marți, 18 martie 2014

Cadoul de ziua mea

Anul trecut de ziua mea am primit cadou o memorie usb de 8 gb care mi-a fost de mare folos pe tot parcursul anului. Intr-o zi, din neatentie am reusit cumva sa fac pierdut acest stick si nu am mai reusit sa-l gasesc nicicum. 

M-am suparat foarte tare asa ca am decis sa imi cumpar un hard extern deoarece sunt mult mai rapide decat stick-urile si detin si o memorie mai mare decat acestea. Singurul inconvenient fiind acela ca ocupa mai mult spatiu. Zis si facut, urmatoare zi am cautat pe internet acest produs si l-am cumparat. Cand a sosit curierul eu eram in vizita la fratele meu si a trebuit sa il rog pe acesta sa ma duca repede acasa pentru a ridica coletul. Vazand cat de usor este sa cumperi de pe internet fratele meu m-a rugat sa ii comand si lui o imprimanta laser iar pentru tatal meu un tv tuner pentru a-si putea inregistra emisiunile tv preferate. 

Le-am facut pe plac amandurora si le-au venit comenzile acasa. Tatal meu a fost foarte incantat ca in sfarsit se poate uita in reluare ori de cate ori vrea la emisiunile pe care nu are timp sa le urmareasca la tv. Bineinteles ca mi-a fost foarte greu pana am reusit sa il fac sa inteleaga cum functioneaza acel tv tuner deoarece nu era deloc familiarizat cu noua tehnologie. Cat despre fratele meu, acesta inca mai foloseste acea imprimanta si este surprinzator faptul ca inca nu s-au descarcat cartusele.

articol de MC pentru 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.