luni, 17 februarie 2014

Feriha sezonul 3, sau Drumul lui Emir





La începutul acestui serial producătorii au dorit să filmeze trei sezoane, dar se pare că datorită faptului că actrița Hazal Kaya nu a mai dorit să joace și în al treilea sezon, au fost nevoiți să inventeze un final, din păcate tragic pentru personajul care dă numele serialului. Unele surse (pagina wikipedia a lui Cagatay Ulusoy) pomenesc și de faptul că producătorii, inițial au dorit să o înlocuiască pe Hazal cu o altă actriță, ca să continue sezonul 3, dar publicul a respins vehement această idee, așa că au fost nevoiți să renunțe.

cele 8 episoade (rezumate) se găsesc aici: Drumul lui Emir

Astfel, al treilea sezon a devenit un alt serial, de sine stătător, numit Emir'In Yolu, sau Drumul lui Emir, în care urma să se arate viața lui fără Feriha. Din cauza audienței foarte slabe a acestui nou serial, producătorii au decis să nu mai continue filmările. Acest serial trebuia să aibă următoarea poveste:
- persoana care a împușcat-o pe Feriha nu era Halil, așa cum s-ar fi putut crede după vizionarea primelor 67 de episoade, ci Ece, iubita lui Emir, care acum se vedea din nou dată la o parte. Dar de teamă că va fi descoperită, Ece pleacă în străinătate. Serialul trebuia să fie o continuă căutare a acestui criminal, din partea lui Emir. Abia la sfârșit Ece avea să fie descoperită, deși telespectatorilor li se dezvăluie mai devreme că Ece a omorât-o pe Feriha.
 - Levent se întoarce pe iaht. În serial se mai vorbește despre el, fără ca el să mai apară în vreun episod.
- Emir află că Ece a fost criminala și pleacă după ea în străinătate, Ece devenind cel mai mare dușman al lui Emir.
- Emir va fi ajutat în căutarea sa de o altă femeie, care seamănă cu Feriha și de care el se îndrăgostește, dar viața sa va fi complet diferită de ceea ce trăise până atunci. El se angajează într-un un serviciu și rămâne împreună cu această nouă iubire, deși niciodată nu va trece cu adevărat peste moartea Ferihăi.

Notă:
Aceste informații sunt luate de pe o pagină de facebook în engleză iar userul care le-a postat pretinde că sunt reale. Pe aceeași pagină am găsit și următoarele informații:
Serialul Feriha / Adini Feriha Koydum (Am numit-o Feriha) ar fi o ecranizare a unei cărți cu același nume. În mare, firul poveștii este asemănător, dar în detaliu mai sunt unele diferențe. Totuși finalul din carte este același cu cel din serial, în sensul că Feriha moare, dar moare după ce naște o fetiță - deci nu moare împușcată. În momentul când Emir își botează fata (ați observat că la turci tatăl este acela care dă nume copiilor lui) rostește cuvintele "am numit-o Feriha", botezându-și fiica tot Feriha, ca și pe iubita lui soție. Astfel este explicat titlul cărții.


Lista rezumatelor la episoadele acestui serial se găsește pe pagina Feriha - prezentare si distributie.

136 de comentarii:

  1. Pacat ca actrita nu a mai vrut sa joace!Pun pariu ca daca nu renunta ea era un final mai bun si nu mai era "Drumul lui Emir".De ce a renuntat?????!!!!!!!Sigur primea o suma mare de bani cand juca!Pff...in fine...ea a vrut-o... Rebeca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voi nu stiti ca tot ce inseamna DRAMA la turci are final tragic? Data viitoare sa tineti cont de asta cand priviti un serial turc.

      Ștergere
    2. Eu as spune ca turcii nu stiu ce inseamna drama. Tragedia e aia in care se moare, perfect, dar in drama doar e multa suparare, nu mor eroii, doar pierd mult sau multe... in fine ... eu raman la parerea mea, ca turcilor le place suferinta.

      Ștergere
    3. Hazal nu a renuntat la film pentru ca nu a vrut sa mai joace, ci pentru ca nu se stia de sezonul 3 si ea a semnat cu cateva luni inainte sa se termine sezonul 2 cu alt trust.Asta a fost motivul principal.

      Ștergere
    4. da asa este ai dreptate , nu a stiut de sez 3 si deja semnase alt contract.

      Ștergere
    5. Ce pacat era minunat daca juca si in sezonul 3 sa fie si ei fericiti

      Ștergere
    6. poate candva vor relua filmarile cu aceeasi actrita si deznodamantul real al serialului...

      Ștergere
    7. Serialul Feriha, din punctul meu de vedere este, cel mai bun serial turcesc pe care l-am vazut....e bestial.....doar ca finalul strica toata povestea..... :( Dc?! Chiar nu stiu dar pacat.....mare pacat...nici eu nici sotul meu nu suntem mari fani ai serialelor dar asta.....nu am cuvinte.....efectiv traiesti filmul <3 .......mie personal mi-ar fi placut sa se rezume serialul doar la 2 sezoane, iar finalul filmului sa se sfarseasca cu nunta lor si atat....happy endyng.....oricum, desi nu accept finalul......a meritat sa privesc acest minunat film.....BRAVO pentru serial.....PACAT de final :(

      Ștergere
  2. Va multumim pentru informatii si pentru efortul dvs, apreciem munca dvs!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc si eu pentru ca cititi acest blog si lasati comentarii! :-f

      Ștergere
    2. Eu nu am vz nici un episod unde zc ca feriha naste o fata si dupa moare

      Ștergere
  3. Filmul a fost super...finalul NU.Eu am ramas marcata, fiindca am trait..parca filmul.Daca s-ar face o a doua parte si sa nu se termine asa....:(((.Multumesc. Marianaaa.

    RăspundețiȘtergere
  4. buna am si eu o intrebare dupa final cand se aud impuscaturile si se termina ep 67 mai continua undeva adica sa mai arate cand o duce la spital inmormantarea ceva ca nu am gasit nimic. multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu, nu mai rata nimic, decat ca emir plange la mormantul ei. in ep. 68

      Ștergere
    2. Exista un mic clip de vreo 4 minute in care arata cum moare la spital

      Ștergere
  5. nu stiu de unde se trage ac acesta concluszie cum ca Ece ar fi omorat o...intr unul din episoadele de dupa moartea Ferihei, cand politista cauta informatii despre acest caz...gaseste un articiol, din ziar in care scrie clar ca ea si mama ei au fost ucise de Halil...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e o concluzie, este scenariul, in mare, al sezonului 3, care nu s-a mai continuat pt ca Hazal avea deja semnat un alt contract si nu a mai putut filma si la Feriha. Informatiile nu-mi apartin, asa cum am zis, sunt luate de pe o pagina de facebook despre serial.

      Ștergere
    2. Am trait acest film cu fiecare episod si am tot sperat ca sa nu fie acest final tragic...chiar m.a marcat.oricum,fara feriha,filmul nu mai are nici o importanta,asa ca nu mai are rost sa urmaresc.oricum,a fost un serial f reusit.

      Ștergere
    3. Unde îl plot vedea și eu am văzut doar 8 episoade

      Ștergere
    4. Daca va referiti la Drumul lui Emir, doar 8 episoade au fost. In orice caz, nu stiu daca acum se mai gasesc pe net episoadele din Feriha sau din Drumul lui Emir.

      Ștergere
  6. am inteles multumec. am intrebat pt ca am vazut intr-un videoclip la o mel din film pe ea la spital cand moare si am mai vazut tot in acel videoclip pe ea mireasa da intr-o casa mare si a venit omer si i-a spus ca emir a murit sau cv de genu..

    RăspundețiȘtergere
  7. a fost frumos tot filmu pana a murit feriha nu mai e asa de interesant ar trebui sa reia scenariu sa faca in asa fel sa o salveze pe feriha

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da asa e.Din punctul meu de vedere,filmul nu mai are niciun rost fara Feriha...dak nu e Feriha nu exista nici Emir.Nu imi place finalul..

      Ștergere
  8. Hazal Kaya a spus intr-un interviu ca stia doar de 65 de episoade..Apoi au mai facut 2 dar ea trebuia sa plece, semnase sa joace in ASK....Mi-ar fi placut oricum mai mult finalul in care ea are o fetita , chiar daca moare..Mult mai normal...

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte bun si FERIHA dar si Drumul lui Emir.....as vrea sa vad continuarea ,incepand cu ep. 9......super tare.HARIKA......WALLA !!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna ! Poti sa-mi spui in ce episod si cine o va omori pe Zehra ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate, nu stiu. Poate altcineva, care a vazut mai multe episoade in avans, stie.

      Ștergere
    2. Feriha o sa fie inpuscata in ziua nunti cand se casatoreste cu Emir ptr a doua oara si moare .......... este impuscata de fostul ei logodnic dar va recomand sa vizionati continuarea serialului care se numeste Drumul lui Emir este foarte interesant ............. desigur nu mai este acelasi farmec ca cand era cu Feriha dar vil recomand este foarte frumos

      Ștergere
  11. drumul lui Emir unde gasesc ep. de la 9 in sus

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu se gasesc, probabil ca nu exista. Drumul lui Emir a fost intrerurpt de producatorii serialului. Tot ce se poate sa fi fost intrerupt chiar la episodul 8.

      Ștergere
    2. Unde ai gasit episoadele 1-8 ?As dori sa le vad si eu .Multumesc !

      Ștergere
    3. Eu nu le-am gasit decat pe cele 5 (68-72) de aici: http://www.dizicafe.net/yerli-dizi-izle/adini-feriha-koydum/

      Ștergere
    4. dar aici nu am nici o posibilitate de subtitrare?

      Ștergere
    5. Pt cine doreste sa vizioneze Drumul lui Emir, dar fara subtitrare ....(oricum in mare parte iti dai seama, pt ca toate se leaga.....si mai exista niste traduceri ale textului in engleza de unde te poti informa, ca sa intelegi)......intri pe Google(sau youtube direct) si cauti Emir in Yolu....iti apar la rand....de la 1 pana la 8 in dreapta...Simplu. Oricum merita......Pacat ca s-au oprit.

      Ștergere
  12. Nu am gasit cartea respectiva, ma ajuta cineva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate nu exista in Romania , am cautat peste tot si in librariile online dar si in cele din oras dar nu am gasit-o. Chiar imi pare rau :( A

      Ștergere
  13. Degeaba au facut sezonul 3 ca nu au succes . Feriha era in rolu principal...

    RăspundețiȘtergere
  14. am o fetita de 6 ani in ziua de luni renunta la desene animate ca sa vedem serialul feriha

    RăspundețiȘtergere
  15. pt fanii serrialului feriha cautati si ascultati melodía "Eksik (Mustafa Ceceli & Elvan Günaydın) sper sa va placa...

    RăspundețiȘtergere
  16. foarte frumos filmul este chear superb dar nu mi-a placut finalul pacattttttttttt pt ca am trait filmul la maxim daca puteti sa-i schimbati finalul in o alta serie

    RăspundețiȘtergere
  17. Un serial excepțional, chiar dacă sfârșitul a fost atât de tragic, chiar dacă intrigile nu lipseau
    acești actori tineri, au spus mult mai mult , au transmis ce nu au reușit alți actori să o facă având poate ani de experiență.Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului si daca ne uitam la privirile lor intelegem sentimentele ce i-au legat.În fond toata lumea moare si e un lucru firesc dar de ce insistă ei sa pună accentul pe ceea ce produce suferința oamenilor ?
    Felicitari celor 2 protagonisti ca au reusit sa faca atâta lume să-i iubească și să urmărească cu sufletul la gură acest serial.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gabriela, si eu am remarcat ca actorii sunt foarte buni. De exemplu rolul Yaman din serialul Medcezir este diferit jucat fata de rolul Emir, cu toate ca cele doua personaje au unele asemanari. Cagatay reuseste sa joace diferit, in sensul ca nu il vad pe Emir cand ma uit la Yaman. Lucru care din pacate mi se intampla cu Halit Ergenc, care desi este un actor excelent si el, are niste clisee in mimica si pe toate le foloseste in rolurile sale.

      Probabil ca telespectatorilor turci asa le place, asta e mentalitatea lor, mai fatalista. La urma urmei, producatorii turci fac seriale pt propriul lor public, nu pentru export neaparat. Asa cred...

      Ștergere
    2. Aveți dreptate, referitor la rolul lui Yaman, asta înseamnă că este un actor bun, și transformarea care o are în acest serial spune multe.Toți actorii sunt minunați și joacă f bine, dar Mira, biata de ea nu prea o ajută fața în filmul acesta, nu-mi dau seama ce-i lipsește. Joacă prea forțat parcă este o femeie cu design de bărbat. Ce-au gândit cei care i-au înmânat premiul ptr. ce-a mai bună actriță a anului? Nu mai spun că a fost și Miss..Frumusetea fizica are un cuvant greu de spus in lume, oricat ne-am dori ca acest lucru, să nu cantareasca atat de mult ..Sunt foarte multe intrebari existentiale pe care ni le punem intr-o viata de om, si sunt foarte putine răspunsuri .

      Ștergere
    3. Intr-adevar, nici mie nu mi-a placut Mira la inceput, dar m-am obisnuit cu ea. Mie mi se pare acum ca figura ei o avantajeaza la rol, avand in vedere ca se va descoperi ca este bolnava de o boala periculoasa si imposibil de tratat sau de operat. Cat despre premiul pt Miss..... mda.... probabil turcilor, care-s neam de asiatici si arabi - asa ceva, li s-a parut frumoasa o blonda cu trasaturi europene .... ca sa nu zic ca poate si la altii concursurile sunt pe pile.

      Ștergere
  18. CE FINAL TRAGIC...S-O SCOATA PE FERIHA DE UNDEVA!!!!!(FLAVIAN)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar s-ar putea ,dupa atata timp.poate ca acum are timp Hazal sa reanceapa filmarile.Sa o faca pentru fanii sai.

      Ștergere
  19. am mai vazut filme turcesti cu actori tineri,dar acesti doi actori au jucat atit de bine rolurile, pacat de sfirsitul tragic al serialului,in seria trei este o razbunare totala lipsesc scenele romantice privirile calde pacat pacat de serial

    RăspundețiȘtergere
  20. unde gasesc continuarea ep 72 drumul lui emir in romana

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna , va rog sa-mi spune-ti si mie unde gasesc Drumul lui Emir subtitrat ? Pacat ca turcii nu au mai vrut sa-l continue si pe acesta . Ar mai fi avut multe de spus si aici. Multumesc mult.Pacat ca nu stiu turceste deloc caci le-as fi scris acestora pt. continuare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.youtube.com/watch?v=RwhFqAZcW0M&list=TLSPYUJAkRcss45-umoa9Jr6lB4Xu6Q7YF

      Ștergere
  22. eu nu stiu unde s-ar putea gasi, dar daca cititi comentariile anterioare poate ca gasiti un raspuns.

    RăspundețiȘtergere
  23. Mi-a placut la nebunie,flmul asta parca au fost aici la mine in casa si acum au plecat acesti frumosi actori,imi lipsesc foarte mult

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai deocamdata este episodul 30, mai e mult pana cand se termina serialul :P

      Ștergere
  24. Sa continue filmul.sa o aduca PE feriha de unde o fi ca ne- bucurat inimile

    RăspundețiȘtergere
  25. am citit cu placere toate comentariile de mai sus si ma regasesc in toate, eu nu am vazut toate episoadele 1-67, sunt de abia la 49, dar stiu finalul din pacate:(Nu stiu ce se intampla, dar si eu am trait filmul ca si cum ar fi fost povestea mea, si acum am o stare negativa si aiurea, parca nici nu imi vine sa ma mai uit pana la final. Cagatay Ulusoy e grozav, atatea emotii mi-a dat baiatul asta cand l-am vazut cum joaca ca imi venea sa plang mereu de atata tristete si cand ii veneam fetisoara:( Finalul oricum e prea de tot, seamana cu Menekse si Halil, numai ca atunci moare el...

    RăspundețiȘtergere
  26. Felicitari pentru munca depusa, dar tot nu-mi pot imagina de ce ar face un asemenea final, fie ca se sfarsea cu dansul fie ca se sfarsea cu impuscatri , tot se termina., dar prima varianta este mai frumoasa. Eu resping posibilitatea ca Emir sa se reindragosteasca, chiar nu imi place. Am vazut un film asemanator cu 2-3 in urma, dar atunci deja aparuse partea a2a si eu abia dupa am vazut prima parte, in acest mod am asimilat mai usor emotiile, desi mai aveam urme de regrete in privinta mortii unuia din personajele principale (aici moare baiatul, iar fata ramane, dar macar au facut un episod pe tema fantastica in care sufletul acestuia intra in trupul noului baiat de care se indragosteste, mult mai acceptabil asa, zic. ). In fine, multe felicitari, daca mai ai informatii te rog sa le scrii.

    RăspundețiȘtergere
  27. Am ramas socata cand am auzit ca Feriha va muri! Chiar nu ma asteptam! E pacat ca filmul sa se termine asa.Eu credeam ca va fi un final fericit.
    Am si eu o intrebare:Dupa ce moare Feriha,Emir o gaseste pe Ece?

    RăspundețiȘtergere
  28. Fanii Femir care doresc eventual să mai joace într-un nou proiect Cagatay& Hazal sunt rugați să voteze pe acest link pentru susținere:
    http://www.medyaninsultanlari.com/anket/iste-turk-televizyonlarinin-en-iyi-dizisi (cagatay+hazal)
    http://beauty-around.com/en/votes/item/321-best-turkish-actors
    http://beauty-around.com/en/votes/item/77-best-turkish-actress

    Poate împreună vom reuși ...MULȚUMESC

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gabriela, este salutara interventia ta, dar te antentionez ca ai deja doua comentarii identice pe blogul meu (aici si pe articolul despre cum se termina serialul Feriha) si nu voi tolera spam-ul in comentarii. Alte mesaje asemanatoare vor fi sterse. Te rog sa nu te superi, nu am nimic cu tine, dar nu vreau sa-mi vad blogul penalizat datorita spam-ului.

      Ștergere
  29. Cine știe să ne spună despre ce este vorba pe acest link:
    https://www.youtube.com/watch?v=n1OzJmtfsV4

    RăspundețiȘtergere
  30. Mersi ca miai raspuns eu asa am inteles din drumul lui emir ca el se razbuna pesanjaktar pentru tatal lui si parca se indragosteste de gumus

    RăspundețiȘtergere
  31. SUPER serialul,ma doare sufletul ca s-a terminat asa tragic,as fi vrut sa aiba un final fericit,dupa atata suferinta si o dragoste imensa care a depasit orice obstacol!

    RăspundețiȘtergere
  32. sfarsitul filmului este ca si emir moare,uitati-va la finalul drumul lui emir acolo sant 2morminte unul langa altul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce nu inteleg eu sunt anii trecuti pe morminte ????

      Ștergere
    2. unde ai gasit drumul lui emir?? da-mi te rog un link, eu din pacate am vazut pana la 74, iar fara subtitrare nu ma prea descurc:(

      Ștergere
    3. UNDE POT GASI FINALUL DRUMULUI LUI EMIR?

      Ștergere
  33. Pacat ca nu mai continue sa joace feriha majoritatea se uita la film pentru emir si feriha .ben emir seviyorum


    RăspundețiȘtergere
  34. TESS
    Am gasit traduse pana la ep.73 partea 2 inclusiv, daca mai sunt si alte episoade traduse va rog spuneti-mi si mie unde le gasesc. Cu ffff multe multumiri pentru munca depusa .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tess, eu nu urmaresc continuarea de la Feriha, cel putin, nu acum. Daca vreodata voi da de o versiune subtitrata, te anunt. Pana atunci, poate alti comentatori te pot ajuta.

      Ștergere
    2. Doresc si eu episodul 68 nu l.am gasit niciunde.Multumesc.

      Ștergere
  35. sa terminat foarte sec ,cu acele 2 morminte, doar ca pe parcurs sau cel putin in ultimul episod din Emir in yolu sa aminteasca de dragostea lor si ca se intoarce la ea , sau moare tot cu gandul la ea

    RăspundețiȘtergere
  36. Un serial impresionant si foarte profund.Sa fiu sincera am plans aproape tot timpul,cand ma uitam la serial,dupa ce a murit Feriha.Cel mai impresionant moment a fost acela cand Koray il imbarbateaza pe Emir si scenele cu Emir la mormantul Ferihei.Sfarsitul a fost dezamagitor si mi.a lasat un gust amar si un nod in gat.Acum imi vindec sentimentele cu episoadele care se difuzeaza pe Kanal D,si imi readuc aminte de clipele frumoase.M.am uitat la cateva ep dupa ce a murit Feriha si sunt profund dezamagita de noile personaje ex: sora de lapte a Ferihei care incearca sa ii fure inima lui Emir.Un alt personaj care ma lasa cu un gust amar este Can politista care si ea la randul ei incearca sa il cucereasca pe Emir.Din ce am vazut pe net din Emir'in yolu apare sora dusmanului lui Emir care precizez seamana leit cu Feriha iar din anumite unghiuri poti spune ca e chiar ea.Emir dorindu.si sa se razbune se culca cu ea "batandu.si joc de ea" si din ce am citit pe net va ramane gravida.Hande se reintoarce acum bruneta si aparent schimbata.Finalul perfect ar fi ca Feriha sa apara de nicaieri si sa fi fost doar incurcatura,dar e imposibil .Cred ca finalul va fi o scena in care emir moare langa mormantul Ferihei .Trist.Nu m.am asteptat la asa ceva. Acum am si eu o curiozitate.Unde pot gasi episodul 68 fiindca ce am gasit eu era doar ceva de 5 minute si nu l.am vizionat.Sunt bucuroasa ca exista persoane care au lucruri in comun si frecventeaza des blogul.Multumesc anticipat.;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. episodul 68 este aici, dar in limba turca: http://www.dizicafe.net/yerli-dizi-izle/adini-feriha-koydum/adini-feriha-koydum-68bolum-tek-parca-izle/#.U04H3qJBv74

      Ștergere
    2. Draga mea....dai pe youtube AFK S3-ep 68 Ro, este tradus si impartit in 9 parti....selectezi apoi din dreapta pt fiecare parte...AFK S3-ep 68 -1Ro , AFK S3-ep 68 -2Ro ........

      Ștergere
  37. Superb serialul,are multe scene care te marcheaza si care te face sa vezi cu alti ochi viata... Acest serial m-a schimbat usor...Feriha si Emir sunt personajele mirifice din acest serial ...Serialul Feriha ma facut sa cred ca eu sunt in mijlocul actiunii lor...

    RăspundețiȘtergere
  38. Inceputul a fost superb dar sfarsitul ... De rahat .... Feriha nu trebuia sa moara!!!
    Nu a suferit destul ??? Cand a fost rapita de Halil , cand a fost otravita de catre Cansu ....Acum cand a putut sa fie fericita traebuia sa se intample ceva .. !

    RăspundețiȘtergere
  39. https://www.youtube.com/watch?v=RwhFqAZcW0M&list=TLSPYUJAkRcss45-umoa9Jr6lB4Xu6Q7YF

    RăspundețiȘtergere
  40. asa este,sfarsit naspa.la o asa poveste,trebuia sa se sfarseasca frumos.este totusi un film cu tineri moderni din anii studentiei.sunt rare cazuri cand se intampla asa tragedii.de ce trebuie sa se termine cu asa????????Cred ca se poate schimba finalul.macar cateva scene sa se mai flmeze pentru telespectatorii Kanal D.Chiar nu se poate sa se filmeze un alt final?meritam.

    RăspundețiȘtergere
  41. Asa este ,final tare urat,cu o asa poveste frumoasa,inocenta.multe intamplari dar pana la urma trebuia sa se termine frumos,real.Cand se intampla astfel de tragedii?????????FFFF rar.De ce trebuie sa ne lase cu asa un gust amar.Viata de studenti ,frumoasa,palpitanta,dar pana la urma cat de cat fericita.Eu cred ca se mai pot filma cateva scene dupa nunta lor cu ei fericiti,cu continuarea vietii normale,ca a oricarui cuplu.Chiar nu se poate,pentru telespectatorii Kanal D? Pe kanal D mai este pana la sfarsit speram intr-o schimbare.Sau sa se continue cu drumul lui Emir si pana la urma sa para de undeva Feriha(dusa la o alta clinica in secret de catre Levent (de ex.),sa fie inmormantat alt cadavru si sa se pastreze secretul pana la o vindecare,,,,,,,,,Dar pana la urma dragostea lor sa invinga.Ar fi supeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrbbbbb.daca tot s-a filmat ;;drumul lui Emir;;.Altfel sa nu se mai dea pe post.Este prea crud.Si realitatea nu este tot timpul asa.

    RăspundețiȘtergere
  42. va rog sa mi spuneti si mie unde pot sa vad continuarea lui - drumul lui emir in romana.nu reusesc sa gasesc inca .intradevar un film bun .mia placut.mi am pierdut cateva noptica sa vad toate episoadele de pe internet .a trecut o luna de cand am vizionatfilmul si inca n am uitat emotiile ce mi le au transmis protagonistii acestui film.nu stiu cat vor tine cont producatorii filmului cont de parerile noastre a romaniilor ,dar ma gandesc ca toate natiile -europene cel putin-isi vor dori ca cei ce au realizat acest film sa l reia, sa schimbe finalul ,sal preia ca fiind visul unuia dintre personaje,ar fi 5tare interesant, dupa felul cum au terminat acum ...ar mai avea inca multe epiusoade de facut dupa aceea ,nu ?voi ce ziceti?

    RăspundețiȘtergere
  43. Intr-adevar finalul serialului este unul tragic.... Am vazut acolo ca serialul este inspirat dintr-o carte cu acelasi nume imi poate zice cineva cum pot afla numele autorului sau unde as putea sa o gasesc sa o cumpar ??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar poate ca nu e decat o minciuna de pe net asa cum sunt multe altele... daca zice ca aceasta "stire" este de pe facebook, cine garanteaza ca este adevarata?

      Ștergere
  44. Uimitor cum cei la care ma asteptam sa moara inca mai traiesc :) iar cei sanatosi si importanti s_au dus , totusi am niste. Nelamuriri , Cum a murit fratele lui Feriha , ce s-a int. Cu halil si cu fratii mai mici ai cuplului :?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu am vazut episoadele inainte, dar cred ca este o trasatura generala in serialele turcesti. La fel s-a intamplat si cu mama lui Cemil din serialul Iffet. Nu s-a mai spus nimic de ea de la un anumit episod incolo - asta e a doua modalitate de a scoate personajele din serial, ori mor, ori sunt lasate balta.

      Ștergere
  45. DA, şi eu doresc să continue serialul! Am văzut filmul de la episodul 28 până la 73 de 17 ori!!! Nu am putut dormii 2 săptămâni din cauza emoţiilor! Am "terorizat" colegele de serviciu povestindu-le filmul ăsta!!! La drept vorbind nu m-a influenţat moartea Ferihei, ci dragostea şi suferinţa lui Emir pentru ea. El îşi exprimă mult mai bine sentimentele. JOACĂ SUPERB! Merita să termine şi Emir in yolu! Nu înţeleg ce anume nu a avut succes în continuarea acestui film? Mie mi-a plăcut. Feriha nu juca mai bine rolul de văduvă...

    RăspundețiȘtergere
  46. ii super filmu feriha

    RăspundețiȘtergere
  47. buna .... si cartea Feriha unde sar putea gasi ... stie cineva ? va multumesc ....





    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vreau sa stiu si eu cum se numeste cartea. va rog mult. :D

      Ștergere
  48. este extraordinar filmul si am trait toate momentele la maxim,e foarte multa durere si suferinta in acest film,pacat de final,am sperat ca totul este un vis din care se vor trezi si ziua urmatoare va fi numai bucurii dupa atitea necazuri.acest film ma dus in urma cu 22 de ani si mi-am retrait putin tineretea, nu imi revin nici acum de o saptamina sint bulversata de acest final si de durerea lui emir din continuarea filmului

    RăspundețiȘtergere
  49. exista si varianta in care mor amandoi. eu asta am gasit http://www.youtube.com/watch?v=T6QCRU1UEjg

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum chiar cred ca regizorii si scenaristii turci au buba la cap.....

      Ștergere
  50. Am vazut in clipul final Drumul lui Emir ultima imagine cu mormintele lui Emir si Feriha! ce se intampla?

    RăspundețiȘtergere
  51. am vazut si continuarea Emir in yolu si acum inteleg de ce nu au avut aceeasi audienta, in aceasta continuare nu se mai vorbeste deloc despre feriha nici macar ca o amintire a lui emir,de ce se comporta asa cu gunes,si de aceea eu am fost putin dezamagita de continuare.Asteptam sa vad ca emir se mai duce la mormint la feriha,ca inca ii simte lipsa dar nu este asa,el a trecut putin cam repede peste aceasta mare iubire dintre el si feriha,la cit afost de distrus dupa moartea ei,asteptam sa fie altfel continuarea filmului.Am trait filmul feriha la intensitate maxima si ma doare sufletul pentru final si cred ca din cauza asta asteptam o alta continuare.pacat pentru ca si in viata reala se intimpla cam la fel,, uitam repede,oricit de mult am iubi pe cineva cind pleaca de linga noi ii uitam.

    RăspundețiȘtergere
  52. Cand am vazut serialul Ezel, si acela cu un final tragic, am ramas dezamagita. Apoi am vazut filmul Evim Sensim, o varianta a "Love Story", tot cu final tragic, am zis ca nu ma mai uit la filme/seriale turcesti. Acum chiar am sa renunt. :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat, dar Love Story este un film cu final urat, personajul feminin moare de cancer... Insa la vremea respectiva - filmul a fost facut prin 1970 daca nu ma-nsel - a fost o idee care a prins foarte mult la public pt ca nu se mai facuse asa ceva.

      Ștergere
  53. serialul nu are rost daca feriha moare dupa ceo sa moara eu no sa ma mai uit

    RăspundețiȘtergere
  54. Marea majoritate a filmelor turcesti au finale triste.Turcii sunt fff dramatici.Da Mai bine inlocuia actrita si continua.Sau faceau Toti actorii 2sezoane si se termina cu emir si feriha fericiti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din cate stiu drama e drama iar tragedia e tragedie. Cele doua nu sunt sinonime una cu alta.

      Ștergere
  55. Oare de ce ne miram k Feriha are un final tragic ? Pai dragii mei si serialul Ezel a fost la fel si deasemenea si serialul Ifet !!! Astea sunt serialele turcesti se iubesc mult lupta sa fie impreuna si la final moare unul din ei sau amandoi in cazul Ezel.

    RăspundețiȘtergere
  56. la emir in yolu sau oprit filmarile sau are si el un final?

    RăspundețiȘtergere
  57. scz dar unde pot gasi si eu emir in yolu cu tot cu subtritrare in romana va rog daca nu in engleza pliz.. si inca ceva cei care nu au trecut printro poveste de dragoste nu traiesc acest film mie mia placut si am in multe din acest film desi este un film... mult noroc tuturor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate stie vreun cititor al blogului. Eu nu le-am gasit cu nici un fel de subtitrare, dar nici nu am cautat peste tot unde as fi putut gasi.

      Ștergere
  58. Imi pare rau ca s-a terminat asa!Trebuia sava opriti la doua sezoane,dar cu final fericit!Din cate am incercat sa vad serialul nu va fi la fel de palpitant ca originalul "Feriha",si totodata fara Feriha:(!

    RăspundețiȘtergere
  59. E naspa ca moare Feriha,dar titusi draguta ideea cu cartea care se numeste feriha....ce dragutzzz

    RăspundețiȘtergere
  60. Ce pacat ca s-a terminat asa.....speram la un final mult mai frumos....chiar am traiat acest film si am suferit finalul tragic...am decis sa numai urmaresc filme turcesti!

    RăspundețiȘtergere
  61. cautati pe youtube AFK68-1RO si veti vedea primul epison din drumul lui emir (emir'in yolu) este titrat in romana ! pe urma cauti mai departe AFK69-1RO si asa mai departe pana la final

    RăspundețiȘtergere
  62. Buna stie cnv in ce serial joaca feriha acum ??

    RăspundețiȘtergere
  63. Va rog din suflet ,îmi poate spune cineva câte episoade sunt din Emir in Yolu ,am găsit pe YOU tube doar pana la ep.8,mai sunt altele ,pt ca nu le găsesc ,cum fac?unde le pot vedea de la ep 9?va rog,cineva sa ma ajute ,sunt disperata,eu iubesc cum joaca Emir e un actor excepțional !!!va multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu vazusem mai demult inca 9 episoade pe youtube, nu le-am urmarit, doar am vazut ca exista, si ca au acelasi nume. Cum se pare ca nu se va difuza in Romania acest miniserial, am abandonat si eu ideea de a-l rezuma, deocamdata.

      Ștergere
    2. spuneti-mi si mie cum o cheama pe gunes din sezonul 3 "drumul lui emir"

      Ștergere
  64. Multumesc din suflet Oana D. Dar nu înțeleg unde ai văzut ep 9,eu am găsit pe YOU tube doar pana la ep 8,îmi poți da mai multe amănunte despre Emir in Yolu unde găsesc si câte ep are,?te rog din suflet,multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum nu mai sunt acele episoade, erau vreo 15-16 in total, unele se numeau Feriha-Emir in Yolu, numerotate de la 68 incolo (adica de la ultimul episod din Feriha incolo), altele doar Emir in Yolu si erau numerotate de la 1 incolo.

      Ștergere
  65. Urmăresc si MEDCEZIR YAMAN ,am găsit pana la ep 59,peste tot am găsit pana la 59,unde pot găsi restul episoadelor?chiar si netraduse!nu ma interesează ,doresc din suflet sa L văd !nu e corect!le dau pe internet toate întrerupte !Emir in Yolu pana la ep 8, Yaman pana la ep 59!!!!unde se pot vedea restul episoadelor ale acestor 2seriale????va rog mult

    RăspundețiȘtergere
  66. Mda...serialul Feriha mi.a placut foarte mult
    Drumul lui Emir este la fel...un serial bun...desi adevarul este ca acesta ia o intorsatura neasteptata fupa moartea Ferihai
    Pot spune ca as fii vrut ca dupa moartea Ferihai ...Emir sa sufere mai mult
    Adica eu m.am apucat sa mai vad odata Feriha si mi.am amintit prin tot ce au trecut cei doi si...cred ca Emir trebuia sa sufere mai mult
    In fine Drumul lui Emir merita vizionat chiar daca Feriha nu.i...Koray , Hande si ceilalti vor avea si ei povesti iar Emir cu Gunes...vor fii minunati impreuna
    Iar pentru cine e interesat sa vizioneze serialul Drumul lui Emir il poate gasi pe you tube ...este tradus de mai multi oameni

    RăspundețiȘtergere
  67. Ce sa-i faci? :) barbatii nu sunt emotionali, ori isi ascund mai bine ceea ce simt. Mie Drumul lui Emir, atat cat am vazut, mi s-a parut prea deprimant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oana ,imi poti sp si Mié te rog frumos unde pot gasi ep DIN drumul luí emir

      Ștergere
    2. DIn cate stiam erau pe google traduse in romaneste de o anume deea sau andreea deea, asa ceva.

      Ștergere
    3. Da dar al gasit doar 8 episoade am inteles ca sunt mal multe ep am vazut Ceva un bulgara daca sti cum se pot traduce ma ajuti te rog frumos ? Mersi

      Ștergere
    4. Nu sunt mai multe. Daca nu gasesti subtitrarile separat, in fisiere de tip .sub, nu ai cum sa le traduci decat daca stii limba bulgara. Dar mai bine intreaba pe cineva care are traducere in romana, eu n-am facut niciodata traducere de subtitrari de film, am inteles ca sunt programe speciale cu care se intoduc liniile respective.

      Ștergere
    5. mie unu imi place mai mult drumul lui emir decat feriha...

      Ștergere
  68. Fara Feriha filmul nu mai are nici.o insemnatate pt mn! Scuze!

    RăspundețiȘtergere
  69. Asa e.... la cat de multa suferinta i.au trecut, partea asta putea fi ceva mai frumosa...dar cum a spus in film Emir si Feriha "nu au asteptat raspunsul" ;)

    Cine stie dupa... poate se reintorc....

    RăspundețiȘtergere
  70. Imi poate da cineva un link cu episodul 9 din Drumul lui Emir ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din cate vad Emir in Yolu nu mai exista pe youtube iar pe facebook sunt doar 8 episoade.

      Ștergere
  71. pacat de sfrisitul serialului Feriha; superb jucat de cei 2 tineri, Zehra etc; minunata poveste; din pacate un serial prea lung duce la inlocuiri de actori si diluarea scenariului si intensitatii emotionale; felicitari pt serial si alegerea celor doi tineri actori in rolurile principale; pe acotrul din rolul tatalui Ferihei puteati sa-l inlocuiti, este greu de suportat

    RăspundețiȘtergere
  72. Pot spune ca am vazut cel mai bun serial din viata mea. nu sunt o fana a serialelor turcesti, dar cred ca acesta este cel mai bun. mult realism, finalul tragic denota ca nu am vazut o telenovela oarecare.. atat protagonistii cat si celelalte personaje se lupta cu viata, nimeni nu e fericit..mai mult de o clipa..la fel ca in viata. cei care au vizionat stiu ce zic.. e o puternica lectie daca stim sa intelegem.. Bravo producatorilor, regizorilor pt imaginatie..actori de nota 100!

    RăspundețiȘtergere
  73. IN PRIMUL RAND AU FOST FACUTE FILMARI PT SEZ 3 AM VIZIONAT EP 68 SI NU PARE PREA INTERESANTA DOAR TRIST EMIR VREA SA MOARA IN MAJORITATEA TIMPULUI E LA MORMATUL FERIHEI ASA SI INCEPE FILMUL SI O FATA INTRA IN LOCUL FERIHEI SI STA LA EA ACASA SI E CONSIDERATA FATA CASEI O CHEAMA ZUHAL FATA DE SANGE A ZEHREI ASA AM INTELES DAR VA RECOMAND PANA O SA REINCEAPA SA FIE DAT LA TV SA VA UITATI LA PARTILE CARE VAU PLACUT DIN FILM EU ASTA FAC!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar, exista aceasta urmare numita Drumul lui Emir, insa turcii nu au vandut nici unei tari acele 8 episoade, asadar ele nu au fost difuzate decat in Turcia. S-au gasit la un moment dat pe youtube dar se pare ca acum nu mai sunt. Eu am rezumatele acestor episoade (poate mai lipseste unul sau doua, insa remediez situatia in acest weekend) accesati acest link http://www.pulbere-de-stele.com/search/label/emir%20in%20yolu

      Ștergere
    2. Si totusi sant cateva sevente in care Emir si Feriha se reintalnesc dupa o perioada... Unde pot gasi episoadele?

      Ștergere
    3. Cum sa se intalneasca daca Feriha moare? :) nu se mai gasesc pe internet acele 8 episoade...

      Ștergere
  74. de acord cu multi fani de aici, exact ca la game of thrones au dezamagit total , era foarte simplu sa incheie filmul in parc la nunta. au distrus tot cu prelungiri caa si ceilalti la filme legendare rambo terminator au devenit senili nu mai au idei oricum e penibil sau inspirat din cenusareasa au facut o versiune moderna si au omorat-o la final . dialogurile sint frumoase epoca e tehnologica cel mai tare ar fii sa sa termine sezonul drumul lui emir cu reaparitia lui hazal ca feriha ar putea sa o cloneze la inteligenta lor ea cu levent sa presupunem ca au anticipat lovitura lui yavuz sau pur si simplu ar putea sa o readuca chipurile ca a supravietuit impuscaturii adica toti care au fost injunghiati si impuscati au supravietutit si eroina.... nare rost au luat-o razna ca indienii si oricum sint multe faze irelevante in film ...

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.