joi, 3 aprilie 2014

Suleyman Magnificul episodul 109 rezumat






Suleyman Magnificul, sezonul 3, rezumatul episodului 109

 

Episodul se concentrează asupra unui subiect principal: cine va pleca la Manisa? Hurrem ascultă de acum înainte ședințele de consiliu dintr-o ascunzătoare secretă despre care doar Sumbul știe. Vin fete noi la harem. Una dintre ele, Cecilia, este salvată de la sinucidere de către Selim. 


Mahidevran spune că Hatice a murit împăcată că l-a răzbunat pe Ibrahim, dar sultanul și-ar fi pierdut mințile, pentru că este clar că Mehmet va fi pregătit pentru tron în caz de ceva. Mustafa, neliniștit, va încerca să afle de la Tașlîcalî și Barbarossa dacă se poate confirma această presupunere.

Suleyman Magnificul episodul 108 rezumat
La palat, Suleyman a albit rapid de supărare. Servitoarea lui Hatice, care adusese scrisoarea falsă de la Selim, nu poate fi găsită. Mehmet se teme că Mustafa îl consideră pe el vinovat pentru mutarea lui la Manisa, apoi se întreabă oare de ce s-o fi sinucis Hatice. Într-o zi Rustem și Bali bey se confruntă, iar Rustem îl numește pe Bali afemeiat și șpăgar. Mihrimah îi desparte și îl amenință pe Rustem cu divorțul dacă va spune sultanului vreo vorbă despre întâmplare, așa cum tocmai voia să facă.

Suleyman Magnificul episodul 108 rezumat
Suleyman pleacă într-o nouă campanie, iar Bali bey îi cere ca la înapoiere să-l elibereze din funcție și să-l lase să meargă acasă pentru că nu mai poate trăi liniștit la palat, lucru care se întâmplă chiar înainte de a se termina campania. De harem urmează să se ocupe Mihrimah iar Șah își oferă și ea serviciile, dar prințesa o respinge destul de dur, spunându-i că atâta vreme cât tatăl ei e plecat, nu vrea să-i audă nici măcar glasul. Barbarossa îl încurajează pe Mustafa și îi urează la cât mai multe victorii, dar prințul spune că pentru el toate visele s-au spulberat. La Manisa este o epidemie de pojar iar Mehmet cere să se ia toate măsurile, dar Ilias, un apropiat al lui Mehmet, care de fapt e omul lui Mahidevran și Mustafa, merge la un bolnav și îi zgârie rănile apoi închide germenii într-o sticluță. Mihrimah descoperă că una din scrisorile lui Rustem către ea lipsește, iar aceasta se află în mâinile sultanei Șah, adusă de doică. Mihrimah bănuiește cine a luat scrisoarea și o invită pe Șah la cină, apoi o aduce și pe doică în aceeași încăpere, tocmai ca Șah să-și dea seama că planul ei a fost dezvăluit.     

Suleyman Magnificul episodul 108 rezumat
Mehmet se antrenează cu Ilias iar acesta îl rănește intenționat. Ulterior îi scrie sultanei Mahidevran că planul funcționează perfect. Șah își face bagajele și părăsește palatul. Ilias îl îngrijește pe Mehmet, dar de fapt îi pune virușii de pojar pe rană. Noaptea, Mehmet are febră și îi este rău. Suleyman află că fiul său e bolnav și îl visează noaptea că se afla pe tron dar era inconștient. Când Mihrimah sosește la Manisa, îl găsește pe Mehmet mort. Mahidevran primește vestea cu bucurie, iar în acea secundă o oglindă dăruită de Gabriela se sparge. Gabriela îi spusese că atunci când se va sparge acea oglindă, iadul se va dezlănțui.

 Suleyman este devastat de vestea pierderii fiului său. Stă singur pe terasă, trist. Rustem aduce vestea că Hurrem a fost găsită. Când o vede este uluit, dar o îmbrățișează cu drag ...

.... și astfel se încheie sezonul al treilea din serialul Suleyman Magnificul, cu prima apariție a sultanei Hurrem în versiunea Vahide Gordum.

Suleyman Magnificul episodul 109 rezumat


sursa foto: https://www.facebook.com/pages/Halit-Ergenc-fans-PASSIONATED/213522235343950


Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.


Ultimele episoade:  104105106, 107 Kanal D.



18 comentarii:

  1. Dar unde a fost disparuta Hurem??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spune ca trasura ei a fost atacata de banditi. O sa vedem impreuna cand se difuzeaza episodul la tv. care este pe larg explicatia pt care Hurrem lipseste cativa ani de la palat. (In realitate, stim ca Meryem pararise serialul.)

      Ștergere
  2. cand apar umatoarele rezumate? (sau macar ep 110) :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Totul depinde de timpul meu liber. Si cum suntem in varuiala generala si schimbare de centrala, tevi si calorifere .... nu pot da nici macar un raspuns aproximativ.

      Ștergere
  3. Spor la treaba si felicitari pt ce faci aici!

    RăspundețiȘtergere
  4. De mult timp citesc episoadele in avans ,multumesc frumos pentru munca pe care o faci pe blogul tau

    RăspundețiȘtergere
  5. Dar cine e ala de sus selim beyazid?

    RăspundețiȘtergere
  6. cum o gaseste pe hurem? se schimba actrita?

    RăspundețiȘtergere
  7. buna anonim sunt eliza si dupa cate am auzit va schimba actrita cu una cu 15 ani mai batrana decat hurem

    RăspundețiȘtergere
  8. Dupa cum cred ca toata lumea stie - ca a fost foarte multa valva pe tema asta anul trecut, in primavara - Meryem a parasit platourile de filmare la episodul 100 turcesc. Cum nu s-a gasit nici o solutie de compromis, Meryem a fost inlocuita cu Vahide Gordum (Zehra din serialul Feriha) odata cu inceperea sezonului 4 din Suleyman Magnificul, adica la episodul 104 turcesc.

    RăspundețiȘtergere
  9. De la: ,,Sezonul al patrulea începe cu vocea lui Ibrahim, care spune că se simte prins între iad și rai și că nu are odihnă pentru că într-o noapte a Ramadanului focul l-a înconjurat și l-a nimicit.... și că omul este propriul său dușman. Suleyman doarme iar Hurrem stă pe terasă și se gândește la ceea ce i-a spus o ghicitoare, că palatul va fi înecat în sânge, iar ea adaugă că nu va fi sângele ei ci acela al dușmanilor ei. Sumbul o aduce pe Hurrem într-o ascunzătoare și-i spune că totul s-a făcut după cum a poruncit ea....'' face parte din ep 110 Cosmin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aha! Poate ca incepand cu sezonul 4 se vor regla episoadele sa fie exact cu cele din Turcia. Sper si eu! :)

      Ms mult, Cosmine!

      Ștergere
    2. Cu placere :) Paste Fericit !

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.