joi, 5 februarie 2015

Yaman episodul 26 rezumat





Yaman episodul 26 rezumat
Selim și Arsen discută despre Ada. Ender vine la ei și aude despre ce este vorba, privindu-i surprinsă neplăcut. După aceea Ender află de la Arsen Reyhan despre Ada și începe să bănuiască faptul că avocata ar vrea să-l șantajeze pe Asîm să-i recunoască copilul. AȘK rămâne nedumerit de cererea lui Yaman de a le cere iertare fiicelor pentru felul în care s-a purtat cu ele în trecut, ca monedă de schimb pentru că el i-a salvat viața.

urmează: Yaman episodul 27
 
La reuniunea de familie în care face acest gest, apare și Sude, care începe să-l curteze pe Asîm și îl invită la o cină cu mâncare făcută de ea. Asîm își aduce aminte că în spital Sude, crezând că el doarme, a rostit cu voce tare că ei doi se vor căsători într-o zi. Atunci el îi răspunde avansurilor frumoasei blonde, dezamăgind-o pe Sedef care o consideră pe Sude o prefăcută.

Selim și Yaman merg în Tozludere unde constată că lucrurile din casa lui Yaman sunt scoase afară și casa e încuiată. Deși proiectul Tozludere, în care mahalaua urmează să fie demolată și să se construiască locuințe de lux e pornit, demolările nu au ajuns încă la ei, așa că Yaman se duce la proprietar ca să afle de ce i-a scos lucrurile în drum. Acesta susține că Nevin nu i-ar fi plătit chiria pe ultimele luni, dar Yaman știe că acest lucru este o minciună. Proprietarul cere dovada plății chiriei și atunci intervine Selim care îi cere la rândul lui contractul de închiriere. Pentru că acel contract nu există, proprietarul e nevoit să mute lucrurile lui Yaman înapoi în casă. În acest timp pe acolo trece Giray și din ceea ce se discută, Yaman află că oricum, în scurt timp va fi dărâmată și fosta lor casă. Orkun, cel care a demarat proiectul, începe să-și adune oameni în jurul lui și îi cooptează pe Hasan și pe Giray, ca ajutoare, iar de asociat se asociază cu Reyhan, pentru că Asîm îl refuză.

Yaman episodul 26 rezumat

Seara în familia lui Eylul are loc o cină cu Barîș, Gamze și toți prietenii lui Eylul. Însă Gamze făcând exces de zel a invitat-o și pe Hale, neștiind că grupul s-a certat cu ea acum. La masă Barîș se ia de Mert, pe care nu-l agrează, Eylul o înțeapă pe Gamze, dar sarea și piperul sunt Hale și cu Orkun care se ceartă de-a dreptul, Orkun enervând-o pe brunetă pentru că pomenește de logodna ei ruptă brusc printr-o ceartă cu Tolga în urma căreia acesta dispăruse fără urmă. Eylul are ocazia să-i spună verde-n față lui Gamze că dacă i-ar fi păsat cu adevărat de ea, ar fi respectat lista invitaților dată de Mert și nu ar fi chemat-o pe Hale la masă, după care gașca de tineri pleacă la un club.

Yaman episodul 26 rezumat
În acest timp și Asîm cu Sude iau cina, în doi, acasă la ea, și după câteva fraze de politețe Sude îi povestește bătrânului ce afacere a făcut cumpărând acțiunile lui Sedef. Asîm începe să râdă și îi spune că acele acțiuni nu au nicio valoare pentru că Sedef e măritată în America și, ca soțul să nu aibă dreptul la avere în caz de divorț, el i-a blocat banii și i-a retras, formal, sprijinul. Sude e confuză și ușor iritată, dar nu spune nimic, plănuind o viitoare răzbunare pe Sedef. La un moment dat vine Ender întrerupându-le cina și îi cere socoteală tatălui ei despre fiica lui, Ada, de care el și Sude abia acum află.

Yaman episodul 26 rezumat
Mira, după ce de cu seară avusese surpriza unui concert de pian pus la telefon de o persoană necunoscută, primește prin poștă o revistă de psihologie care are litere încercuite. După ce împreună cu Yaman descifrează mesajul, se sperie, pentru că acesta spune "Voi veni să te iau, dragostea mea". Toți prietenii ei bănuiesc că Tan este cel care trimite astfel de mesaje, dar nu înțeleg cum ar putea face el asta din spital. Apoi îl vedem pe Tan stând gânditor pe patul de spital, și pe băiatul unei asistente, pe care el îl învață să cânte la pian și pe care îl roagă, în schimbul lecțiilor, să trimită revista către Mira.

Yaman episodul 26 rezumat
Selim îl anunță pe Yaman că a doua zi urmează să fie eliberat din închisoare fratele său, Kenan. El îi povestește Mirei despre fratele său, ca s-o pună în temă, având în vedere că nu mai există casa lor, iar Kenan nu are unde locui, deci probabil că Yaman îl va adăposti la el în cameră. Dimineața, Kenan iese pe poarta închisorii și începe să alerge pe drum ca să simtă aerul de libertate, apoi află de la Selim că urmează să locuiască la vila acestuia până își va face o situație.


sursă foto: capturi video de pe startv.com.tr

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.