luni, 10 februarie 2014

I love you, Silverzone






Colectia I LOVE YOU de la SilverZone, creată special pentru Valentine’s Day



Pentru indragostiti, Valentine’s Day este o zi speciala. Acum se fac declaratii de dragoste si cereri in casatorie, acum se daruiesc cadouri care simbolizeaza dragostea si ii apropie si mai mult pe cei care iubesc si sunt iubiti. Si ce cadou poate fi mai frumos pentru persoana iubita decat o bijuterie care spune “Te iubesc “ si care, ori de cate ori este purtata, spune mai mult decat o mie de cuvinte?

Asadar, profita de Valentine’s Day pentru a-ti declara dragostea si inspira-te din noua colectie “I LOVE YOU” de la SilverZone,  pentru a-i oferi persoanei speciale din viata ta cel mai inspirat cadou!

Bijuterii pentru ea de Valentine's Day
Femeile adora bijuteriile, asa ca nu vei da gres daca iti vei declara dragostea daruindu-i iubitei tale un cadou stralucitor care sa "vorbeasca" de la sine despre sentimentele pe care i le porti. Alege un pandantiv din argint gravat cu declaratii de iubire, un inel placat cu aur pe care scrie simplu "Love" sau un medalion care se deschide si poate pastra in interior o fotografie cu voi doi.

Inimioarele, porumbeii si Cupidonii simbolizeaza dragostea, ceea ce face ca bijuteriile cu astfel de insemne sa fie cadoul perfect pentru o ocazie precum Ziua Indragostitilor. Fie ca alegi un inel cu piatra in forma de inima, niste cercei cu porumbei indragostiti sau un pandantiv in forma de Cupidon, femeia pe care o iubesti va aprecia acest cadou ca pe o declaratie sincera a sentimentelor pe care i le porti.

Bijuterii
pentru el de Valentine's Day
Oricat s-ar arata ei de duri si neafectati, si barbatii sunt emotionati atunci cand femeia iubita le face declaratii de dragoste. O bijuterie bine aleasa ii va dovedi barbatului pe care il iubesti cat de mult tii la el si ii va reaminti mereu de relatia speciala pe care o aveti. Ai putea sa-i daruiesti o bratara Shamballa cu hematit si cristale gri sau una din zale de argint, un pandantiv in forma de cruce inscriptionata cu declaratii de iubire sau un pandantiv cu lacat si cheie. Ce cadou ii poate transmite mai bine ca iubirea ta este a lui pentru totdeauna?

Bijuterii
speciale de Valentine's Day
Valentine's Day este ocazia perfecta pentru a va anunta oficial iubirea. Surprinde-ti jumatatea cu un inel de logodna cu pietricele discrete sau cu o verigheta din argint - va fi cea mai frumoasa declaratie de dragoste. Si nici nu va trebui sa te pierzi in cuvinte inflacarate de amor, deoarece un astfel de cadou vorbeste de la sine. Iar Valentine's Day va deveni pentru voi doi mai mult decat Ziua Indragostitilor, va fi ziua voastra speciala!

Toate aceste bijuterii din argint si multe alte inele, pandantive si cercei speciali pentru Valentine's Day le gasesti pe www.silverzone.ro.

articol publicat cu permisiunea scrisa a http://www.silverzone.ro/
  

2 comentarii:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.