duminică, 15 februarie 2015

Fatmagul, rezumat episoadele 6-7-8-9-10



Episodul 6

Fatmagul, rezumat episoadele 6-7-8-9-10
Kerim se trezește imediat și o dezarmează pe Fatmagul apoi o întreabă de ce îi face asta că el nu s-a legat de ea în acea noapte, că vina lui e că nu i-a oprit pe ceilalți să abuzeze de ea. Recentul viol asupra lui Fatmagul, chiar dacă pare rezolvat, schimbă totul în micul sat de lângă Izmir.

Reșat, tatăl lui Selim, află că în ziarele de scandal a apărut știrea despre viol și încearcă să facă presiuni pentru ca totul să se dezmintă și să nu mai apară alte informații.

Meltem, la rândul ei, nu știe ce să creadă despre Selim, logodnicul ei, și se ceartă, el amenințând cu despărțirea dacă ea crede despre el că e un violator. Reșat se inflamează auzind convorbirea telefonică dintre ei, pentru că el avea nevoie de această căsătorie pentru afacerile sale, dat fiind că viitorul său cuscru e parlamentar.
Fatmagul, rezumat episoadele 6-7-8-9-10
Mustafa insistă să afle adevărul și îl somează pe avocat să-i spună totul, dar acesta îl sfătuiește să nu se bage în bucluc și să lase lucrurile așa cum sunt, din moment ce la mijloc e numele Yașaran, adică al unei familii cu relații și cu mulți bani.

Meryem, mama adoptivă a lui Kerim, este izolată de către comunitate, care crede că fiul ei este vinovat, și i se pune în vedere că oricum nimeni nu va mai vorbi cu ea și nu va mai cumpăra leacuri de la ea și că ar fi mai bine să plece amândoi de acolo pentru totdeauna. Din nefericire, naivă fiind, spune peste tot în gura mare că familia Yașaran vrea să mușamalizeze toată treaba și că Selim e de vină pentru ceea ce s-a petrecut pe plajă.


Fatmagul, rezumat episoadele 6-7-8-9-10
Fratele lui Fatmagul, Rahmi, cu soția, Mukaddes și cu Murat, băiatul lor, pleacă și ei către Istanbul sperând să fie ajutați de Kerim să-și găsească un rost. Fatmagul speră ca rudele ei s-o scape de Kerim, dar când se văd față în față, înțelege că ei n-au venit acolo s-o ajute pe ea. Pe de altă parte Vural își amintește că prietenul lor, Kerim, nu a luat parte la viol și spune asta cunoscuților lui. Într-o seară, involuntar, o aude pe Leman, mama lui, vorbind la telefon cu un necunoscut (Munir, avocatul care s-a ocupat de caz) și își dă seama că maică-sa are un amant.

Meltem și Selim se împacă dar ea simte că povestea spusă de cei trei prieteni la început e șubredă și intuiește că ceea ce scriu ziarele este adevărat. Apoi, unul din oamenii din sat, prieten cu Meryem, care știe adevărul, face un accident de mașină și moare. Meryem este convinsă că mașina a fost lucrată de Reșat și iarăși spune asta la poliție, dar nimeni n-o ascultă și i se spune că-i obsedată de familia Yașaran. Mustafa se hotărăște să plece la Istanbul, și în urma sa, Meryem, văzând că nu mai e nimeni de partea ei, îl sună pe Kerim și-și anunță venirea în marele oraș.

Episodul 7

 
Fatmagul, rezumat episoadele 6-7-8-9-10
Pe drum, în autocar, Mustafa cunoaște o tânără frumoasă și îndrăzneață, Asude, care vine să se așeze lângă el ca să aibă cu cine sta de vorbă. Ulterior se va dovedi că ea este o prostituată, dar Mustafa va afla destul de târziu acest amănunt.

Kerim merge la o persoană de contact din Istanbul cerând ajutor cu locuința, iar acesta le oferă ceva potrivit doar pentru el și Fatmagul, dar acum pe capul lor e și familia fratelui ei, iar pe seară și Meryem ajunge în oraș. Apoi aflăm că și Reșat are o amantă, care îl tot presează să divorțeze iar el îi amintește că imperiul financiar pe care l-a creat i se datorează soției lui, Perihan. Vural cade într-un soi de depresie, amestecată cu muzică dată la maxim și whisky.

Fatmagul, rezumat episoadele 6-7-8-9-10
Kerim, Fatmagul și ceilalți trei se instalează în căsuța modestă apoi află că Mustafa e pornit înspre Istanbul. Fatmagul se bucură când o aude pe cumnata sa, Mukaddes, temându-se de Mustafa și plănuind să se despartă de ea și de Kerim.

Erdogan o curtează pe amanta lui Reșat și vine într-o seară la ea acasă, dar fiindcă Reșat era deja acolo, fata nu-l primește. El pleacă reproșându-și că e prost, apoi vede mașina și șoferul lui Reșat în parcare și își dă seama de ce prietena lui era indisponibilă în acea seară. Îl sună pe Vural să vorbească cu cineva, dar acesta e la toaletă, fiindu-i rău de atâta băutură. Peste puțin timp, taică-său văzând că Vural nu vine la cină, îl caută la etajul vilei și îl găsește inconștient în baie, pe jos, în comă alcoolică.

Fatmagul, rezumat episoadele 6-7-8-9-10
În Istanbul, Kerim si ceilalți încep să facă curățenie în casă și într-un șopron bun de locuit. La un moment dat Meryem stă de vorbă cu Fatmagul și o stârnește cu amintirea violului, iar ea se dă de gol că a fost abuzată de mai mulți bărbați. Acum Meryem este sigură că și cei din familia Yașaran au fost făptuitori. Mustafa ajunge la avocat în birou și într-un moment când acesta este chemat până afară, îi umblă în telefonul mobil și copiază numărul lui Kerim. Apoi îl sună și-l amenință că-și va lua înapoi ce i-a fost furat ...

Episodul 8
Fatmagul, rezumat episoadele 6-7-8-9-10

Mustafa stă la un hotel ieftin și lucrează pentru firma familiei Yașaran pentru că avocatul Munir i-a dat de lucru acolo după ce  el l-a amenințat că vrea să afle adevărul. În scurt timp Kerim se duce pe la Munir să-și ia pașaportul (familia Yașaran îl ajută să plece din țară) și să-i spună că l-a căutat Mustafa și îi pune să asculte un mesaj vocal din care avocatul își dă seama că Mustafa i-a umblat în telefon ca să găsească numărul lui Kerim. Atunci amândoi se gândesc că e bine pentru Kerim să-și schimbe numărul de telefon. După aceea Munir plătește niște zdrahoni să-l găsească pe Mustafa și să-l bată, chipurile în numele lui Kerim. Aceștia îl bat chiar în fața hotelului în care el locuiește și sparg și un geam, în așa fel încât patronul îl dă afară imediat pe Mustafa, pentru că nu vrea să aibă probleme de acest gen. Atunci el o caută pe fata din autocar, pe Asude, care i-a lăsat o carte de vizită după ce au ajuns în Istanbul și o vreme va rămâne la ea în gazdă. 
 
Fatmagul află despre amenințarea telefonică a lui Mustafa și merge plângând la Kerim să-l roage să plece, ca să nu fie omorât de fostul ei logodnic, care astfel ar face pușcărie. Kerim auzind că tot pe acela îl apără Fatmagul, încearcă s-o lămurească de faptul că lui Mustafa nu-i pasă de ea, că dacă n-a mișcat niciun deget când trebuia, înseamnă că el o consideră vinovată pentru ce i s-a întâmplat, iar crima ar face-o ca să-și spele onoarea, și nu din alt motiv.

Fatmagul, rezumat episoadele 6-7-8-9-10
Mukaddes este anunțată de Munir că i-a găsit cumpărător pentru lăptăria din sat, dar că va trebui să mai lase din preț. Ea este de acord cu propunerea, doar să vândă mai repede lăptăria ca să facă rost de bani și să se mute într-o locuință mai frumoasă. Meltem și Selim se hotărăsc să facă nunta cât mai repede. În finalul episodului, Meltem ia mașina lui Selim și pleacă de la firmă fără să spună unde, mințind că a intervenit o problemă urgentă, dar se duce și îi urmărește pe Rahmi și Mukaddes, pe care îi văzuse ieșind din mașina lui Munir după ce au discutat despre vânzarea lăptăriei. Astfel ajunge la casa unde locuiesc ei și acolo oprește apoi o strigă pe Fatmagul pe nume....

Episodul 9
 
Fatmagul, rezumat episoadele 6-7-8-9-10
Meltem o întreabă despre viol și vrea să afle dacă Selim a făptuit ceva sau nu. Cum Fatmagul tace, Mukaddes iese și ea afară, vine și Rahmi dar ea tot nu știe ce să spună, sau nu dorește. Meltem insistă și apare Kerim care o ia deoparte și îi spune că el are toate răspunsurile. După aceea Meltem și Kerim pleacă la o ceainărie să stea de vorbă în liniște. Kerim nu-i spune adevărul, ci o liniștește în privința lui Selim. După ce ei pleacă de acasă, Mukaddes îl sună pe Munir să-i spună că Meltem a venit la ei, speriată că au fost descoperiți atât de repede, fără să știe că de fapt Meltem îi urmărise chiar pe ea și pe soțul ei.

Fatmagul, rezumat episoadele 6-7-8-9-10
Munir îl dă în grijă pe Mustafa unui șef de echipă care pune un alt lucrător să-l urmărească pe Mustafa peste tot și să afle totul despre el. Doar că acest lucrător nu se pricepe la filaj discret, și este imediat observat de Mustafa.

La un moment dat acesta îl fentează, aleargă după el și îl prinde să-l bată după care îi ia pistolul. Singurul lucru asupra căruia Mustafa se înșală este că îl crede pe urmăritor pus de Kerim.

Când Munir află noutățile, îi dă mână liberă șefului de echipă să-i dea lui Mustafa bani în plus și să-l aducă la cazare aproape de ei ca să-l țină mereu sub observație. Acela face exact ce i s-a cerut aducându-l pe Mustafa la ei în echipă și dându-i o parte din salariu în avans.

Într-o seară Kerim îi spune lui Meryem că are de gând s-o părăsească pe Fatmagul și să plece din țară, dar mama lui adoptivă în convinge să nu plece, pentru că n-ar fi corect față de Fatmagul, care nu are nicio vină, și pentru că dacă pleacă, va trăi mereu cu vina în suflet, dar dacă va reuși s-o facă pe soția lui să-l iubească și să-l ierte, atunci se va putea ierta și el.

Vural o aude iarăși pe maică-sa discutând cu Munir și certându-l că n-o iubește pentru că o evită. Leman crede că Vural nu e acasă așa că vorbește tare și fără ocolișuri, dar când întoarce capul și își vede fiul în spatele ei ascultând, înmărmurește de teamă să nu afle soțul ei. Încearcă să mintă că poate explica, dar Vural nu vrea să audă nimic și pleacă în fugă pe chei, apoi pe iahtul lui Erdogan unde se apucă să bea whisky. La un moment dat îl sună pe Erdogan și îl cheamă să vorbească cu el, dar apoi continuă să bea.

Fatmagul, rezumat episoadele 6-7-8-9-10
Seara, Kerim își bagă din nou vechea cartelă sim în telefon să vadă ce mesaje are. Unul e de la Mustafa și două de la Vural, care cuprins de remușcări îi spune că el nu i-a făcut nimic lui Fatmagul.

Atunci Kerim îl sună pe Vural și se îmbracă plecând în grabă pe iaht. Acolo apare și Selim, așa că toți cei 4 prieteni se reîntâlnesc. Kerim e supărat pe toți pentru că l-au forțat să se căsătorească cu Fatmagul fără să fie vinovat și că nu i-au spus adevărul. Selim pretinde că nici el nu a știut până în acest moment, iar Vural recunoaște că nu mai are somn, că nu poate uita țipetele fetei din acea noapte și că el a văzut limpede totul. După aceea se urcă toți în mașina lui Selim cu Vural beat la volan. Pe drum sunt opriți de un filtru de poliție și lui Vural i se depistează o alcoolemie de 250 la mie. Când polițiștii îi percheziționează corporal pe toți, găsesc la Vural în haină o pungă cu droguri. Toți patru sunt uluiți ....

Episodul 10

Fatmagul, rezumat episoadele 6-7-8-9-10
La secția de poliție cu toții dau declarații asemănătoare, povestind totul exact așa cum a fost, mai puțin discuția despre viol. Vural spune că Erdogan i-a dat haina, iar Erdogan spune că haina a luat-o de pe iaht și că nu știe exact a cui era, o găsise acolo. În acest timp părinții lui Selim și ai lui Meltem îl așteaptă ca să discute despre nuntă. Când într-un târziu se află unde sunt cu toții și Selim cu Kerim sunt eliberați, părinții lui Meltem se arată foarte neplăcut impresionați de Selim și nu acceptă ca nunta să se facă imediat, ci vor să-și cunoască și ei mai bine viitorul ginere, crezând că în cine știe ce anturaj dubios este băgat.

Erdogan și Vural vor rămâne în arest câteva zile, până la începerea procesului, dar vor fi și ei eliberați pentru că se va găsi cineva - căpitanul iahtului - care să spună că haina era a lui. Mustafa este anunțat de șeful de echipă că va pleca în Rusia, pe un șantier aparținând tot familiei Yașaran. Lui nu pare să-i fie pe plac destinația, dar nu are încotro și începe să umble să-și facă pașaport și alte acte necesare. În același timp Kerim nu se răzgândește în privința plecării și depune și el cererea pentru pașaport.

Fatmagul, rezumat episoadele 6-7-8-9-10 Mukaddes și Meryem pleacă înapoi în sat să aducă mobila de sufragerie. În cele câteva zile cât lipsesc, Fatmagul și Rahmi, fratele ei, fac cumpărături și se gospodăresc singuri. Rahmi se rătăcește în bazar, dar datorită proprietarilor casei unde locuiesc, care au o tarabă acolo, reușește să ajungă înapoi acasă. În tot acest timp Kerim, care acum știe sigur că nu s-a atins de Fatmagul în seara fatidică, încearcă să vorbească cu ea dar este respins sistematic. Până la urmă reușește s-o ia cu barca proprietarilor casei și o duce în larg nu foarte departe de țărm. Acolo el îi spune că nu are altă vină decât că nu i-a oprit pe ceilalți trei să abuzeze de ea, iar Fatmagul îi spune că ei i-au răpit tot ceea ce avea frumos odată în sufletul ei: visele, speranțele, culorile vieții, și că au lăsat în loc un gol negru.

Episodul se încheie când Mustafa merge la biroul pentru pașapoarte întrebând dacă al lui nu este încă gata. În spatele lui, Kerim vrea să-l îndepărteze de la ghișeu pentru că era rândul lui să-și ia pașaportul. Mustafa se întoarce și amândoi se privesc în ochi unul pe celălalt ...


Aceste rezumate se referă la durata unui episod turcesc, de cca 2 ore fără reclame.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate Fatmagul.

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share pin












This article is tagged under: Fatmagul, rezumat episoadele 6-7-8-9-10, fatmagul online, FATMAGUL PULBERE DE STELE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.