marți, 2 decembrie 2014

Tradarea episodul 43, rezumat




Tradarea episodul 43, rezumat
Carolin nu acceptă oferta lui Cemile, iar aceasta îi dă un plic cu bani pentru Ali ca să se poată descurca. Carolin e foarte bucuroasă, dar Ali nu este de acord să primească bani de la fosta lui soție. O aleargă pe Carolin prin casă, o prinde cu cotul bastonului de gât și îi ia plicul de bani cu forța din mână, apoi aruncă banii pe fereastră. Carolin, înnebunită de ciudă, se face de râs în fața întregului cartier alergând după copiii care adunau banii de pe jos și smulgându-le bancnotele, scenă pe care o văd și lucrătoarele din fabrică, și Cemile, și toți cei care trec prin zonă. După ce-i strânge, îi pune într-o batistă și-i ascunde sub o bucată de podea din camera ei.



Tradarea episodul 43, rezumat
Niște oameni puși de Murat îi iau sub escortă și sub amenințarea pistolului pe medicul care o îngrijea pe Aylin și încă un asistent al lui. Suleyman află despre aceasta și îl anunță pe Soner. Ali face tratament și fizioterapie pentru problema de sănătate de la șold. Fata care lucrează în club îi dă lui Mete o poză cu el și cu Inci făcută în ziua în care au hoinărit împreună printr-un parc de distracții înainte ca ea să moară. Osman se duce pe furiș acasă la colega lui pe care o îndrăgește, și din grădină, urcat într-un copac, urmărește și el prin geamul deschis, serialul american "Ce vrăji a mai făcut nevasta mea" la televizor. (Am urmărit și eu acest serial de succes, când eram copil :), de aceea știu cum se numea. ) La un moment dat, Osman cade și astfel este văzut. Cemile vine să-l ia acasă.

Medicul lui Aylin este bătut de oamenii lui Murat ca să spună ce știe despre Aylin. Cemile îl dă pe Mustafa lui Ali și Carolin. Mete începe să flirteze cu admiratoarea sa, dar este urmărit de un bărbat mai în vârstă, fără ca el să-și dea seama. Suleyman este prins și ținut sub amenințarea pistolului de către oamenii lui Murat. Mustafa nu se acomodează ușor cu familia sa cea nouă.

Tradarea episodul 43, rezumat
O surpriză neplăcută pentru Cemile o reprezintă apariția în fabrică a lui Ekrem și a camarilei sale în legătură cu Hakan. Murat reușește să-i găsească pe Soner și Aylin, care se plimbă, iar el îi urmărește din mașină. Când ajung aproape de el, cei doi îndrăgostiți se sărută, iar Murat nu suportă durerea trădării și îi spune șoferului să pornească motorul și să-i calce. În ultimul moment Suleyman sare și-i dă la o parte din fața mașinii. Urmează o cursă nebunească, Murat fiind urmărit cu mașina de Soner, care la o răscruce îi pierde urma.

Într-o zi Ali vrea să-l dea înapoi pe Mustafa lui Cemile și tocmai când ea era să plece cu copilul în brațe, apare Carolin ...

Tradarea episodul 43, rezumat Tradarea episodul 43, rezumat

Tradarea episodul 43, rezumat Tradarea episodul 43, rezumat


 episodul următor: Trădarea ep. 44

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.






4 comentarii:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.