duminică, 10 august 2014

Dragoste la prima vedere episodul 27 rezumat





 Dragoste la prima vedere episodul 27 rezumat
Umut vorbește cu Hale pe malul mării iar Ozan merge la cei doi tipi care l-au sunat. Ei îi dau înapoi un telefon mobil. Zafer și Yusuf încep să se tolereze reciproc. La închisoare, Musa îl urmărește pe Hakan la baie și îl rănește cu o șurubelniță. Ceilalți deținuți aud când Musa fuge lovind o ușă metalică și se trezesc cu toții găsindu-l pe Hakan căzut și înțepat în abdomen.

După două luni și jumătate de la prima înfățișare, Hakan este eliberat. Duygu este condamnată în locul lui și are o atitudine isterică în fața curții. Asude și Umut organizează o petrecere pentru Hakan. După câteva zile, Umut și Hakan se întâlnesc din nou pe insulă. La insistențele familiei, gemenele se angajează în fabrica deținută de Ozan.

Cei doi care vorbiseră cu Ozan la începutul episodului vin, unul la Hakan și celălalt la Ozan și le prezintă un material mixat din înregistrarea făcută cu telefonul mobil de Ozan înainte să cadă în apă. Ozan reacționează foarte violent, îl bate pe emisar și apoi se ceartă foarte urât cu Ragîp. Hakan își păstrează sângele rece și nu lasă să se vadă ce gândește sau ce simte legat de acest mixaj.

 Dragoste la prima vedere episodul 27 rezumat
Umut le vede la spital pe dna Emel și pe Melis căreia i se vede foarte bine sarcina. Dărâmată, o sună pe Hale să-i spună noutatea, ele știind de la Ozan - care fusese mințit - că Melis făcuse avort. Hale se duce la Musa la vorbitor. Ozan se duce acasă la Hakan într-o seară să lămurească problemele dintre ei, dar ca de obicei ajung să se certe. A doua zi Hakan îl contactează pe cel care venise cu mixajul și se întâlnește cu el dându-i un plic consistent (cu bani?).

Yusuf ajunge la spital în stare critică. Umut și Hakan vin imediat să vadă despre ce este vorba. Emel primește un plic care o pune pe gânduri (pare a fi lista unor convorbiri telefonice, ca în factura de la telefon). Îl sună pe Ragîp care tocmai se afla la un restaurant cu mai tânăra lui prietenă. Umut ascultă de pe coridor o conversație dintre Hakan și Yusuf și află niște secrete care o fac să plângă și o descumpănesc profund. Când ajunge acasă Ragîp este luat la întrebări de soția lui - presupun că din plicul primit și-a dat seama că acesta are o amantă. Ragîp la început nu recunoaște nimic, dar apoi dă totul pe față și pleacă trântind ușa. Umut și Hakan petrec tot mai mult timp împreună.

 Dragoste la prima vedere episodul 27 rezumat


 episodul următor: Dragoste la prima vedere ep. 28


sursa foto: capturi video de pe startv.com

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.





2 comentarii:

  1. Ma bucur ca ai reusit sa le postezi pe toate 3,episoadele odata. 😊😊😊😊

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa cand cand stiu ca o vreme e posibil sa nu am internet :) plec in vacanta si nu am certitudinea ca am facilitate de internet pe la hotelurile unde poposesc. Din pacate in Europa de Vest lumea nu e asa dependenta de net ca pe la noi. Mi s-a mai intamplat, de aceea zic ..

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.