marți, 3 iunie 2014

Statistici lunare - mai 2014





E ceva vreme de când mă gândeam să am o astfel de rubrică pe blogul meu. Sigur, contoarele de vizitatori și statisticile Google Analytics sunt disponibile pe coloana din dreapta, dar cum unii, mai de mult sau mai recent, cârcotesc cum că aș avea trafic din site-uri de trafic exchange sau plătit, prefer să lămuresc situația.

În primul rând am reclame pe acest blog (și pe altele), deci acuzația de trafic prin softuri specializate e nefondată. (Pentru cei care nu știau, site-urile care plătesc pentru reclame - Adsense, Etarget, etc - nu accepta trafic automat). Mai jos sunt și câteva printscreen-uri ceva mai vechi folosite tocmai ca sa demonstrez unora că reportul făcut la adresa site-ului meu înscris pe directorul respectiv era falsă.

Dincolo de orice, mulțumesc cititorilor mei care mențin acest blog în topul blogurilor de divertisment de pe trafic.ro

După cum se poate vedea în a patra poză, pe contorul gri din dreapta, într-o seară aveam peste 1200 de vizitatori simultan ... 

Statistici lunare - mai 2014 Statistici lunare - mai 2014












Statistici lunare - mai 2014 Statistici lunare - mai 2014












Statistici lunare - mai 2014 Statistici lunare - mai 2014 Statistici lunare - mai 2014








2 comentarii:

  1. nu prea pricep treaba cu reclamele dar eu citesc rezumatele lui suleiman si iti multumesc pentru elle [vad serialu subtitrat pe calculator].. si imi face placere sa intru in blogul tau care este foarte bun... si ce e rau sa pui si reclame? pe cine ar deranja??????????????????????????in tot caul eu iti pun totdeauna like....merci mult

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru like-uri si comentariu, Erika :-f nu am vrut sa spun ca ar deranja reclamele, ci ca acei doi-trei care cred ca am trafic din programe automate si nu trafic real, ar trebui sa taca vazand ca am reclame. Asta inseamna in mod automat ca nu pot avea trafic fals/nevalid pe blog.

      In fine, e o chestie de bucatarie a bloggingului, daca vrei :)

      In alta ordine de idei am citit despre site-uri de mare renume de la noi (de stiri) ca obtin trafic din asta cumparat, automat, si astfel isi umfla zilnic numarul vizitelor artificial, ca sa ofere spatiu de reclama la preturi exorbitante.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.