miercuri, 19 martie 2014

Cartile pe care trebuie sa le citesti

Din pacate nu am mai avut timp in ultima perioada sa verific ce carti a mai lansat scriitoarea mea  preferata, Agatha Christie. Nu stiu daca ai auzit de ea pana acum, insa este una din cele mai bune scriitoare din ultimele decenii. Eu sunt un mare fan al sau si mereu incerc sa fiu la curent cu ultimele sale opere, lansari de carti si tot ce se mai scrie despre ea.

La fel pot spune si despre Dostoievski, un personaj de exceptie a literaturii. Trebuie neaparat sa incerci macar una din cartile lui Dostoievski, altfel poti sa   spui ca ai trait degeaba in aceasta viata. A scris niste opere de pus in rama pe care nu am vrut sa le ratez. Am reusit pana in prezent sa ii citesc toate cartile. Trebuie neaparat sa citesti macar o carte scrisa de acest autor de mare prestigiu.

Mie cel mai mult imi place sa primesc carti cadou de ziua mea. Prietenii stiu deja asta si de multe ori imi cumpara carti atunci cand vin pe la mine. Cea mai recenta carte pe care am primit-o este a autorului  Paulo Coelho. Am fost foarte bucuros fiindca amicul meu mi-a oferit aceasta carte insa nu am avut   placerea sa o citesc pana acum. Sper sa imi fac liber macar doua zile pentru a citi aceasta carte fiindca mi-a spus amicul meu despre ce este vorba in ea si m-a facut foarte serios. Cel mai bine este sa citesti o carte decat sa pierzi timpul degeaba.

articol de MC pentru 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.