miercuri, 23 iulie 2014

Dragoste la prima vedere episodul 18 rezumat





Dragoste la prima vedere episodul 18 rezumat
Umut îi povestește lui Asude despre incidentul dintre Hakan și Ozan și de faptul că ea ar trebui să nu mai joace, dar nu dorește acest lucru ci vrea să-și continue studiile de actorie. Ozan o sună înainte să iasă din biroul dnei Asude și se enervează când aude că Umut a contramandat înțelegerea dintre el și Hakan, apoi îi închide telefonul. Ozan începe să nu mai aibă încredere în Umut și au o discuție mai tensionată în urma căreia relația lor capătă alte dimensiuni.

Dragoste la prima vedere episodul 18 rezumat
Musa află de la iubitul Yeldei despre relația acestora și se supără, dar nu mai reacționează violent. În schimb o ceartă pe Umut pentru distanțarea ei de Ozan, care începe să se apropie de Melis și chiar au o viață intimă împreună.

Zafer merge iarăși la Ragîp care din nou îi oferă un cec, dar nu până când nu reușește să îndeplinească ceea ce-i cere el. Ozan vede că Zafer iese din biroul lui taică-său și începe să bănuiască ceva. Îl ia la întrebări pe Zafer apoi îi face o scenă lui Ragîp.


Dragoste la prima vedere episodul 18 rezumat Dragoste la prima vedere episodul 18 rezumat


Dragoste la prima vedere episodul 18 rezumat
La birt, Musa vede un filmuleț în care Yelda dansează, care circulă pe telefoanele mobile ale unor clienți. Înnebunit de nervi, Musa vine val- vârtej acasă și o ia pe Yelda la bătaie, fata abia scăpând din mâinile lui cu ajutorul lui Zafer și al Zelihăi. Musa îi povestește totul lui Hale, crezând că găsește înțelegere la ea, dar Hale alege să plece din casa lor. Episodul se termină cum Hakan îl vede pe Ozan împreună cu Melis.




sursa foto: capturi video de pe startv.com

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.





14 comentarii:

  1. Sa stiti ca am postat pe blogul meu episoadele 19-21.. Daca doriti le puteti prelua.. Postati astazi ep 1 din Tradarea? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Cosmine, prefer sa nu postez continut duplicat ;) poate ma voi ghida dupa ele, dar eu iau niste rezumate in turceste si le traduc cu google. Nu e usor, ca nu se intelege nimic aproape, dar cu episodul vizualizat asa, pe repede-inainte, merge :)

      Ștergere
    2. Eu le-am tradus din turca si am mai adaugat cateva propozitii

      Ștergere
    3. Oricum, am impresia ca nu avem aceleasi surse ale rezumatelor in turceste. Dar cu Google nu se intelege nimic. As zice ca translatorul de la Bing e ceva mai fiabil... avantajul tau ca inveti limba turca :)

      Ștergere
    4. Oana, eu le traduc de pe ofdizi sau tvyo(sunt aceleasi).. Eu m-am ajutat de Google Translate și adevărat că m-au ajutat și cunoștințele de limba turcă.. M-am uitat la inceputul si la sfarsitul episodului și am adaugat la articol..

      Ștergere
    5. De pe tvyo le-am luat si eu la un moment dat dar se gasesc si alte versiuni, desi tvyo este complet, in sensul ca acolo gasesti toate rezumatele serialului, cred. Insa mie imi este greu sa traduc fara sa vad cate ceva din episod, ca nu se intelege nimic din traducere, chit ca incerc si in romana si in engleza.

      Ștergere
  2. cosmin lazar cum se numeste blogul tau ?

    RăspundețiȘtergere
  3. cand pui si episodul 19 din dragoste la prima vedere ?

    RăspundețiȘtergere
  4. SCUZATIMA DAR CUM ADICA OZAN SI MELIS AU O VIATA INTIMA?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adica incep o legatura sexuala. (Din anumite motive, care tin de regulile google, incerc sa evit sa scriu cuvinte precum "sex" si altele din aceeasi familie lingvistica).

      Ștergere
  5. buna ziua!de unde luati episoadele din inaintea difuzarii la tv?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua, de pe internet, youtube, star tv, etc. Dar NUMAI in limba turca.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.