miercuri, 27 august 2014

Dragoste la prima vedere episodul 32 rezumat





Dragoste la prima vedere episodul 32 rezumat
Zeliha se bate cu niște zdrahoni (oamenii patronului de la clubul unde cântă Yelda) de față cu Yelda și Zafer. La un moment dat scoate un pistol, dar unul dintre bărbați îi răsucește mâna în așa fel încât glontele o străpunge tot pe ea. După acest incident, Zafer se enervează și o ia la bătaie pe Yelda, lovind-o cu picioarele în burtă. La scurt timp, Zafer se află la poliție să dea declarație iar Umut vine la spital pentru că află ce s-a întâmplat cu mama ei de la Selda. Acolo, se întâlnește cu Zafer căruia îi cere explicații pentru faptele petrecute sub ochii lui.

Dragoste la prima vedere episodul 32 rezumat
Zeliha este inconștientă și nu se știe dacă va scăpa. Zafer stă lângă ea și-i vorbește, deși ea nu pare să audă ceva din cele ce-i spune. Asude vine și ea la spital s-o susțină pe Umut. Mete începe să-și amintească nostalgic de el și de Asude, privind niște poze mai vechi din calculator. Leila se preface că nu observă, dar e roasă de gelozie. Noaptea, iese tiptil din cameră și verifică la ce poze s-a uitat Mete în timpul zilei, punând la cale o intrigă în mintea ei.

Zeliha își revine. Umut și Yelda se ceartă de față cu ea. Musa (care e la inchisoare iarăși) este anunțat prin telefon de ucenicul lui despre situația Zelihăi și face o criză de nervi. Discuția dintre Umut și Yelda continuă la clubul unde s-a angajat aceasta din urmă și tinde să degenereze în bătaie, dar ambele sunt ținute în frâu de Ozan respectiv patronul clubului. După acest incident, Umut pleacă singură spre casă iar Hakan îi iese din nou în cale, ducând-o să stea de vorbă într-un loc izolat, dar de data asta și ei discută aprins.

Dragoste la prima vedere episodul 32 rezumat Dragoste la prima vedere episodul 32 rezumat Dragoste la prima vedere episodul 32 rezumat


Mete caută să se împace cu Asude și îi aduce un buchet de flori. Leila, care l-a urmărit, intră imediat în birou și vrea să rupă buchetul, pe care Asude îl păstrează. Mete o scoate afară pe Leila până la urmă, spre satisfacția fostei lui soții. Zeliha este adusă acasă iar Zafer încearcă să aibă grijă de ea. Seara, este bătut măr de bodyguarzii patronului de la club, aproape sub ochii Yeldei. La închisoare, Musa îl convinge pe un coleg de celulă să-l înjunghie, ca să fie dus la infirmerie și de acolo la spital.

Dragoste la prima vedere episodul 32 rezumat
Ozan îl surprinde pe taică-său într-un restaurant cu prietena lui, făcând gesturi tandre. Tânăra femeie pleacă imediat de la masă, iar tată și fiu stau față în față să lămurească problema. Dar Ozan este foarte tulburat și nervos și conversația riscă să devină tensionată. După ce el pleacă, tânăra revine la masă. Ozan simte nevoia să stea de vorbă cu cineva și o sună pe Umut. Episodul 32 se termină cum Ruzgar îi mărturisește lui Umut, a doua zi, că el a lovit-o pe dna Emel cu mașina.


 episodul următor: Dragoste la prima vedere ep. 33


sursa foto: capturi video de pe startv.com

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.





4 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Nu mi-am propus o zi anume, dar in orice caz as dori sa gasesc timp pentru episodul 33 inainte de ziua de luni.

      Ștergere
    2. Scuze, cred ca am incurcat serialele. Ma straduiesc sa-l pun pana pe la ora 10 in seara asta.

      Ștergere
  2. Ok! Mersi mult! Bafta cu rezumatul! Abia astep sa-l vad! ^_^

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.