joi, 18 septembrie 2014

Tradarea - episoadele 19, 20, 21 (rezumate)





Trădarea episodul 19, rezumat



Tradarea - episoadele 19, 20, 21 (rezumate)
Ali se ceartă din nou cu Cemile, dar de data asta îi cășună și pe pescar pe care îl privește disprețuitor înainte de a pleca și nu-i răspunde la ceea ce-i spune acesta. Berrin îl urmărește pe Ahmet și îl vede cu colega brunetă într-o cafenea discutând ceva și făcându-și gesturi tandre.

Aylin nu mai suportă diferența de bunăstare materială a familiei dintre ea și Soner și face o criză de nervi apoi pleacă cu o valiză acasă la Ali. Acolo așteaptă în hol după ce este primită, dar aude o conversație dintre el și Carolin în urma căreia Aylin se întristează și pleacă. Hoinărește pe străzi, îl sună pe Soner, își aruncă valiza în mare și până la urmă va reveni acasă.

Tradarea - episoadele 19, 20, 21 (rezumate)
Pescarul o învață pe Cemile să curețe și să eviscereze peștele apoi va lucra ca vânzătoare de pește la piață. Într-o zi o vede Ali, când pescarul tocmai îi mai aducea pește. Ali, furios de gelozie, îl bate pe pescar până la sânge și nimeni dintre cei de față nu intervine, în afară de Cemile care în zadar încearcă să-l oprească pe Ali din ploaia de lovituri. Hakan aduce niște studenți la o întrunire unde vorbește, printre alții, Ahmet și se iscă o bătaie generală. Astfel, Hakan își atrage și mai mult ura lui Berrin care își dă seama cine a organizat totul.

După cele petrecute la piață, Ali merge la un birt și bea peste măsură, apoi se duce acasă la Carolin beat ...

Trădarea episodul 20, rezumat



Tradarea - episoadele 19, 20, 21 (rezumate)
 Ali, beat, împrăștie niște invitații la nunta lor pe care le are Carolin pe masă. Inițial ea ar vrea să-l dojenească dar văzându-l beat, schimbă tactica și începe să râdă, să fie binedispusă. Ali deschide geamul și aruncă teancul de invitații pe geam vorbind către trecători și către vecinii ieșiți din case și din prăvăliile de peste drum. Una dintre femei ridică un carton și mai încolo îi va spune lui Cemile ce scria acolo.

Amiciția lui Cemile cu pescarul continuă. Într-o zi când Cemile merge de mână cu Osman pe stradă, Ali o vede și o lasă singură pe Carolin, împreună cu care era, și aleargă după Cemile. Ea fuge cu Osman acasă la fostul cumnat dar Ali o ajunge din urmă. Are loc o scurtă discuție tensionată, Cemile pleacă împreună cu copilul, Ali s-ar duce iar după ei, dar este reținut de către Kemal. Carolin își dă seama că Ali n-o poate uita cu ușurință pe fosta lui soție și îi reproșează acest lucru. Ajunsă acasă, ea se închide în dormitorul ei, încercând astfel să-l pedepsească pe Ali pentru comportamentul avut față de ea.

Tradarea - episoadele 19, 20, 21 (rezumate)
Aylin merge la călărie cu Soner. Berrin se întâlnește cu Ahmet care poartă pe față urmele unor lovituri. După aceea, Ahmet împreună cu câțiva prieteni se răzbună pe Hakan și merg împreună la el devastându-i biroul și lăsându-l bătut și inconștient pe covor. Carolin și Ali caută restaurant pentru nuntă apoi rochie de mireasă. Mete ajutat de profesoara de muzică, este solist și instrumentist în a doua formație muzicală a liceului. Are loc un fel de concurs între cele două grupuri rivale și publicul îi preferă pe Mete și colegii lui. Directorul îi declară învingători, dar formația rivală contestă pe loc rezultatul.

Vine și ziua nunții. În vreme ce Carolin trăiește intens momentele în care este pregătită, coafată și machiată pentru petrecere, Ali este gânditor și își amintește de Cemile, nefiind sigur că e bine ceea ce face. Apoi, seara, umblă pe străzi până dă de pescar căruia îi pune pistolul la ceafă. Acesta reușește să-l dezarmeze și să scoată gloanțele, apoi lasă unul singur și joacă o repriză de ruletă rusească punându-și țeava la tâmplă.

Tradarea - episoadele 19, 20, 21 (rezumate) Tradarea - episoadele 19, 20, 21 (rezumate) Tradarea - episoadele 19, 20, 21 (rezumate)

Trădarea episodul 21, rezumat 

 

Carolin este nervoasă pentru că Ali nu mai apare iar lumea a venit la restaurant și așteaptă. Ali se află încă împreună cu pescarul, care a scăpat de glontele rămas în revolver de două ori. Ali îi ia pistolul și scoate glontele ținându-l strâns în pumn, apoi se despart. Când ajunge la nuntă, Carolin excesiv de tulburată țipa și spărgea totul în jur, judecătorul de pace voia să plece, invitații deja începuseră masa. Singurul care află câte ceva legat de întârzierea mirelui este Kemal. În timpul ceremoniei de căsătorie Kemal ia pistolul de la Ali și, crezând că acesta l-ar fi ucis pe pescar se duce la Cemile și i-l dă spunându-i că nu e sigur ce a făcut Ali cu el, dar că e posibil ca pescarul să fie mort acum. După aceea, Cemile îl trezește pe Mete și amândoi pleacă în miez de noapte la coliba pescarului care le deschide ușa, viu și nevătămat.

Tradarea - episoadele 19, 20, 21 (rezumate)
În timpul ceremoniei Ali e cu gândul în altă parte și parcă-l vede pe pescar ba scăpând de glonte, ba apăsând pe trăgaci și murind. Trebuie să i se atragă atenția că are de spus "Da", apoi toată lumea poftește la dans. Iubitul din Amsterdam al Carolinei este și el prezent la petrecere, ba chiar vine la cei doi miri și îi cere voie lui Ali să danseze cu mireasa, lucru care nu este pe placul Carolinei, deși acceptă să danseze și să vorbească cu fostul ei iubit.

Aylin, hotărâtă să nu rămână săracă toată viața, va accepta oferta lui Soner de a se lăsa curtată de fratele lui invalid și într-o seară ies la restaurant toți trei iar tânărul îi oferă, peste măsură de bucuros că Aylin îl acceptă așa cum este, un splendid set de bijuterii.
Carolin primește un telefon și în urma informațiilor primite se ceartă cu Ali arătându-i că nu mai au bani, și reproșându-i că o ajută pe Cemile în loc să o uite și să aibă grijă doar de noua lui familie.

Tradarea - episoadele 19, 20, 21 (rezumate) Tradarea - episoadele 19, 20, 21 (rezumate) Tradarea - episoadele 19, 20, 21 (rezumate)


episoadele următoare: Trădarea ep. 22, 23, 24

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.



2 comentarii:

  1. Când mai postați alte episoade? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incerc si in seara asta ceva, desi mai am de prajiturit un tort si de facut paine... sper sa ma incadrez pana luni seara cu inca 3 rezumate la Tradarea.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.