miercuri, 12 martie 2014

Schimbari in apartament

In fiecare an am incercat sa aduc cate o schimbare casei mele. Anul trecut am investit bani in exteriorul ei si am imbracat-o in osb. Anul acesta ma gandesc ca este necesar sa renovez baia si bucataria deoarece nu au fost niciodata renovate.

Am cumparat deja instalatii sanitare pentru baie si mai am de cautat doar tencuiala decorativa. In bucatarie vreau sa schimb culoarea din alb in albastru foarte deschis iar in baie nu vreau decat sa varuiesc in alb deoarece este cea mai potrivita culoare pentru aceasta incapere. Am reusit sa imi cumpar o cada mult mai mare decat cea veche si vreau sa imi montez si o cabina de dus.

Am gasit la pe internet o astfel de cabina care este dotata si cu telefon si cu boxe pentru a oferi cel mai inalt confort. Apa se regleaza digital si nu are nici un robinet iar capul de dus este incastrat in cabina asa ca apa iese direct din tavan. Acum trebuie sa ma gandesc la o solutie de a acoperi toate aceste cheltuieli deoarece salariul nu ma ajuta in totalitate. La fel ca anul trecut cred ca o sa recurg la un imprumut pe termen scurt la banca deoarece mi se pare cea mai avantajoasa metoda.

Am gasit deja un meserias priceput care ma va ajuta cu aceste modificari. Il cunosc de foarte mult timp asa ca sunt convins ca nu o sa imi ceara foarte multi bani. Lucreaza foarte bine si totul in foarte scurt timp. Eu oricum nu ma grabesc deoarece am toata vara la dispozitie iar casatorit nu sunt si nici copii nu am asa ca nu am de ce sa ma stresez.

articol de MC  
sursa foto http://www.arabesqueonline.ro/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.