miercuri, 12 martie 2014

Yaman episoadele 8 si 9




Yaman episodul 8 - Mira nu e pregătită să răspundă cererii în căsătorie, iar Sude când vede că ea e gata-gata să-l refuze pe Orkun, îi smulge telefonul din mână și-l aruncă de podea.

Yaman episoadele 8 si 9
Tatăl lui Orkun, Mithat Civanoglu, află că Faruk are un parteneriat cu Asîm, iar acesta fiind investitor cu experiență, crede că probabil e o afacere bună. Mai mulți oameni de afaceri aud despre această asociere și de o nouă oportunitate și vin la Asîm să-și bage banii în afacerea lui. Numai că intervine o mică problemă. Afacerea este un teren protejat de stat, iar când Asîm se apucă să pună noua companie pe roate, ca din senin, protecția statului este ridicată și el poate face ce dorește pe acel teren, distrugând mediul în jur. Numai că despre asta află o foarte bună avocată, Reyhan Arsen (fostă iubită de-a lui Asîm, cu care are o fată - dar despre asta se va vorbi în episoadele de la 20 încolo), care-l roagă pe Selim să apere interesele statului împotriva lui Asîm, pentru că se pare că bătrânul a mituit pe cineva din guvern ca să fie ridicată protecția asupra terenului. Inițial, Selim refuză cererea colegei lui pe motiv că nu poate să se pună împotriva socrului său, că nu e etic, dar după o ceartă cu acesta pe tema nevinovăției lui Yaman, acceptă bucuros să preia cazul, care va fi dezvăluit de presă și așa va afla Asîm că lucrurile nu vor mai merge precum vrea el.

Prietenii Mirei se gândesc să-i organizeze o petrecere de bun venit din America și cu această ocazie, cineva vine cu ideea de a înregistra niște momente din trecut pe un dvd iar filmul montat să fie prezentat la petrecere. Hale, amanta lui Orkun, care află că acesta a cerut-o de nevastă pe Mira, plănuiește o răzbunare. Când Orkun vine la ea, are deja pregătit un aparat foto-video pus pe înregistrare și îl lasă deschis în timp ce ei doi consumau un moment erotic. Ulterior, va pune înregistrarea video pe un dvd și va avea grijă să-l substituie pe cel pregătit de Mert pt Mira, în așa fel încât la petrecere toată lumea va fi martora dezmățului lui Orkun și a infidelității lui față de Mira.

Yaman episoadele 8 si 9
Mert și Eylul o mai urmăresc pe Beren și o văd cu Giray. La un moment dat Giray, într-una din întâlnirile lui cu Beren, îl vede și pe Yaman, care uneori iese cu cei doi "bodyguarzi", și dispare rapid din peisaj, pentru că el o minte pe Beren că e plin de bani pentru că umblă cu un Nissan lăsat de proprietar la ei la service pentru mai multe zile. Yaman mai vine pe la vilă să vorbească cu Mert și Selim, dar nu se mută înapoi până când Sude și Asîm nu-l vor accepta și asta înseamnă că făptuitorul furtului să fie aflat și dovedit. Însă asta e dificil, pentru că părinții lui Orkun au insistat să se rezolve problema discret, să nu se afle, că vor avea ei grijă de fiul lor. Selim vrea să le trimită un email pe tema asta lui Faruk și Sude, menționând că nu este corect să sufere un nevinovat pentru o faptă atât de gravă. Dar Asîm zice că de fapt, unul din foștii angajați ai lui Mihat, tatăl lui Orkun, a fost făptuitorul - cu alte cuvinte vor să-l scoată basma curată pe Orkun și să spună o minciună cunoscuților, ca Orkun să nu apară pătat.

Yaman episoadele 8 si 9
Hasan, care îl mai văzuse pe Giray cu Ayse, îl surprinde încă odată cu ea și îl amenință, că din partea lui Kenan, că n-o va mai vedea pe soția prietenului lui pentru că va avea un bodyguard mereu lângă ea, și că atunci când va ieși din închisoare îl va omorî pe Giray. Pentru Yaman a venit ziua examenului. Mira și ai ei vin cu o zi mai devreme în Istanbul iar ea se grăbește să ajungă la facultate înainte ca Yaman să iasă din examen. După ce se revăd, merg la Mert. În timp ce el se duce să aducă niște ceai, Yaman și Mira stau de vorbă iar Yaman îi spune Mirei să scape de Orkun dacă vrea să poată fi amândoi. Seara, familiile reunite la Selim, reiau subiectul furtului și minciuna cu angajatul care a furat banii din răzbunare. Sude își prezintă scuzele, la fel și Asîm, care îl și anunță pe Yaman că a reușit la facultate. Yaman îi atrage atenția că el a reușit prin meritul propriu, dar Asîm precizează că datorită lui a existat a doua șansă. În timp ce la familia Mirei se dă petrecerea, Yaman revine acasă la Selim. La petrecere este invitat și Giray care vine cu colegul lui de la service, Mehmet, pe post de șofer personal și bodyguard. Dar Yaman îl vede și are loc o altercație pe terasă până când Giray este deconspirat, scuipat de Beren și iese afară, dar colegul lui se enervează și merge la mașină să ia un pistol aflat în torpedou. În acest timp, în casă se pune dvd-ul care derula imaginile cu Orkun sărutându-se pasional cu Hale... Totul se întrerupe când burtosul cu pistol intră în hol și vrea să-l împuște pe Yaman. Acesta nu se lasă intimidat și sare să-l dezarmeze, dar pistolul se descarcă accidental în brațul lui Orkun, care cade teatral pe podea.

episoadele următoare: Yaman ep. 10


Yaman episoadele 8 si 9
Yaman episodul 9 - Trece o săptămână. Orkun se încăpățânează să discute cu Mira sau cu părinții ei, sperând că mai poate păcăli pe cineva. Mira nu vrea să-l mai vadă, iar părintii lui îi spun în față că este un mincinos și un om cu două chipuri în care nu e bine să ai încredere. El continuă să susțină că o iubește pe Mira și minte cu seninătate spunând că a sărit în fața ei s-o apere de glonț sau că filmarea de pe dvd era veche. Soarta vrea s-o îndepărteze pe Mira cu adevărat de Orkun și când ea merge la lecția de pian, profesoara o anunță că va pleca din țară timp de câteva luni, urmând ca un alt profesor, Tan, s-o înlocuiască. În acest moment Tan - un tânăr chipeș - intră în casă și face cunoștință cu Mira. Dar în același timp îi face în mod evident și insistent curte. Tan este foarte manierat și îngrijit, însă are unele ciudățenii - se joacă mereu cu un puzzle în care reface chipul Mirei, știe totul despre ea din reviste și după ce o cunoaște o va urmări peste tot ... După lecție, Orkun îi iese în cale Mirei și o oprește ca să stea de vorbă cu ea. Tan vede totul pe geam și coboară imediat amenințându-l pe Orkun. După ce Mira pleacă, Tan îi spune lui Orkun că este bodyguardul ei și scoate un cuțit. Acesta, speriat, pleacă. Eylul vrea neapărat sa-l cunoască pe Tan și Mira o ia cu ea la următoarea lecție de pian, dar el își dă seama ce caută Eylul acolo și profită de ocazie pentru a-i spune Mirei că nu este interesat de prietena ei pt că el are iubită. Ulterior va regreta minciuna aceasta, pentru că în acest fel nu o mai poate curta atât de asiduu pe Mira.

Yaman episoadele 8 si 9
În casă la Hale, Mert și restul prietenilor dezbat tema dvd-ului și încearcă să afle cine a pus aparatul de filmat în ziua în care Orkun a venit acolo. Toată lumea își dă seama că Hale a făcut treaba asta, doar ea neagă și într-un final îl acuză pe Yaman. Mert, se înfurie de așa o prostie și pleacă acasă la el unde atmosfera este tensionată pentru că Asîm a citit în ziare despre procesul care i se va intenta și în care ginerele său este avocatul acuzării. Cu toate că familia Serez face eforturi să depășească criza, momentul este delicat și se mai întâmplă și alte lucruri. Asîm o invită pe Ender la Ankara la niște întâlniri de afaceri legate de terenul cumpărat de el. Însă Ender nu știe că și Faruk (vecinul și prima ei iubire) este invitat la acele întâlniri. Seara, când ies la restaurant, Faruk începe să-i facă avansuri lui Ender iar ea, intrigată, preferă să meargă în cameră să se culce. El o conduce și o mângăie pe păr. Ender nu răspunde avansurilor, dar nici lui Selim nu-i spune că Faruk este cu ei, în Ankara. Acesta vede o poză de grup pe internet și atunci își dă seama că nevasta lui nu este în capitală doar în compania tatălui ei și a unor oameni de afaceri necunoscuți. Se supără pe ea, chiar dacă vine acasă cu o zi mai devreme, și îi face o scenă de gelozie. Mert e uluit, pt că nu i-a mai văzut pe părinții lui țipând unul la celălalt. A doua zi Selim îi mărturisește soției sale că o iubește nespus de mult și că de aceea este gelos, apoi încearcă să repare lucrurile promițându-i o seară romantică în doi.

Giray rămâne fără serviciu când șeful lui aude de întâmplarea în care a fost implicat - "împrumutul" mașinii care era lăsată în service și uzul de armă de foc. Mehmet, colegul lui Giray, care a folosit pistolul la petrecerea Mirei, va avea proces, iar el încearcă să ia legătura cu Yaman să-l roage să depună mărturie în asa fel încât Mehmet să scape basma curată, dar Yaman nu acceptă. Atunci Giray se enervează și discutând cu un amic, promite să se răzbune pe ambii frați, eliminându-i. Hasan și Nevin merg la vorbitor la Kenan și printre altele Hasan îi spune că nevasta lui îl înșală cu Giray, astfel că și Kenan abia așteaptă ocazia să se răzbune când va ieși din închisoare. Dar mereu zice că va face el cumva să iasă cât mai repede de acolo.

Yaman episoadele 8 si 9
Mira și Yaman încep să iasă împreună și într-o seară, plimbându-se, ajung la o terasă unde era o nuntă. Mira vrea sa danseze și îl convinge pe Yaman să accepte să intre în dans alături de nuntași. Până la urmă Mira se supără puțin, pentru că Yaman îi spune că dacă nu se întâmpla faza cu dvd-ul de la petrecere, ea l-ar fi luat de bărbat pe Orkun, pentru că urma să o ceară de nevastă în seara respectivă. Apoi Mira încearcă să-i dovedească faptul că dacă ar fi cerut-o, ea nu ar fi acceptat, pentru că e îndrăgostită de el, de Yaman.
Hale se preface că se sinucide luând niște pastile, și reușește să păcălească pe toată lumea. Motivul este Orkun. Mira acceptă să vorbească cu el doar ca să-i spună că dacă e bărbat adevărat, va merge la Hale și va fi alături de ea în aceste momente. Orkun face ce-i spune Mira, dar nu de dragul lui Hale, ci al Mirei. Mert se împrietenește cu Tugce, care-l place cu adevărat, ca să poată înțelege cum se comportă fetele într-o relație. Tugce îl învață fel de fel de lucruri, iar el le aplică - uneori cu mult succes - pe Eylul. Însă Tugce suferă în tăcere. Într-o seară merg toți cinci într-un parc de distracții, urmăriți îndeaproape de Tan, pe care ei, însă, nu-l observă. Mira și Yaman se dau în roata mare și discută despre ei, Yaman spunându-i că el cunoaște deja ce înseamnă abandonul pt că de mic a fost părăsit de tatăl lui. Dar Mira îi spune că asta nu se va mai întâmpla și se sărută, sub privirile triste ale lui Tan ...

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.

Dacă-ți place filmul, evaluează-l:




23 de comentarii:

  1. Buna!Se pare ca deja nu se mai poate vedea serialul pe viki.com, am vazut pana la episodul 5 inclusiv pana ieri si de astazi nu se mai poate, nici macar logat.Imi pare rau ca apucasem sa vad 5 episoade, ma prinsese actiunea, din pacate, asta e, voi urmari rezumatele de aici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Gabriela. Din pacate fisierele video au fost sterse de pe internet, din cauza detinatorului drepturilor de autor, casa de filme Warner Bros - cu ocazia asta recunosc ca ma mir foarte tare, pt ca nu stiam ca producatorii sunt americani !! Cu alte cuvinte ei au descoperit ca episoadele se dau pe internet fara drepturi de difuzare si ... le-au eliminat. Sansele ca ele sa se mai gaseasca pe undeva sunt infime, cred. Eu am vazut pana la ep. 10 inclusiv, dar nu mai mult :((((

      O sa ma straduiesc sa le gasesc, dar nu sper la prea mult.

      Ștergere
  2. Abia astept continuarea, Oana. Pe cand?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu stiu ... deocamdata episoadele de pe viki au fost sterse :(((((

      Ștergere
  3. pot face rezumate si fara nici un fel de subtitrare, dar nu-mi e usor. Sa vad ... incerc marea cu degetul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim mult ca ai postat ep 8 si 9 si multumim pt efort!!Respect!!!!!Lavi:):):)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu stiu de ce,dar nu mai pot sa vad niciun episod dim Medcezir!! Lavi:):):)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au fost sterse de catre compania Warner Bros care detine drepturile de autor.

      Ștergere
  6. Răspunsuri
    1. Ba e foarte corect :) tu daca ai scrie un roman si l-ai publica in librarii, ti-ar conveni sa-l pirateze toata lumea si sa nu poti vinde nici un exemplar?

      Ștergere
  7. Oana,tu mai poti sa faci rezumate?Lavi:):):)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bineinteles :P
      atata vreme cat gasesc episoadele pe net, pot face rezumatele.

      Ștergere
  8. Wow!!Ma bucur foarte mult!Oana esti cea mai buna !!! Lavi:):):)

    RăspundețiȘtergere
  9. Oana,cand mai postezi rezumate din Medcezir? Lavi:):):)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate maine sau miercuri. Trebuie sa postez un calup si la Cavalerul noptii, neaparat pana joi.

      Ștergere
  10. Sunt 8 episoade din serialul Yaman sau Medcezir traduse si online pe runvideo.net.Vizionare placuta !

    RăspundețiȘtergere
  11. Cate episoade are yaman ? Povestesti amanuntit 😅😐😊😊🌞

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deocamdata nu s-a terminat de filmat, s-a ajuns la ep. 54 la turci. Probabil imi place atat de mult serialul incat mi se pare normal sa spun tot ce vad :)

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.