marți, 22 aprilie 2014

Yaman, episoadele 15 si 16 rezumat








  Yaman episodul 15 rezumat


Medcezir, episoadele 15 si 16 rezumat
Episodul 15 reia povestea de unde Mert și Eylul se uită peste desenele făcute de el în dormitorul lui, iar Mira și Yaman mai zăbovesc împreună în seara de după petrecere, Yaman cântă la chitară, apoi Mira pleacă acasă. Selim și Ender în drum spre firmă discută despre faptul că au îmbătrânit și sunt bucuroși să-l vadă pe fiul lor având o iubită. Ender îl sună pe Yaman și îi spune că au venit acasă mai devreme cu o zi, dar că au plecat direct spre firmă de la aeroport, pt că au o ședință. Bineînțeles că Yaman, care era cu Mira pe plajă, merge rapid acasă și împreună fac curat în sufragerie. În acest timp sună Leyla care îi spune lui Yaman că a făcut bine că a vorbit cu Giray pentru Ayșe. Mira și Eylul sunt foarte deranjate de acest moment.

Musafirul misterios a lui Kenan este tatăl său, dar nu va fi arătat în acest episod ci abia prin episodul 26 sau 27. Dar acum Selim nu-l poate vizita pe Kenan pentru că tocmai fusese să discute cu el și nu află, deocamdată, că dl Koper senior a trecut pe la închisoare. Ulterior Yaman merge la vizită și Kenan îi spune că un prieten (e vorba de tatăl lor, dar nu-i spune fratelui său asta) i-a pus 100.000 de lire într-un cont pe numele lui Yaman, pt că el nu poate deschide un cont bancar fiind deținut, ca să-i aibă când va ieși din închisoare, dar totul să rămână secret. Yaman tace, dar Selim află de bani când vrea să-i transfere în cont o sumă, ca să-și permită să-i ia un cadou Mirei de sărbători. Astfel, Selim își dă seama că poate da de urma tatălui lui Yaman, pe care-l bănuiește că i-a dat acei bani.

Medcezir, episoadele 15 si 16 rezumat
Sedef, Asîm, Ender, Selim
La birou Asîm o convoacă și pe Sedef apoi, menționând că nu este supărat pe nimeni pentru cele întâmplate în afacerea cu terenul la care a trebuit să renunțe,  anunță că dorește s-o implice și pe Sedef în proiectele sale și să-i dea responsabilități, așa că îi ia lui Ender un proiect numit "Orientul Mijlociu", la care ea lucrase de la bun început și îl pusese pe picioare, și i-l dă lui Sedef, eliberând-o pe Ender de orice sarcină importantă în firmă. Practic, e ca și cum ar da-o afară. Apoi îi spune lui Selim că ar dori ca stricăciunile cauzate de incendiu, la casă, să fie plătite integral de ei, ca fiind acum un fel de tutori pentru Yaman. Selim acceptă (și îi va plăti foarte repede pentru că, din fericire, Reyhan Arsen îi dă un cec pentru prestația în care l-a implicat împotriva lui Asîm), deși este evident că intenția bătrânului este de a-i îndatora și de a-i umili. Ajunși afară, Ender îi spune soțului ei că vrea să se răzbune pe tatăl ei și să-l facă să-și ceară scuze pentru ce a făcut, dar Selim o sfătuiește să se mai gândească, pentru că va fi o luptă inegală și obositoare.

Medcezir, episoadele 15 si 16 rezumat
Sude
Un ziarist care intrase în posesia filmulețului compromițător din club cu Sedef o contactează pe Sude cu intenția de a-i vinde filmul. Inițial ea ar vrea să-l anunțe pe Asîm să vadă ce se poate face ca să nu apară nimic în presă. Dar când Sude află că proiectul "Orientul Mijlociu" i-a fost transferat lui Sedef, și că Faruk este investitor în acel proiect, se răzgândește și îi spune ziaristului că n-o interesează filmulețul, poate să facă ce vrea cu el. Clipul ajunge la investitorii străini parteneri în proiect și aceștia reziliază contractul pe loc trimițându-i lui Asîm un email cu filmulețul. Acesta îi cere explicații lui Sedef, dar pe ea o preocupă cine a trimis clipul partenerilor ei, și crede că Ender a făcut-o, drept răzbunare.

Medcezir, episoadele 15 si 16 rezumat
Ender, Selim, Sedef
În toiul faulturilor în afaceri, Sude, Ender și Selim aranjează Revelionul acasă la Selim. Leyla îl ia pe Yaman la un prânz de la serviciu iar Mira, care venea la el cu mâncare, îi vede împreună. Mira se supără pe Yaman fără să-i spună motivul, și începe să iasă doar cu Eylul și familia ei, mai ales că tatăl ei urmează să se recăsătorească (era văduv), și începe să nu-i mai răspundă acestuia la telefon. Colac peste pupăză, Ayșe îl sună pe Yaman într-o seară când trebuia să fie cu Mira, la nunta tatălui lui Eylul, și îl determină să vină în Tozludere pe la ea, sub pretextul că ceva grav se întâmplă. De fapt ea și Giray se logodesc și voiau ca Yaman să fie prezent la eveniment. Mira îl sună tocmai când voia să plece după logodnă, dar Leyla, ca să-i strice relația, îl strigă în așa fel încât Mira să audă în telefon vocea ei. La nunta lui Barîș, tatăl lui Eylul, apare Sedef beată criță și strică toată seara și petrecerea, vrând să danseze ca în filmuleț. Selim o scoate afară și acela este momentul în care Faruk își dă seama că Sude a fost în spatele intrigii. Tinerii pleacă de la nuntă la un club, iar la un moment dat Mira cântă la microfon o melodie tristă când apare Yaman. După ce termină de cântat îi spune că a mințit-o și nu vrea să-l mai vadă. Yaman insistă, iar Orkun, care era în apropiere, vrea să-l oprească. Atunci Yaman îi dă un cap în nas lui Orkun, fără să fi fost necesar acest gest. Mira se enervează și-i spune că aici nu se află în Tozludere și că nu vrea să-l mai vadă. Yaman pleacă trist.

urmează: Yaman episodul 17

  Yaman episodul 16 rezumat


Medcezir, episoadele 15 si 16 rezumat
Este seara de Anul Nou. Yaman e pe plajă, cu Giray, Ayșe, Kenan, care are liber câteva zile, și cu Leyla, care primește sms-uri, zice ea, de la tot felul de rude. La un moment dat Yaman, enervat de ritmul schimbului de mesaje, ia telefonul din mâna Leylei și vede că de fapt ea îi scria iubitului ei din Germania. În acel moment, rupe relația cu ea și pleacă singur. În partea cealaltă, Mira petrece revelionul cu prietenii vechi și cu Orkun, cu care pare să se fi împăcat. Selim e trist, pentru că băiatul din ultimul lui caz era împușcat și nu a supraviețuit. Yaman merge pe o bancă într-un loc retras de pe plajă, și își cântă singur la chitară. Mira este și ea singură, într-un colț, pe o sofa, așteptând un semn care nu mai vine. Mert ia niște prăjituri din bucătărie și iese nevăzut, să-l caute pe Yaman. În timp ce Mert și Yaman stau de vorbă pe banca de pe plajă, Mira intră, nevăzută, în cameră la Yaman și, cu toate că inițial vrea doar să-i lase un mic cadou, îi deschide laptopul și găsește convorbirile dintre el și Leyla pe Skype. Sedef face o surpriză tuturor și apare cu o trupă muzicală și de dans înviorând petrecerea.

Medcezir, episoadele 15 si 16 rezumat
Yaman vine acasă, dar o vede pe geam pe Mira dansând trenulețul alături de Orkun și pleacă să termine petrecerea într-un bar obscur. Mira se trezește de dimineață, îl vede pe Yaman venind, apoi face o grămadă de clătite din care trimite și la vecini. La micul dejun din casa Mirei apare și Faruk, care spre neplăcuta surprindere a lui Sude le anunță că el se va retrage din viața lor și chiar din afacerile cu Asîm, tocmai pentru că-și dorește o viață lipsită de stres. Sude este mirată și evident deranjată de atitudinea fostului ei soț, pe care credea că-l zdrobește cu anunțul făcut de dimineață că deja a contactat avocații pentru divorț.

Medcezir, episoadele 15 si 16 rezumat
Sedef
Asîm se gândește s-o mărite pe Sedef cu Faruk, după ce se pronunță divorțul acestuia, și nu este de acord cu propunerea lui de a-și retrage acțiunile din parteneriatul lor. În timp ce Yaman este cu Selim la mormântul copilului împușcat, Eylul, pusă de Mira, intră la el în cameră și, după ce-l trimite pe Mert după o felie de tort, deschide laptopul să vorbească cu Leyla din contul lui Yaman, spunându-i că nu vrea s-o mai vadă niciodată. Mert o surprinde și acum cele două prietene nu au încotro, Mert află despre ce este vorba. Leyla suspectează ceva și îl sună pe Yaman să verifice. Apoi intră chiar Mira pe fir, în timp ce Eylul și Mert pleacă la bucătărie. Cum Leyla este avertizată, începe să scrie ce bine s-au simțit aseară, iar Mira, enervată, îi răspunde că nu vrea s-o mai vadă. Yaman, care vorbise cu Mert și spusese că până seara nu vine acasă, apare pe neașteptate și o prinde pe Mira la calculatorul lui. La rândul său îi spune că ceea ce a făcut nu e potrivit pentru o fată educată, că aici nu-i Tozludere. După aceea, de față cu Mert intră în legătură cu Leyla și îi spune că își va schimba contul de Skype și că într-adevăr nu vrea s-o mai vadă pentru că l-a rănit prea mult.  

Medcezir, episoadele 15 si 16 rezumat
Leyla
La școală, Mithat Civanoglu, tatăl lui Orkun, îi face plângere lui Yaman pentru gestul violent față de fiul lui. Selim cere să vadă înregistrările de la bancă din ziua în care o persoană care s-a dat drept el a depus suta de mii de lire în contul lui Yaman. Astfel are certitudinea că acea persoană e tatăl băieților. Ayșe îl sună pe Yaman să-i dea bani să facă avort. Yaman promite că o ajută, dar se duce seara la locul de muncă a lui Giray. În acel moment apare poliția, sesizată că acolo se dezmembrează mașini. Din instinct, Yaman fuge și este surprins de poliție când tocmai dădea bani lui Giray. După o scurtă fugă este prins și reținut, pentru că după toate aparențele, și el putea face parte din rețeaua de hoți de mașini.



sursă foto: youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.


9 comentarii:

  1. Oana nu crezi ca trebuie sa vezi filmul ca sa intelegi rezumatul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba da, Anna. Dar am inceput sa ma uit la acest serial dupa ce alti cititori ai blogului m-au rugat sa pun si rezumatele la Medcezir. Pe de alta parte, episoadele se gasesc pe youtube. Subtitrate in engleza, majoritatea. Si pe de inca o parte, sper din tot sufletul ca serialul sa fie difuzat si la noi. Ar fi pacat sa nu-l cumpere nici o televiziune, este un serial cu adevarat bun.

      Ștergere
  2. Ai dreptate Oana. Esti tare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei, Anna Marya, acum sunt tare sau nu? :)))) in aprilie faceai misto de rezumatele mele, uite ca serialul se da la noi la Kanal D.

      Ștergere
  3. Stie cineva melodia de la sfarsitul episodului 15?

    RăspundețiȘtergere
  4. Cum se numeste melodia pe care o canta Mira in ep 16?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca am inteles bine,melodia aceea:,,Ma revolt"???!!!!!!
      Ei bine,daca aceasta este atunci se numeste Isyan

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.