miercuri, 28 mai 2014

Yaman episodul 23 rezumat




Yaman episodul 23 rezumat
Este seara de sf. Valentin. Selim i-a pregătit o surpriză foarte frumoasă soției lui. Dormitorul lor e presărat cu petale roșii de trandafir, la fel sufrageria, Selim e îmbrăcat elegant și îi oferă lui Ender un trandafir roșu invitând-o la un dans pe o muzică lentă. O asigură din nou de iubirea lui și de faptul că nu o va înșela niciodată. Tinerii ajung acasă după excursia la munte, cu toții în afară de Hale de care nimeni nu știe unde s-ar putea afla. Părinții ei sună disperați la toți prietenii ei dar nimeni nu-i lămurește cu nimic, ci doar li se spune că și-a făcut un nou prieten și probabil va veni cu el spre casă. Într-adevăr, Hale apare cu Tolga, și nici una nici două, îi anunță pe ai ei că se vor căsători. Ambii părinți sunt uluiți de cele auzite, dar când au o discuție doar ei trei, Aylin, mama lui Hale, își dă seama că fîica ei doar vrea s-o pedepsească pentru relația clandestină cu tatăl lui Orkun, despre care Hale a aflat de la acesta.

urmează: Yaman episodul 24


Yaman episodul 23 rezumat
Obosiți, Yaman și Mira mai rămân să stea de vorbă un pic Mira promițându-i lui Sude că vine imediat acasă. Însă cum Yaman adoarme foarte repede, ea vrea să-l dezbrace de haină și găsește scrisoarea de la Nevin, o citește apoi se așează pe pat lângă el și îl sărută prin somn, după care adoarme și ea. Sude îi găsește dimineața dormind unul în brațele celuilalt și le face gălăgie la amândoi, deși este evident că nu s-a întâmplat nimic foarte intim între ei. 
Mert și cu Eylul merg în club unde se dă o petrecere de ziua îndrăgostiților, apoi a doua zi Eylul află că soția tatălui ei este însărcinată, lucru care o scoate din minți și o supără, ceilalți prieteni încercând să-i explice că exagerează și că nu are de ce să-și facă atâtea probleme.

Yaman episodul 23 rezumat
Faruk e gata să servească cina adusă de Ayșe, care e bucătăreasa lui acum, când Sedef îl sună și ca să-l determine să vină la restaurantul pe care urmează să-l inaugureze împreună, unde i-a pregătit o cină romantică surpriză, îi spune cu o voce speriată că au dat hoții și că trebuie să vină neapărat până acolo. In timp ce Faruk pleacă de urgență, Giray apare cu un buchet de flori, căutând-o pe Ayșe, care îl respinge și îi spune să plece și să n-o mai caute. În scurt timp vine portarul zonei rezidențiale, care-l îndrumase pe Giray către casa lui Faruk, crezând că s-a rătăcit și se oferă să-l ducă înapoi până la stradă. Ayșe trântește ușa în urma lui Giray astfel că acesta înțelege că nu mai este dorit în viața ei și se întristează. Faruk, la cina romantică, îi spune direct lui Sedef că a auzit că este căsătorită în America, fără să-i spună de la cine a aflat acest amănunt. A doua zi Sedef consideră că trebuie să-i spună despre asta și lui Asîm, înainte ca bârfa să se răspândească. Asîm este foarte enervat de acest mariaj care îl face pe soțul necunoscut al fiicei lui părtaș la acțiunile firmei. Cum Sedef nu mai știe nimic de soțul ei și nu mai poate da de el, Asîm nu are încotro și îi va cere ajutorul lui Selim ca să-l găsească pe acest individ și să rezolve cât mai repede cu putință un divorț.

Yaman presupune că Nevin a plecat la Izmir unde se deschide un nou club de noapte. Își anunță intenția de a merge acolo în ziua deschiderii, dar insistă ca prietenii lui să nu-l însoțească, însă cei trei vor veni cu un taxi. Yaman a avut dreptate, Nevin este anunțată la microfon și începe să cânte fără să observe că la o masă se află fiul ei. La un moment dat de masă se apropie un bărbat rotofei între două vârste, care-l privește cu drag pe băiat. Este tatăl lui Yaman ...

sursă foto: capturi video de pe facebook

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.

2 comentarii:

  1. ati postat cumva rezumatul episodului 28 ? multumesc :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, Ioana, am ramas la ep. 24 deocamdata. Le-am vazut cam pana la 27 acum cateva luni bune, dar nu le mai tin minte si nu le mai gasesc cu subtitrare. Ma voi stradui sa fac ceva sa le postez in continuare, dar este greu sa le gasesc. Cei de la Warner Bros, adica producatorii americani, le sterg mereu.... :(

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.