luni, 16 martie 2015

Fatmagul rezumat episoadele 26-27-28-29-30




Episodul 26
Fatmagul rezumat episoadele 26-27-28-29-30 Mukaddes pleacă de acasă, îl ia pe Murat de la școală și se duce la Salih, deși acesta o amenințase c-o omoară și că el nu-și sacrifică familia pentru ea. Ajunge la el în birou unde-l cunoaște pe tatăl lui iar Salih își vede fiul. După întrevedere ea se mută la un hotel și crede că-l poate juca pe degete și-l poate prosti să rămână cu ea, așa cum îl prostește pe Rahmi. Acasă, Rahmi îi lasă mesaje disperate pe telefon și toată lumea e alertată că nu știe unde se află Mukaddes, cu toate că bănuiesc că s-a dus la fostul ei iubit din tinerețe.
Rahmi află adevărul dar cu toate acestea îl iubește pe băiat și îl consideră fiul lui pentru că l-a crescut. Mukaddes îl cheamă pe Salih la hotel și pentru că acesta insistă să fie lăsat în pace, se preface că-l sună pe tatăl lui să-i spună totul. Atunci Salih se enervează extrem de tare și o bate pe Mukaddes târâind-o pe trotuar ca pe o femeie de nimic Intervin câțiva trecători și astfel Mukaddes scapă. Speriată, acceptă să vorbească cu Rahmi la telefon și revine acasă cu condiția să nu-i reproșeze nimeni nimic despre ceea ce a făcut. Yașaranii află că Mustafa a fost înjunghiat, iar Reșat începe să bănuiască cine este în spatele acestei puneri în scenă - Erdogan. Emin și Halide, părinții lui Mustafa, află cine este Asude și îi cer să plece din viața fiului lor pentru că îi cauzează probleme foarte mari. La o masă cu familia lărgită și cu socrii lui Selim, Vural îi vede pe mama lui și pe Munir discutând afară și înțelege că el era amantul pe care-l descoperise anterior. Fără să se mai gândească, se repede la Munir să-l bată, face scandal și toată lumea iese afară înțelegând cu toții cine amantul cui este. Familia lui Meltem se simte prost că au drept rude așa nilte oameni, iar Yașaranii nu știu cum să repare această mare greșeală. Kerim și Fatmagul devin tot mai apropiați, iar el găsește momentul potrivit să-i spună că o iubește și că s-a îndrăgostit de ea la prima vedere.

Episodul 27
Fatmagul rezumat episoadele 26-27-28-29-30 Fatmagul este uluită de această confesiune deși îi face plăcere, dar în același timp îi vine greu să creadă că e adevărată și îl respinge din nou pe Kerim. Mai târziu vorbește și cu Meryem, apoi cu Kerim și recunoaște că ar vrea să iubească din nou, să fie o persoană normală, dar nu poate uita noaptea aceea. Până la urmă acceptă să meargă la un psiholog. Rahmi o aduce acasă pe Mukaddes care nu mai are limba ascuțită ca în trecut, dar ea tot încearcă să se țină bățoasă. Munir pleacă în Antalia ca să fie departe de scandal. Vural aude fără să vrea cum Erdogan a pus la cale înjunghierea lui Mustafa, și că vrea să-i învrăjbească pe Mustafa și pe Kerim în așa fel încât Kerim să-l împuște pe Mustafa și să facă pușcărie, astfel teama cu care se confruntă ei zi de zi să dispară. Selim se dă deoparte din treaba asta, iar Vural, tot mai depresiv, îl cheamă pe Kerim să se vadă și să-i spună ce are de gând Erdogan - să facă în așa fel încât el să-l împuște pe Mustafa cu pistolul acela de terorism luat de la Reșat din seif. În seara respectivă Kerim și Fatmagul îi invită pe toți ai casei la cină în oraș, astfel că Fatmagul pleacă ceva mai devreme de la lucru cu autobuzul și îi vede pe Kerim și pe Vural dându-și mâna. De fapt, Vural spune că n-o să se mai facă văzut niciodată și în general vorbește ca și cum ar avea de gând să se sinucidă, dar Kerim nu e foarte atent unde bate Vural. Știrea despre Asude și Mustafa apare în presă. Asude este luată pe sus și băgată într-o mașină de niște bărbați, chipurile oamenii peștelui ei, dar de fapt, tot oamenii lui Erdogan.


Episodul 28
Cina la restaurant decurge normal, dar Fatmagul își pusese verigheta în geantă și stă oarecum nervoasă, așteptând să poată vorbi cu Kerim. Când ajung acasă îi spune despre faptul că nu mai are încredere în el și îi aruncă verigheta. Kerim îl sună pe Vural și îi reproșează că l-a chemat să discute, iar seara Vural vrea să meargă la Fatmagul pentru o ultimă dată (intenționează să se sinucidă) să-i spună că trebuie să-l ierte pe Kerim pentru că el nu i-a făcut nimic. După ce pleacă de acolo, face accident de mașină. Nu moare, dar este dus la spital unde va fi în comă mai multe zile. Asude își schimbă numărul de telefon, dar Mustafa tot o găsește după ce iese din spital, și fără să știe se afundă tot mai mult în capcana lui Erdogan, pentru că vrea să-i demonstreze fetei că n-o mai iubește pe Fatmagul. Kerim este plecat și a doua zi o sună pe Fatmagul să-i spună că va face singurul gest care îi va demonstra că o iubește și că n-o minte: se duce la poliție să mărturisească.

Episodul 29
Fatmagul rezumat episoadele 26-27-28-29-30 Din cauza lui Kerim, care a mers la poliție și a mărturisit totul, Fatmagul va avea probleme. Este și ea chemată la secție să spună dacă este adevărat ce a declarat soțul ei. După aceea Fatmagul trebuie să depună plângere împotriva celor trei, pentru că altfel ei nu vor fi pedepsiți. Acest lucru este o decizie foarte greu de luat, dar până la urmă o va înfăptui. Mukaddes devine neliniștită din cauza înțelegerii avute cu Yașaranii la început, când a găsit pe plajă inelul de logodnă al lui Selim. Meryem caută un avocat și astfel angajează un prieten vechi de-al lui Galip din Izmir (cel care a murit in primele episoade dar de la care au avut adresa gazdelor lor din Istanbul). Pe avocat îl cheamă Kadîr, și este văduv. Erdogan și Selim sunt la locul unde s-a izbit mașina lui Vural de zid. Erdogan caută să afle ce a făcut Vural înainte de accident pentru că bănuiește că a fost la Fatmagul. Ea devine mai puternică atunci când se confruntă cu cei trei și își dă seama că a luat decizia corectă. Kadîr o va susține după ce-i aude povestea. Reșat are probleme cu Erdogan, iar acesta din urmă se bucură de legătura dintre Asude și Mustafa. dar... lovitură de teatru, poliția vine și pentru Yașarani totul se schimbă radical.

Episodul 30
Fatmagul rezumat episoadele 26-27-28-29-30 Yașaranii luați pe neașteptate de venirea poliției nu-i pot împiedica pe Erdogan și Selim să fie luați la Izmir la interogatoriu. În arest se tot ceartă cu Kerim. Pe de altă parte, odată ce demarează ancheta oficială, Kerim și Fatmagul se confruntă cu amenințări, cu probleme interioare și cu obstacole noi. Cum speranțele lor se micșorează, Kadîr avocatul vorbește în numele celor doi soți așa cum a fost înțelegerea dintre ei. Yașaranii trebuie să explice familiei lui Meltem absența lui Selim și nu pot să ascundă adevărul. Încă odată Meltem se ceartă cu Selim auzind adevărul din gura lui Fatmagul. Reșat speră să beneficieze de pe urma cuscriei cu Turaner, care ar putea face ceva pentru Selim, ca să-și salveze imaginea de politician. Meltem aude negocierile dintre Reșat și tatăl ei și atunci se hotărăște de partea cui să fie. Mustafa crede că el este în afara lucrurilor legate de proces și se află în plină schimbare a alegerilor de viață. Părinții lui o vizitează pe Asude și cu lacrimi în ochi, dar și cu mulți bani în mâini, îi cer să se despartă de fiul lor. Ea vorbește cu Mustafa și îi spune totul, că alegerea este a lui, dar îl anunță și că este însărcinată. Selim și Erdogan resping acuzațiile. Fatmagul pleacă la Izmir chemată în proces și își menține declarația cu orice preț. Selim, Erdogan și Kerim apar la tribunal. În timp ce Kerim este eliberat, ceilalți sunt încătușați ....

Aceste rezumate se referă la durata unui episod turcesc, de cca 2 ore și jumătate fără reclame.


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate Fatmagul.

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share pin





6 comentarii:

  1. Multumesc mult pentru rezumate. Astept si continuarea in limita timpului disponibil. Nu m-am putut abtine si am vazut deja ultimul episod, dar rezumatele tale au mai mult farmec.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti plac :-f eu le scriu pt ca nu stii cand vor disparea fisierele video de pe net, asa cum au disparut la alte seriale, deja. Ar trebui sa fie publicate inainte de aparitia la tv, si sper sa recuperez diferenta si sa le postez cu o saptamana mai devreme decat sunt difuzate. Dar din pacate e o problema cu sigurantele cladirii unde locuiesc, aseara n-am avut curent la prize, sper ca s-a remediat problema in asa fel incat sa nu mai reapara.

      Ștergere
  2. unde gasesc serialul, nu apare tradus niciunde...l-am gasit pe google, dar incepe subtitrarea de la al 14-lea episod...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mona, nici eu nu stiu acum... Serialul a fost dat la tv in perioada cand l-am rezumat eu (inca nu pe tot) dar dimineata, a mai fost difuzat odata, in prime time, la ora 20.00 in timp ce rula Suleyman pe Kanal D, sau chiar inainte de Suleyman, cred. E posibil sa nu prea il mai gasesti, cel putin, nu in romaneste. In spaniola am impresia ca este, dar in romaneste, nu cred... nu promit ca azi, insa o sa caut si revin cu un link daca gasesc ceva integral pe alte site-uri de upload.

      Ștergere
    2. uite ca am gasit acum - incearca pe serialeonlinehd.eu sau pe orice2012.blogspot.ro

      Succes!

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.