marți, 4 martie 2014

Locuinte de lux de la Goldenkey

Mi-am gasit un loc de munca in capitala si urmeaza sa merg la interviu zilele urmatoare. Sper sa fie cat mai bine si sa reusesc sa gasesc ceva stabil si de durata. Problema principala daca ma voi angaja, va fi locul unde voi sta. Trebuie neaparat sa imi caut o locuinta in capitala acolo unde ma voi muta daca reusesc sa ma angajez. Eu am si anumite pretentii cand vine vorba de apartament.

Si in Ploiesti mi-am gasit destul de greu un apartament dupa ce am ales sa renunt la casa. Oricum nu vreau sa pierd foarte mult timp facand naveta in fiecare zi de la Ploiesti la Bucuresti si viceversa. Eu vreau sa gasesc neaparat un loc de munca stabil unde sa ma simt bine si de aceea voi apela la o agentie de imobiliare pentru a gasi o locuinta in cel mai scurt timp. Sunt sigur ca agentia ma va ajuta sa gasesc o locuinta.

Asadar am cautat si am gasit exact ce-mi trebuie, chiar daca trebuie sa stiu engleza pentru asta. Nu reprezinta o problema. Locuintele cu standard inalt sunt dorite de oricine, iar daca si tu faci parte dintre oamenii pentru care confortul locuintei este pe primul plan, iti recomand sa vezi cateva vile, pe vilas for sale, sau sa verifici preturile chiriilor pe pagina http://en.goldenkey.ro/luxury.


 articol scris de MC
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.