duminică, 1 iunie 2014

Cavalerul noptii, rezumate la episoadele 41, 42, 43, 44, 45





Episodul 41


Comisarul se gândește că în cufărul pe care îl transportă se află închisă Lucrecia și nu Mariana.
Comisarul se gândește că în cufărul pe care îl transportă se află închisă Lucrecia și nu Mariana. Între timp Catalina descoperă, la rândul ei, că în bagajul ei este închisă marchiza, de către Cipri. Dar ea crede că marchiza este moartă, iar comisarul speră ca Lucrecia să fie în viață. Copii din orfelinatele orașului încep să dispară. Oamenii Cardinalului sunt responsabili pentru unele din dispariții. Una dintre călugărițe vede ce se petrece dar nu apucă să mai vadă lumina zilei din această cauză. Cavalerul nopții și Satur încearcă să afle ce se petrece și ajung la concluzia că în spatele faptelor se află căutarea Sfântului Graal. Gonzalo le spune alor lui că Mariana va sta la ei o vreme. Alonso este convins că Mariana e iubita tatălui său și se arată foarte furios când aude vestea. Margarita este și ea geloasă.

Episodul 42


Cavalerul nopții și Satur investighează dispariția unor femei gravide. Satur vrea să renunțe când aude că ar putea fi vorba despre fapte diavolești și magie neagră.

Episodul 43


Un grup de indieni acuzați de rebeliune sunt aduși în oraș pentru a fi executați sub ochii regelui. Regele Felipe al IV-lea cruță viața unei frumoase indience, fascinat de frumusețea ei și îi cere Marchizei să o primească în palatul ei.
Un grup de indieni acuzați de rebeliune sunt aduși în oraș pentru a fi executați sub ochii regelui. Regele Felipe al IV-lea cruță viața unei frumoase indience, fascinat de frumusețea ei și îi cere Marchizei să o primească în palatul ei. Lucrecia, geloasă pe atenția pe care tânăra o primește din partea regelui și a comisarului, are de gând să termine cu ea. Laura de Montignac urmează indicațiile date de tatăl său când era mică și ajunge la Sf. Graal. Mama lui Gonzalo nu este conștientă că se află în pericol de moarte: Cardinalul are informații cam unde s-ar afla Graalul și îl trimite pe comisar să-l găsească. Cavalerul nopții și Satur sunt și ei pe urmele Graalului, până când eroul suferă un accident. Margarita și Mariana au o relație tensionată. Acum se înfruntă pentru că amândouă vor să aibă grijă de Gonzalo care este rănit. Pe de altă parte, Catalina caută printre marinarii care vin din America pe soțul ei.

Episodul 44


Un profesor tânăr vine la palatul Lucreciei pentru a-și oferi serviciile. Marchiza încântată de cunoștințele tânărului îl angajează ca profesor pentru Nuno. Această apariție neașteptată dă peste cap viața marchizei. La sfatul Catalinei, Irene îi spune comisarului că este însărcinată. În ciuda temerilor, Hernan primește cu bucurie vestea, dar asta îl va afecta pe Nuno care se va simți dat la o parte. În oraș Juan spune despre dublul compromis cu Margarita. Gonzalo și Satur, îngrijorați de soarta ei, vor rămâne surprinși de reacția neașteptată a tinerei. Alonso îndurerat de pățania mătușii lui, îl provoacă pe medic la duel.

Episodul 45


Mateo, un vechi prieten de-al lui Satur vine n oraș în căutarea norocului. Norocul îi surâde când este angajat pentru una din misiunile oamenilor comisarului. Dar Cavalerul nopții se confruntă cu un inamic periculos din trecut care caută răzbunare.
Mateo, un vechi prieten de-al lui Satur vine n oraș în căutarea norocului. Norocul îi surâde când este angajat pentru una din misiunile oamenilor comisarului. Dar Cavalerul nopții se confruntă cu un inamic periculos din trecut care caută răzbunare. La palatul regalregele Felipe al IV-lea negociază o căsătorie între infanta Margarita și împăratul Leopold I al Austriei. Regele îi propune marchizei să-l însoțească la Viena pe el și pe fiica sa. Lucrecia are de gând să plece pentru totdeauna din oraș și să rămână la curtea imperială pentru tot restul vieții sale. Nuno și Catalina vor merge cu ea. Între timp cardinalul Mendoza pune în aplicare un plan îndrăzneț de a fura Arcas Reales (?? - Google nu traduce aceste cuvinte în nici o limbă ... să însemne vapoare regale?? ) lucru care nu se poate face fără comisar.





Pentru alte episoade din acest serial 

vă rog accesați pagina Stele tv.

 sursa foto: internet

Orice neconcordanțe care pot să apară între rezumatele de pe acest blog și acțiunea episoadelor se datorează site-ului spaniol de unde le traduc. Vă mulțumesc pentru înțelegere!
Sursa  http://www.formulatv.com/ 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.