vineri, 15 august 2014

Dragoste la prima vedere episodul 28 rezumat

Umut este confuză din cauza ofertei lui Hakan. Ea consideră că este bine să ia deciziile cu inima, nu cu mintea. Umut și Hakan nu vor să își strice și mai tare imaginea. Ozan face tot posibilul ca Umut să asculte înregistrarea cu Hakan, dar ea îl evită, deoarece nu mai are încredere în fostul ei soț. Înregistrarea este ștearsă. La aflarea veștii că Umut se va căsători cu Hakan, Ozan își vede visul distrus. Mete încearcă să profite de situația în care se află Hakan.

Emel merge la Ragîp și amanta acestuia îi deschide ușa. Cei doi soți se ceartă, ea dorind divorțul. Pleacă în grabă de acolo și Ruzgar dă cu mașina peste ea. Acesta pleacă de la locul faptei. Ragîp vine într-un suflet la soția sa. Ozan coboară din mașină la o mică distanță de ei și are un șoc când își vede mama inconștientă pe carosabil..

preluare de pe blogul Pasiunile mele, http://cosminlazar2000.wordpress.com/2014/08/14/dragoste-la-prima-vedere-episodul-28-miercuri-20-08-2014/
 episodul următor: Dragoste la prima vedere ep. 29

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentați fără grijă. Nu am acces la alte date decât cele care apar în comentariul dv. (username +link de blogger/google sau site) și pe care nu le folosesc la nimic. Puteti alege sa comentati anonim, daca doriti așa.

Copyright © Pulbere de stele. All Rights Reserved.
Blogger Template by The October Studio