joi, 17 aprilie 2014

Suleyman Magnificul episodul 112 rezumat

Suleyman Magnificul, sezonul 4, rezumatul episodului 112

 

Încep problemele pentru Hurrem. Apare sultana Fatma, o altă soră de-a lui Suleyman. Nurbanu reușește să ajungă în iatacul lui Selim. Hurrem fiind bătrână, îi propune lui Suleyman o altă kadînă care să-i poată dărui fii. Spre disperarea ei, sultanul acceptă...Pentru a fi aleasă în haremul lui Selim, Cecilia recurge la o stratagemă: iese în grădină seara și se uită la stele, cu un horoscop în mână, iar Afife o ia de acolo și o duce la Hurrem, căreia îi spune că știe să citească în stele și că ea face parte din destinul prințului. Rustem îl informează pe sultan despre tentativa de asasinat asupra lui Mustafa și de faptul că a murit concubina acestuia. Suleyman amenință că toți cei vinovați de acest lucru vor plăti cu capul începând cu Rustem. Mustafa află că Rustem a ordonat atacul, dar vizirul alcătuiește o scrisoare mincinoasă din care reiese că spionii perși l-ar fi atacat pe prinț. Suleyman este foarte mirat de noua întorsătură a lucrurilor și cere să fie lăsat singur. Mustafa îl găsește mort în celula închisorii pe acela care i-a spus că Rustem a ordonat asasinatul.

Suleyman Magnificul episodul 112 rezumat
Toată lumea îl salută pe Selim care urmează să meargă la Manisa. Cecilia văzând că nu a fost selectată pentru haremul prințului, își joacă ultima carte și se aruncă la picioarele lui Hurrem cerându-i s-o trimită și pe ea la Manisa alături de Selim. Sultana îi cere să-i jure credință și o botează Nurbanu (prințesa luminii). Atmaca, unul dintre cei care îl apăraseră pe Mustafa în pădure, se întâlnește în piață cu un bărbat purtând glugă și îi spune că de-acum încolo el este în slujba prințului, iar bărbatul pare să fie mulțumit de acest fapt. A doua zi dimineața, Rustem primește un vas cu capul celui găsit mort în celulă, ceea ce semnifică faptul că Mustafa știe cine a comandat asasinatul. La rândul ei, Hurrem la trezire găsește pe pat o cutie de bijuterii. Foarte bucuroasă o deschide, dar înăuntru se află un scorpion ...

Suleyman Magnificul episodul 112 rezumat
Suleyman Magnificul episodul 112 rezumat După ce vede scorpionul, Hurrem merge pe terasă, dar se simte rău și leșină în brațele Dianei (Fahrie). Este chemată doctorița și i se cere să nu vorbească nimănui despre faptul că sultana este bolnavă. Până la urmă Afife le va spune fetelor din harem că stăpâna nu se simte bine. Totuși se pare că în palat se știe că Hurrem are mult mai mult decât o indispoziție. Se anunță venirea sultanei Fatma, mai devreme decât fusese programat. Hurrem i se destăinuie lui Sumbul și îi spune că nici un leac nu va mai avea efect asupra ei. Apoi îi arată cutia unde a fost scorpionul. Sumbul o informează că Aziz aga e mort și capul lui i-a fost trimis lui Rustem. Când Hurrem află că sultanul știe despre faptul că este bolnavă, cere să se îmbrace și nu vrea să arate în fața lui că are o suferință. Suleyman îi povestește că a avut un coșmar în care Mustafa îi dă o săgeată însângerată, dar Hurrem încearcă să-l calmeze. Apare sultana Fatma și ei rămân surprinși. Tânăra care o însoțește este Huricihan, fiica lui Hatice, prilej pentru Suleyman de triste aduceri aminte.

Atmaca se îmbarcă pe o navă condusă de Barbarossa purtând o scrisoare de la Mustafa. O citește fiica lui Barbarossa, la porunca acestuia, și în ea scrie că prințul s-a întâlnit cu Atmaca și acesta i-a dat mesajul de la el, de la Barbarossa. Cum marinarul nu-l cunoaște pe Atmaca, acesta încearcă să se disculpe spunând că dacă nu i-ar fi dat prințului acel mesaj fals, nu l-ar mai fi putut apăra ulterior.

Suleyman Magnificul episodul 112 rezumat
Rustem îl acuză pe judecătorul Fenerizade de administrare incorectă. Acesta neagă toate acuzațiile aduse și spune că el a urcat treptele ierarhice prin merite proprii, nu prin femei. Sultana Fatma, la hamam, îi spune servitoarei sale că acum, după ce a văzut-o pe Hurrem, munca ei va fi ușoară. Huricihan are de povestit cu verișorii ei, iar Hurrem se sfătuiește cu Rustem și se întreabă cum de Mustafa și-a dat seama de planul pus la cale de ei doi. Atunci Hurrem decide că trimiterea capului lui Aziz aga este ca o declarație de război și atunci, unul din ei doi va trebui să dispară. Rustem este de acord cu acest lucru și completează că mai întâi trebuie să dispară oamenii care îl susțin, precum Barbarossa.

Suleyman Magnificul episodul 112 rezumat
Sultana Fatma vrea să afle cu orice preț adevărul despre Hurrem de la femeia doctor, dar aceasta nu spune nimic în plus decât că a mâncat ceva care i-a cauzat indispoziție. Totuși înainte ca Fatma să plece, femeia-doctor scapă informația că ar fi ceva de ordin ginecologic. Fatma se bucură că a aflat despre ce este vorba și pune să se organizeze o serată distractivă în harem la care să fie neapărat invitată și Hurrem. La Amasya, Mustafa se sfătuiește cu Mahidevran asupra înființării unei organizații a acelora care îi susțin. Tașlîcalî i-o prezintă pe Mihrunisa, fata lui Barbarossa, care-i spune prințului că și tatăl ei e convins că în spatele atentatului stă Rustem pașa.

La Manisa, Nurbanu reușește să ajungă la Selim, trimisă de Hurrem, chiar dacă Gazanfer, paznicul iatacului princiar, la început nu o vrea pe motiv că prințului nu-i plac femeile slabe. Nurbanu îi spune că e venețiană ca și el, apoi îl convinge pe paznic să-i deschidă ușa iatacului lui Selim .... 

sursa foto si text: Halit-Ergenc-fans-PASSIONATED


Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.


Ultimele episoade: 108, 109, 110, 111  Kanal D.
4 comentarii:

 1. multumesc! am intrat cu nerabdare si am gasit... inca un rezumat. Sarbatori fericite si multa liniste in suflet! pupici de la o viitoare mamica..

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sarbatori fericite si luminate! Sa ai o nastere usoara si un puiut sanatos di frumos!

   Ștergere
 2. Oana,Rustem a ajuns Mare-Vizir in primul episod din sezonul 4.Stai linistita,ca am urmarit si eu ieri ultimile 2 episoade si am ramas surprins,cum de nu s-a facut un episod special pentru asta,si pentru gasirea lui Hurrem! Adica ma rog,eu asteptam sa fie ceva mai intens,sa fie mai in detaliu povestita gasirea ei,dar m-au dezamagit profund,la fel si avansarea lui Rustem ca Mare-Vizir!Oricum,ma bucur sa-i vad pe Baiazid si Selim mari, iar pe Cihangir in situatia care ii :( Sincer,la ultimu episod,inainte sa imbrace hainele de ceremonia sabiei,mi-au dat lacrimile cand a spus "Eu orice haine as imbraca,n-o sa-mi poata schimba frumusetea trupeasca" ! BTW..actiunea continua,iar eu ma indragostesc din ce in ce mai mult de actrita Mihrimah :x Seamana exact ca si muma-sa :)) Iti multumesc frumos pentru rezumat.Iti doresc sa ai Sarbatori Fericite cu multa dragoste din partea celor dragi! Salutari de la Cluj

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Inseamna ca aia de pe pagina de facebook de unde iau rezumatele au gresit denumirea functiei lui Rustem. Au zis doar vizir (ministru) in loc de mare vizir (prim ministru). :) eu vad episoade din Medcezir si scriu repede rezumatele, pana nu gasesc astia fisierele sa le stearga iar :D

   Daca am timp, ma uit si eu la un episod-doua din sezonul 4, parca mi-e dor de ochii lui Suleyman.
   Sarbatori luminate, Sălă, si toate cele trebuincioase, cu sanatate si bucurii, din partea mea!

   Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.