marți, 15 iulie 2014

Feriha episodul 66 rezumat




Feriha episodul 66 rezumat
Feriha și Levent intră în sală. Toată lumea îi privește iar Emir și Ece sunt înmărmuriți de uimire. Ea vine să-i felicite, apoi lucrurile par să intre în normalitate. Cei doi logodnici schimbă inelele, se bea un pahar în cinstea lor. La petrecere apare Sanem, beată. Mehmet nu ar lăsa-o înăuntru, dar ea intră pe motiv că este acționară și nu are nevoie de invitație. Îi strică seara lui Unal, apoi îi spune Ferihăi că i-a luat totul, întâi pe Levent apoi hotelul. Cansu o scoate afară și îi spune lui Mehmet să n-o mai lase înăuntru, că ea nu este invitată la nici o petrecere.

 ultimul episod: Feriha, 67

La scurt timp apare și Yavuz, însoțit de un bodyguard. Un freamăt se simte printre invitați. Yavuz se apropie de Emir și Ece, Levent și Feriha stau încordați și așteaptă să se petreacă ceva inevitabil. Însă Yavuz doar scoate trandafirul negru de la buzunarul hainei și îl oferă lui Ece felicitând-o. Ea refuză floarea iar Emir enervat, îl întreabă dacă doar de atât e în stare. Yavuz se îndreaptă spre ieșire, vorbind către Feriha și spunându-i că din păcate el a avut dreptate (referire la ultima lor întrevedere când i-a cerut să-și țină bărbatul lângă ea).

Feriha episodul 66 rezumat
Emir află că Feriha este acționară la hotel a doua zi dimineață și se supără pe Cansu pentru că nu l-a consultat în legătură cu acest aspect. Aysun se întâlnește cu Selim pe stradă și află că de fapt, el nu s-a văzut cu Unal de luni de zile și nici nu a stat de vorbă cu el la telefon. Seara, când stă în grădină cu Unal, Aysun vede că "Selim" îl tot sună și-i trimite mesaje, dar Unal nu răspunde. Atunci ea îl roagă să răspundă, că poate vrea să-l felicite cu ocazia logodnei lui Emir. Unal se scuză și pleacă în casă, iar Aysun dă telefon la numărul cu numele de Selim. Sanem răspunde nervoasă, iar Aysun tace ... A doua zi Unal merge la Sanem în camera de hotel unde aceasta îi face niște propuneri de afaceri. Aysun întreabă recepționera la ce cameră stă Sanem și intră ca să-l vadă pe Unal murdărit de rujul unui sărut.

Feriha episodul 66 rezumat
Sanem este părăsită de avocatul care o reprezentase până atunci, pentru că acesta a pierdut bani alături de ea. O sfătuiește să vândă acțiunile pe care le mai are, dar ea nu crede că nu mai are dreptul la recuperările financiare din trecut. Seher mai face o încercare de a-l prosti pe Mehmet și îi trimite un sms în care se plânge că proprietarul o dă afară din casă. Mehmet vine la locul de întâlnire, Seher e afară pe o valiză și face pe victima. Dar Mehmet îi spune în față că nu scrie "prost" pe fruntea lui și că n-o primește înapoi. Îi dă niște bani, drept o ultimă favoare, și o lasă în drum. Seher se jură să se răzbune pentru asta.

Feriha episodul 66 rezumat
La hotel are loc o ședință între acționari. Feriha anunță că hotelul fiind al lor (ea și Levent aveau 60% din acțiuni) îl vor închide. Cansu își dă seama ce greșeală a făcut, dar nu are încotro. Emir și Ece pleacă din birou. Seara, Koray se întâlnește cu Hande, plâng unul în brațele celuilalt iar Hande îl roagă să nu-i mai iasă în cale niciodată. Sanem beată, se urcă la volan și se izbește cu mașina de un copac. Emir și Feriha încearcă să discute asupra ceea ce se întâmplă cu afacerea. Emir o întreabă pe Feriha de ce a pornit acest război ..


Ultimele episoade: 62, 63, 64, 65,

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.


Un comentariu:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.