miercuri, 26 noiembrie 2014

Tradarea episodul 41, rezumat




Tradarea episodul 41, rezumat
Cemile îi explică lui Ali că Mustafa nu e copilul lor ci doar al lui. Atunci el ar vrea să ia copilul cu el, acasă, dar la un moment dat cade, din cauza problemei de la șold care îl obligă să poarte acum baston. Pleacă acasă și nu apucă să urce scările, că din nou cade și rămâne inconștient la parter, aproape de ușa întredeschisă. Acolo îl găsește Osman dimineața, când venea cu Cemile către școală. Cemile și Mete merg cu Ali la doctor apoi Mete îi cumpără tatălui său medicamentele necesare.



Tradarea episodul 41, rezumat
Carolin este dusă în brațe de către Ekber la el acasă. A doua zi Carolin face o baie cu spumă în cadă iar Ekber vine la ea probabil să-și amintească de vremurile când erau iubiți. Carolin iese repede din cadă și vrea să iasă și din baie, dar Ekber încearcă s-o prindă de halat, apoi alunecă pe săpun și se lovește din nou la ceafă, de data asta nemaiscăpând cu viață. Carolin se îmbracă, se mai uită odată să vadă dacă Ekber este cu adevărat mort, și iese din clădire. Această întâmplare îi va schimba complet viața lui Carolin, care pleacă din nou la Istanbul, acasă la Ali, unde descuie ușa cu o cheie de rezervă pe care o păstrase într-o bucată de hârtie în geantă.

Tradarea episodul 41, rezumat
O admiratoare îl urmărește pe Mete cântând, seară de seară, și apoi este adusă de Necati la cabina lor. Hakan ajunge să lucreze ca asociat cu Cemile. Osman se împrietenește cu o colegă de clasă (o surpriză plăcută, în acest rol este aceeași fetiță care a jucat-o pe Cicek din serialul Iffet) și din cauza ei, este iarăși pus la colț. Selma îi dezvăluie partenerului ei aspecte din trecut. Soner rămâne împreună cu Aylin și-și consumă dragostea, dar nu-i permite lui Murat s-o vadă. Într-o zi Murat aude pe una dintre servitoare când îi dă lui Cemile adresa la care stă Aylin. E dimineață și Soner doarme cu Aylin în brațe. Murat se duce la acea casă hotărât să-i găsească pe cei doi. Avertizați, ei dispar din dormitor, dar pe jos Murat vede un buton, care nu putea fi decât al lui Soner.

Cemile, Hasefe și copiii se simt bine la o masă în familie. La un moment dat se deschide ușași toată lumea rămâne perplex: este Carolin, care plânge de bucurie că-l vede pe Mustafa sănătos și vioi ...

Tradarea episodul 41, rezumat Tradarea episodul 41, rezumat

Tradarea episodul 41, rezumat Tradarea episodul 41, rezumat

Tradarea episodul 41, rezumat Tradarea episodul 41, rezumat


 episodul următor: Trădarea ep. 42

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.




6 comentarii:

  1. Cand postezi urmatorul episod?

    RăspundețiȘtergere
  2. Hi-hi! :D nu te-ai saturat de intrebarea asta? Ca parca ziceai ca n-o mai postezi niciodata... :))
    Da' nu pot sa nu remarc ce insistenti sunt unii cititori de-ai tai :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Angela, chiar ca n-o mai postez. Mie-mi suna aiurea din moment ce am spus de sute de ori ca tot ceea ce fac este in functie de timpul meu liber. Cred ca am sa-mi pun deoparte raspunsul asta si am sa-i dau copy-paste sa nu mai pierd vremea. Unii am impresia ca nu cunosc sensul cuvantului munca (si de aia n-au satisfactii de nici un fel, dar asta e o alta discutie).

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.