vineri, 28 martie 2014

Alege tortul perfect pentru ocaziile de sarbatoare





Multi dintre noi alegem sa ne serbam ziua impreuna cu familia, prietenii si rudele apropiate. Atunci cand sarbatoresti o zi de nastere cel mai important moment este cand vine tortul si sufli in lumanari pentru a-ti pune o dorinta. Pentru orice ocazie trebuie sa facem rost de un tort aniversar www.edulce.ro pe masura si sa fie cat mai frumos. Eu aleg intotdeauna sa comand tortul de ziua mea de pe site-ul celor de la edulce.

Desi poate pare   surprinzator ca este un site de patiserie online unde poti comanda torturi, va pot spune ca edulce chiar dispune de un site online pentru comenzi. Aici au cele mai bune torturi aniversare si poti alege din zeci de modele special facute atat pentru copii cat si pentru oamenii mai mari. Daca esti in cautare de torturi  bucuresti poti comanda direct de pe site-ul de la edulce si transportul este gratuit.

Preturile la torturile de   aici sunt foarte mici si poti sa vezi oferta foarte usor intrand pe site. Aici se creaza cele mai bune torturi si de fiecare data ies niste capodopere. Eu mereu comand chiar daca nu se ivesc ocazii speciale, dar imi place sa iau destul de des tort Koln fiindca este facut din crema de ciocolata, cu glazura fina de caramel si trandafiri de martipan. Este un adevarat deliciu de la care nu as putea renunta. Un alt tort la fel de bun este cel Dublin, facut cu foarte multa frisca si fructe proaspete. Aici poti gasi cele mai bune torturi pentru ocaziile de sarbatoare.

 articol scris de MC 


Un comentariu:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.