marți, 15 iulie 2014

Premiul de la Miere Sabadus si remediul calusului de la maini





Acum câteva zile am primit premiul de la http://www.magazin.mieresabadus.ro/, in perfecta stare, trimis doar cu o zi in urma. Premiul trebuia sa vina rapid, pentru ca siropul de catina de la familia Sabadus nu contine conservanti si, drept urmare, nu poate fi tinut mai mult de o zi la temperatura mediului ambiant.

Mierea de facelia este foarte aromată și fină, energizantul mă determină să iau micul dejun la 3-4 ore după ce m-am trezit, iar tinctura de propolis este absolut uimitoare. Probabil din cauza faptului că scriu mult la tablă, și țin mâna într-o anumită poziție, pe monticulele degetelor mic și inelar de la mâna dreaptă am niște bătături (piele îngroșată) de ani de zile. Nu le-am dat eu prea mare importanță, dar mă deranja stratul de piele uscată de deasupra pe care nu reușeam să-l îndepărtez fără să mi se facă un soi de mică rană. Am început să mă ung cu tinctura de propolis de una-două ori pe zi și chiar de la prima aplicare pielea din zonele respective a devenit mai fină. Acum, după 5 zile, deja nu mai pot vorbi de bătături, pielea de dedesubt nu mai este groasă, ci e normală ca și consistență. O să continui să dau cu tinctură de propolis, apoi cu miere, și vă voi arăta rezultatele prin câte un update fotografic.

Premiul de la Miere Sabadus si remediul calusului de la maini Premiul de la Miere Sabadus si remediul calusului de la maini

















poza 1 - mâna, așa cum arăta înainte de aplicarea tincturii de propolis.
poza 2 - după 2 zile se mai văd câteva cojițe albe.

Premiul de la Miere Sabadus si remediul calusului de la maini

poza 3 - după 4 zile cojile au dispărut de tot, pielea nu mai este îngroșată, a rămas doar un aspect de bătătură, dar la atingere, totul este normal. Zona degetului mic nu e perfect vindecată, încă.

poza 4 - după 2 săptămâni cele două zone sunt vindecate.

Premiul de la Miere Sabadus si remediul calusului de la maini


2 comentarii:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.