vineri, 20 iunie 2014

Dragoste la prima vedere episodul 5 rezumat





Dragoste la prima vedere episodul 5 rezumat
Umut este la spital. O vizitează Hale și încearcă s-o convingă să se împace cu Ozan, dar ea nu vrea. La arestul poliției, Musa și Ozan discută unul cu celălalt și află fiecare câte ceva nou care schimbă perspectiva asupra evenimentelor recente. După câteva zile Umut ajunge acasă. Nu poate dormi noaptea de dorul lui Ozan, nici Ozan nu doarme de dorul ei, iar Musa are un somn agitat, probabil din cauza faptelor pe care le-a săvârșit.

Asude vorbește cu Mete, soțul ei, despre relația lui extraconjugală și despărțirea pe care el i-a cerut-o. Dar problemele dintre ei doi se răsfrâng acum și asupra tinerei amante a lui Mete. Într-o zi, Asude începe să arunce cu tot felul de obiecte în poza lui Mete de la birou, apoi se ambalează și mai tare și vrea să arunce chiar o vază scumpă, dar Beril, asistenta ei, o oprește și încearcă s-o potolească. Hale îndrăznește și se duce acasă la Ozan, dar nu-l găsește pe el, ci pe mama lui, de la care află unele detalii. Bucătăreasa casei ascultă de după ușă conversația lor. Hale reușește să se întâlnească separat cu Ozan și apoi cu Umut, încercând să-i readucă împreună.

Dragoste la prima vedere episodul 5 rezumat
Când Ozan merge acasă, se ceartă întâi cu mama lui după care stă de vorbă cu bucătăreasa care îi spune despre cele discutate anterior cu Hale. Ozan iese trist din bucătărie și merge să se întâlnească cu Umut. După ce-i spune ce are de spus, iar ea ascultă fără să intervină, Ozan pleacă, și ea rămâne cu Hale. După aceea merge și se plimbă prin aceleași locuri pe unde se plimbase cu Ozan, amintindu-și de zilele când erau fericiți împreună.

Dragoste la prima vedere episodul 5 rezumat
Ozan se întâlnește cu fosta sa prietenă, care crezând că el s-a reîntors la ea, îl sărută. El pleacă precipitat, urcă în mașină și gonește în neștire până se oprește în niște bolovani de la marginea unui drum, lovit la frunte. Niște oameni care treceau pe acolo îl ajută, dar pare să nu-și dea seama ce se întâmplă cu el. Este lovit la frunte și are un braț fracturat.

Yahia, tânărul care o pețise pe Umut, stă de vorbă cu Fatma, mama lui, aceasta spunându-i să nu se mai gândească la ea. El pleacă în grabă de la masă și vine să le reproșeze părinților ei eșecul suferit. Se răstește la Zaher, el încearcă să vorbească liniștit, iar după ce tânărul pleacă, Zaher își varsă nervii pe Zeliha. La birt, gemenele mai țes o intrigă și îi mai spun lui Musa niște minciuni influentându-l și enervându-l împotriva lui Umut. Dar apare fratele cel mai mic care le dă o veste proastă despre Zeliha.

Dragoste la prima vedere episodul 5 rezumat
Zaher încearcă să-i impună niște reguli lui Umut dar ea este susținută de Zeliha și amândouă îl reduc pe bătrân la tăcere. Yahia ajunge la birt unde se ia la harță cu Musa și din nou o pățește. Umut își face bagajele să plece din casă și înainte de a ieși o întreabă ceva pe Zeliha dar, Zaher răspunde în locul ei. Toată familia, în afară de Musa, care nu este acolo, o privește plecând. Zeliha iese după ea, dar Umut nu se întoarce din drum și nu întoarce capul ...



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.


4 comentarii:

  1. Oana, am o rugaminte la tine: nu ai putea saptamana asta pana sambata sa postezi urmatoarele patru episoade din Dragoste la prima vedere si sa nu mai postezi din Feriha ca oricum esti cu mult inainte? =D Iti multumesc anticipat.. Trebuie sa aflu pana sambata ce se intampla in episoadele 7, 8, 9 Cosmin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau sa te dezamagesc, Cosmine, din pacate tatal meu a trecut azi la cele vesnice. Probabil ca nu voi putea posta nimic saptamana asta, cel putin in prima jumatate a ei ...

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.