sâmbătă, 31 mai 2014

Dragoste la prima vedere - prezentare (serial turcesc)





Titlul original: Benim hala Umudum var  Traducerea titlului: Încă mai am Speranță (joc de cuvinte, eroina principală este Umut, care în limba turcă înseamnă speranță). În România serialul va fi difuzat cu denumirea de "Dragoste la prima vedere"
Titlul original: Benim hala Umudum var
Traducerea titlului: Încă mai am Speranță (joc de cuvinte, eroina principală este Umut, care în limba turcă înseamnă speranță). În România serialul va fi difuzat cu denumirea de "Dragoste la prima vedere"
Difuzat în Turcia de Star tv si de Fox tv, iar în România de Kanal D din 19 iunie 2014
Episoade: 33

Pentru distribuția serialului și linkurile rezumatelor la episoade derulați pagina.

Umut (Gizem Karaka) este o tânără de 23 de ani care locuiește într-un cartier mediocru din Istanbul alături de mama sa, sora mai mică și tatăl vitreg, care are alți 3 copii. Când Umut avea 6 ani își pierde tatăl iar mama sa, Zeliha, se recăsătorește cu Zafer. Acesta este șofer de taxi și, la fel ca Zeliha, și-a pierdut soția. Când o cunoaște pe Zeliha, este singur și stă cu cei trei copii ai săi, Musa de 10 ani și două gemene, Yelda și Selda, de 7 ani. Dorința lui este de a se recăsători cu o femeie care să fie o mamă bună pentru copiii săi.

După ce se căsătoresc, cei doi au un copil împreună, dar Umut se adaptează greu și marea ei problemă este relaționarea cu frații vitregi, mai ales cu Musa, care este mereu influențat de gemene împotriva ei. Când crește se angajează la un salon de înfrumusețare cunoscut.

Ozan (Sukru Ozyildiz), eroul masculin, este un tânăr de 25 de ani, bogat, amuzant, care atunci când o întâlnește pe Umut, simte că ea este o fată pe potriva lui, altfel decât tinerele pe care le cunoscuse el până atunci. Când află că ea lucrează la un salon de coafură, merge și se angajează acolo, de dragul ei.

Cei doi se plac de la prima vedere și pe măsură ce încep să se cunoască mai bine, se leagă o iubire între ei. Cu toate acestea, Ozan încă nu-i spune lui Umut prea multe despre el și despre cine este el cu adevărat, pentru că de la bun început Umut i-a dezvăluit prejudecățile sale cu privire la cei bogați. Pentru că ea provine dintr-o familie mai săracă și are prejudecăți față de cei bogați, Ozan o minte că și el este sărac ca să nu-i piardă dragostea. Dar amândoi își țin iubirea departe de ochii lumii: Umut pentru că are o familie tradiționalistă, Ozan pentru că a mințit-o cu privire la originile sale.

Pe măsură ce relația se dezvoltă, Ozan ar vrea să-i dezvăluie iubitei sale cine este el cu adevărat dar nu găsește niciodată momentul potrivit s-o facă și pe măsură ce o iubește mai mult, cu atât mai puțin poate să-i spună adevărul. Serialul se dorește o Cenușăreasă modernă, cu probleme noi: cât timp va putea Ozan să mintă că este sărac? Ce se va întâmpla când Umut va afla adevărul?  Vor putea conviețui amândoi, provenind din medii atât de diferite și având concepții diferite despre viață?

Din punctul meu de vedere, în linii foarte mari, serialul este un alt fel de Feriha. De data asta el este cel care minte. Până la urmă se căsătoresc, dar Ozan avusese o aventură înainte de căsătorie și femeia aceea rămâne însărcinată cu el. Când află, Umut îl părăsește și chiar cere divorțul, dorind să dea o șansă unui alt tânăr care o iubea. Din ce am citit pe internet, am înțeles că serialul trebuia să aibă peste 60 de episoade, dar din cauza ratingului care a scăzut brusc la un moment dat, l-au încheiat după primul sezon astfel: Umut și Ozan se împacă, Melis (cea care naște copilul) moare iar cei doi eroi vor crește împreună copilul rămas orfan.


Distribuția:

Gizem Karaka - Umut
Surku Ozyildiz - Ozan
Berk Oktai - Hakan, șeful lui Umut de la studioul tv, care și el se îndrăgostește de Umut
Lacin Ceylan - Asude, antreprenoare, șefa unei agenții de actrițe pentru seriale tv
Ali Erkazan - Zafer, tatăl vitreg al lui Umut
Nergis Corakci - Zeliha, mama lui Umut
Sermin Humeric - Emel, mama lui Ozan
Levent Ozdilek - Ragîp, tatăl lui Ozan
Burak Altay - Musa, fratele mai mare, vitreg, al lui Umut
Belgin Erdogan - Hale, prietena lui Umut, de care se îndrăgostește Musa

Linkurile rezumatelor:


Dragoste la prima vedere prezentarea serialului

Dragoste la prima vedere rezumatul episodului 1,  
Dragoste la prima vedere rezumatul episodului 2,  
Dragoste la prima vedere rezumatul episodului 3,  
Dragoste la prima vedere rezumatul episodului 4,  
Dragoste la prima vedere rezumatul episodului 5,  
Dragoste la prima vedere rezumatul episodului 6,  
Dragoste la prima vedere rezumatul episodului 7
Dragoste la prima vedere rezumatul episodului 8,  
Dragoste la prima vedere rezumatul episodului 9
Dragoste la prima vedere rezumatul episodului 10,  
Dragoste la prima vedere rezumatul episodului 11,  
Dragoste la prima vedere rezumatul episodului 12,  
Dragoste la prima vedere rezumatul episodului 13,  
Dragoste la prima vedere rezumatul episodului 14,  
Dragoste la prima vedere rezumatul episodului 15
Dragoste la prima vedere rezumatul episodului 16,  
Dragoste la prima vedere rezumatul episodului 17,  
Dragoste la prima vedere rezumatul episodului 18,  
Dragoste la prima vedere rezumatul episodului 19,  
Dragoste la prima vedere rezumatul episodului 20
Dragoste la prima vedere rezumatul episodului 21
Dragoste la prima vedere rezumatul episodului 22
Dragoste la prima vedere rezumatul episodului 23,  
Dragoste la prima vedere rezumatul episodului 24,  
Dragoste la prima vedere rezumatul episodului 25
Dragoste la prima vedere rezumatul episodului 26
Dragoste la prima vedere rezumatul episodului 27
Dragoste la prima vedere rezumatul episodului 28,  
Dragoste la prima vedere rezumatul episodului 29
Dragoste la prima vedere rezumatul episodului 30,  
Dragoste la prima vedere rezumatul episodului 31
Dragoste la prima vedere rezumatul episodului 32,  
Dragoste la prima vedere rezumatul episodului 33



9 comentarii:

  1. Puteti incepe sa-i faceti rezumatele ? :) Cosmin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cosmine, ma tem ca nu voi face rezumatele la acest serial, din pacate. :( Nu exista episoadele subtitrate in engleza, si atunci as putea cel mult sa le fac unul cate unul, dupa ce le vad la noi. Asa, inteleg cat de cat ce se petrece. De exemplu daca vad ep. 1 in romaneste, pot sa inteleg actiunea din ep. 2 in varianta netradusa, asa am facut la Iffet.

      Dar marea problema este ca acum serialele nu se mai dau online in direct si eu nu am unde sa le vad la tv (in fine, am unde, dar inghet de frig) in timpul saptamanii, pt ca locuiesc in caminul de elevi al liceului unde predau. Cand ajung acasa, in weekend, e ok, dar serialul asta se difuzeaza miercuri-joi-vineri d(

      Offf :D o sa caut o varianta, am vazut ca acest articol are cautare, asa ca inseamna ca as avea trafic pe serialul asta ;) Oricum, vine vacanta, asa ca problema se mentine doar una sau doua saptamani, in iunie.

      Ștergere
    2. Oricum serialul incepe pe 19 , intr-o joi in ultima saptamana de scoala .. Ar fi bine daca ati putea face rezumatele avand in vedere ca vine vacanta ..

      Ștergere
    3. La mine vin competentele la a 12-a, ca asa este mereu: competentele la limbi straine se dau ultimele, adica in ultima saptamana din iunie :P eu incep concediul in iulie.

      Ștergere
  2. Un serial care sa fie invers acestui film , adica fata bogata si el sarac ? ;))

    RăspundețiȘtergere
  3. De ce nu se poste vedrà toate seriile...am ajuns pina la ep 15 si restul nu mole arata nu le gasesc pacat e interesant tare as crea SA vad ep mai departe va rog scrietimi daca stiti Ceva cum de privit mai departe multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru ca pana la episodul 15 s-a ajuns la Kanal D Romania. Saptamana asta urmeaza episoadele 16, 17 si 18. Pe masura ce ele sunt date la televizor, cineva le inregistreaza apoi le da pe internet.

      Eu le vad in turceste si din actiunea episoadelor ma straduiesc sa fac rezumatele. Se gasesc pe mai multe site-uri, printre care si star.tv sau chiar pe youtube.

      Ștergere
  4. Ce naspa ca nu se mai face si sezonul 2 ca mi-a placut si mie filmul asta.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.