duminică, 13 iulie 2014

Dragoste la prima vedere episodul 13 rezumat






Dragoste la prima vedere episodul 13 rezumat
Umut și Ozan dau frâu liber dragostei lor, deși Ozan este în continuare deranjat de interesul pe care Umut îl are pentru Hakan. Duygu încearcă să-și facă simțită prezența și să se bage între șeful ei și Umut, chiar dacă aceștia discută despre probleme de serviciu. Pe Duygu o deranjează până și faptul că Hakan o cheamă în birou pe Umut.

Ozan nu mai poate face față geloziei și îi povestește totul lui Hale cerându-i ajutorul. Rugzar se apropie și mai mult de Umut, ca să-și ajute fratele aducând-o de multe ori în situația de a rămâne singură cu Hakan, sau de a merge împreună la masă. În acest timp Umut devine tot mai bună ca actriță.

Dragoste la prima vedere episodul 13 rezumat
Kadîr, un vecin de cartier cu Hale, o atacă într-o seară, iar Umut vine de la cina cu Hakan și Rugzar tocmai la timp ca să-i dea bădăranului cu o sticlă în cap și s-o elibereze pe Hale. A doua zi, o ceată de femei și câțiva bărbați se îndreaptă nervoși spre casa lui Hale și aruncă în ea cu pietre, până sparg geamurile iar pietrele țintesc în fete. Până la urmă Umut reușește să ia geanta și îl cheamă pe Musa care vine împreună cu ajutorul lui de la birt, și cu o bâtă în mână alungă lumea de acolo.

Gemenele primesc o veste bună de la Leyla (sau Leina?) și se întâlnesc cu ea la un ceai să discute, apoi ea le facilitează o întâlnire cu Mete, în ideea de a le angaja pe gemene la agenția lor ca să scape de problemele cu Asude. Hale și Umut sunt aduse de Musa și de Ozan acasă la Zafer, care este întâmpinat cu reticență atât de Ozan cât și de Umut. Episodul se termină cu o întrevedere între Zafer și tatăl lui Ozan, Ragip, care îi mai dă un cec dar zâmbește satisfăcut ... 

Dragoste la prima vedere episodul 13 rezumat
episodul următor: Dragoste la prima vedere ep. 14

sursa foto: capturi video de pe startv.com

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.




Dragoste la prima vedere episodul 13 rezumat


Rezumat alcătuit pe baza episodului în limba turcă și a sinopsis-ului de pe site-ul http://www.tvyo.com/

Un comentariu:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.