joi, 26 februarie 2015

Vedeta zilei: Beren Saat

S-a născut pe 26 februarie 1984 la Ankara, Turcia. Tatăl ei a fost fotbalist profesionist și mai are un frate, Cem. Susținută de prieteni, a participat la un concurs de actorie pe care l-a câștigat. A studiat apoi actoria la universitatea din Bașkent.


Din anul 2004 încoace, Beren a fost distribuită în câteva seriale, dar publicul nostru o știe în rolul Fatmagul din serialul cu același nume, unde a jucat alături de Engin Akyurek.

În prezent locuiește la Istanbul dar și la Los Angeles. Este căsătorită cu actorul Kenan Dogulu din 2014. A fost premiată de două ori cu premiul Fluturele de Aur și este una dintre cele mai bine plătite actrițe din Turcia.

photo credit: www.fanpop.com

Un comentariu:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui. Blogul pulbere-de-stele.com nu este o companie de tip SEO / data-mining; nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii. // This site and third parties use cookies. Pulbere-de-stele.com blog is not a SEO / data-mining company; we do not store, sell or analyze the links left in the comment form.