vineri, 18 iulie 2014

Dragoste la prima vedere episodul 16 rezumat





Dragoste la prima vedere episodul 16 rezumat
Hakan este rănit la braț. Yahia scapă pistolul pe jos, iar Musa profită de ocazie ca să-l bată măr. Umut este foarte îngrijorată de rana, minoră, a lui Hakan și dramatizează situația, îl ajută, iar Ozan privește neputincios. Ozan devine gelos când vede că Umut este atât de preocupată de starea de sănătate a prietenului său, ba chiar îi face o vizită acasă la el întrebându-l cum se mai simte. La serviciu, Ozan petrece din ce în ce mai mult timp în compania lui Melis, noua colegă de muncă, adusă de Ragîp, care speră ca fiul lui să se îndrăgostească de ea și s-o uite pe Umut.

Dragoste la prima vedere episodul 16 rezumat
Familia lui Umut începe să fie hărțuită de vecini așa că Musa se apucă să caute o altă locuință și în scurt timp febra mutatului îi cuprinde pe toți. Yelda primește un rol secundar într-un serial. Relația lui Mete cu Laila începe să dea semne de oboseală. Duygu lucrează acum cu Asude. Părinții lui Ozan nu se pot obișnui deloc cu ideea că Umut le va fi noră, iar Emel plânge întruna.





Având de sărbătorit o aniversare, Umut iese la un prânz cu Asude, asistenta acesteia și Hakan, dar Asude se îmbată. Imediat după ce aceasta pleacă la toaletă luată de braț de secretara ei, apare Ozan în preajma restaurantului și o vede pe Umut rămasă cu Hakan la masă ....

Dragoste la prima vedere episodul 16 rezumat


sursa foto: capturi video de pe startv.com

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.

5 comentarii:

  1. Oana, am o mare rugăminte la tine.. Ai putea face week-end-ul acesta rezumatele de la episoadele 17,18 din Dragoste la prima vedere, iar miercuri, joi și vineri la episaodele 19,20,21 =D Multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Saptamana viitoare ma ocup de parastasul de 40 de zile. E foarte posibil sa am din nou o saptamana din aia de sa nu stiu ce zi este si cat e ceasul.... plus ca am de schimbat niste calorifere prin casa, de vopsit ceva lemnarie si de finisat zidul de la usa metalica ("meseriasul" mi l-a lasat doar tencuit si atat; acum trebuie sa fac eu treaba lui, ca nu-mi convine sa mai dau alti bani).

      Daca gasesc pe net rezumatele, pot sa fac ceva azi si maine pentru saptamana viitoare, dar altfel, nu am timp sa stau ore intregi sa vad episoadele. Si asa, prea mare lucru tot nu inteleg. E diferit de Iffet unde imi dadeam seama ce se intampla doar din actiune.

      Ștergere
    2. Aveti dreptate.. La Iffet, Feriha, Suleyman iti dai seama ce se intampla doar din actiune... Serialul asta e cam dificil.. Pe 29 se termina Feriha cu ep 67... Pe 4 august incepe Tradarea (De care v-am mai spus).. Dupa ce terminati cu treaba poate reusiti sa faceti rezumatele la noul serial dar si la Drumul lui Emir :) Cum ar spune turcii: Kolay gelsin(spor la treaba)!

      Ștergere
    3. Nu stiu de ce e asa... poate nici eu nu ma mai pot concentra pe actiune asa cum o faceam inainte? Da, :) am scris si eu articolul de prezentare si sper sa postez rezumatele mai inainte pt ca in august lipsesc 2 saptamani de pe net, sau in orice caz, nu voi mai avea acces la internet decat seara tarziu si nu stiu daca zilnic.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.