sâmbătă, 14 iunie 2014

Dragoste la prima vedere episodul 3 rezumat





Dragoste la prima vedere episodul 3 rezumat
Umut este surprinsă și dezamăgită văzându-l pe Ozan la acea casă luxoasă. Dar el o împacă, tot printr-o minciună, spunând că părinții lui lucrează la casa aceea. Când ajunge acasă (cu taxiul lui Zaher), seara târziu, Umut îi spune mamei ei că a fost împreună cu Ozan, fără să-i povestească exact, ci spunând că a fost nevoită să rămână peste orele de serviciu. În tot acest timp Musa era la film cu Hale, care îl determinase să meargă, tocmai ca s-o ajute pe Umut.


Asude, unul dintre personajele serialului, se află la restaurant cu soțul ei, Mete, cu care se ceartă din cauză că el, care avea o relație extraconjugală, îi cere divorțul iar ea nu se aștepta la așa ceva, ci dimpotrivă, credea că se vor împăca. Acesta pleacă, iar ea aruncă verigheta și bea până se amețește bine și este scoasă de Beril, asistenta sa, din restaurant. A doua zi, la serviciu, face o scenă în fața mai multor colegi și a surorilor gemene care așteptau pe hol pentru că aflase că Mete îi ia totul, inclusiv firma de televiziune care fusese pusă pe picioare de ea. Una dintre gemene filmează scena cu telefonul mobil.

Dragoste la prima vedere episodul 3 rezumat
Hale primește un buchet de flori de la Musa, pe care i-l trimite înapoi cu un bilețel explicativ. Acasă la Umut apare Yahia cu părinții lui s-o pețească. Zeliha ridică din umeri în semn că nu știe nimic despre această vizită. Musa și Zaher au pus la cale totul, dar fără s-o întrebe și pe Umut dacă este de acord să se căsătorească cu Yahia. La un moment dat Umut și Zeliha se ceartă într-o cameră alăturată, lăsând musafirii în sufragerie. Musafirii pleacă, iar cearta se extinde la toți membrii familiei, Musa dorind s-o oblige pe Umut să facă ce vor ei doi, capii de familie. Până la urmă Umut fuge literalmente din casă și urcă într-un taxi. De ciudă, Musa își varsă nervii pe fratele cel mai mic și pe Zeliha, care își ia o palmă și de la soț. În acest context aflăm că Zeliha este atât de supusă și acceptă măgăriile lui Zaher pentru că primul ei soț este mort iar Zaher știe acest lucru și ar putea oricând face o plângere împotriva Zelihăi, ca și cum ea l-ar fi omorât. 

Dragoste la prima vedere episodul 3 rezumat
Umut se duce acasă la Hale, unde stau de vorbă iar Hale o găzduiește. Ca să evite un eventual conflict la serviciu, Umut nu merge în acea zi la coafor, bănuind că Musa va veni acolo s-o caute. Ozan o întreabă pe Hale unde este Umut, dar ea se preface că nu știe. Așa cum se așteptaseră fetele, Musa apare la coafor și se ia la bătaie cu Ozan. Hale îi desparte și îi spune lui Musa că Umut nu a venit la serviciu, că este la ea, dar că nici ei nu trebuiau s-o forțeze să se mărite cu un necunoscut . După ce scapă de Musa, Hale îi dă adresa ei lui Ozan și acesta se duce să-și îmbrățișeze iubita. Dar el nu observase că mama lui era în coafor și se uita foarte atentă la ce se petrecea cu fiul ei.De altfel, dna Emel, mama lui Ozan, pusese de mult pe un servitor de-al casei pe urmele fiului său și știa tot ce face el, apoi aflase amănunte și despre viața și familia lui Umut.

Dragoste la prima vedere episodul 3 rezumat
După ce stau de vorbă, Ozan scoate un superb inel cu diamant din buzunar și o cere pe Umut de soție. Apoi merge la tatăl său încercând să-i spună că el vrea să se însoare, lucru cu care tatăl lui nu prea este de acord, dar dorește să se discute asta cu toată familia. În acest timp, mama lui Ozan nu pierde timpul și îi cere prin telefon o întâlnire lui Umut căreia îi va spune despre fiul ei că este un tip schimbător, că urmează să plece în America la un master și că ea nu trebuie să-și facă speranțe în ceea ce-l privește. Umut se întristează și în același timp e derutată de cele auzite .....


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.


9 comentarii:

  1. Eu nu inteleg cat de naiva a fost mama lui Umut de s-a casatorit cu trantorul ala care sta numai acasa...Eu l-as fi lasat de mult.. Oricum si Umut si mama sa muncesc asa ca s-ar descurca si singure(Musa si tasu stau acasa si sunt intretinuti) .. Cosmin Lazar

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu... :) Zaher este sofer de taxi. Musa, da, as zice ca nu are serviciu, si dupa prezentarea de la Kanal D rezulta ca atunci cand incepe filmul el abia iesise din inchisoare. Beyy, nu se poate, la turcii astia, daca esti sarac, musai tre'sa ai de-a face cu inchisoarea... Yaman si frate-su fac inchisoare (Medcezir), tatal lui Iffet face inchisoare, Riza merge la inchisoare (Feriha), iata, Musa, abia iese din inchisoare, iar mai incolo aflam ca tatal lui Umut fusese inchis cand era ea mica, de aceea Zeliha se va recasatori..... d(

      Ștergere
    2. Ori poliţia este un simbol, ori încearcă să facă reclamă la Poliţia Turcă

      Ștergere
    3. Eu vad mai mult ca se scoate in evidenta ca daca esti sarac esti neaparat un raufacator, mai devreme sau mai tarziu ... cei bogati nu prea stau la zdup in serialele lor. Adica mie chestia asta imi sare in ochi - diferenta asta dintre bogati si saraci.

      Ștergere
    4. Cand postati episodul 4? =D Cosmin Lazar

      Ștergere
  2. Sper ca astazi. Aseara eram prea suparata ca n-am putut vedea online serialul si m-am uitat pana pe la 2 dimineata la Da Vinci's Demons, sezonul 2 :P

    N-am avut chef sa mai postez nimic :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Unde urmaresti episoadele? Poti sa-mi trimiti link-ul? Multumesc! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Diana, le vad pe youtube in turceste. Nu am un user preferat, caut cu cuvintele "benim hala umudum var" si acolo unde zice ca este in HD, ma uit.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.