marți, 10 martie 2015

Tradarea episodul 88 rezumat





Tradarea episodul 88 rezumat
Berrin și Ahmet o caută disperați pe Zehra și o sună pe Cemile. După aceea Hakan îi anunță că fata ei este acolo, la el. Cei doi soți merg în grabă acasă la Hakan dar Zehra nu vrea să revină, fiind instigată de Ekrem împotriva lui Berrin. Se face un fel de consiliu de familie pe această temă, însă copila vrea să stea cu tatăl ei adevărat să-l cunoască îndeaproape.

Mithat exersează tragerea cu pistolul dar apoi, când vrea să-i împuște pe colegii lui socialiști, de fiecare dată se vede emoționat în fața unui asemenea fapt și mâna îi tremură pe pistol. Bahar intră în jocul lui Deniz în încercarea de a o cuceri, apoi, obosită să stea pe canapea, iese din cameră. În living Soner citește un ziar și cei doi încep o conversație care imediat se transformă în ceartă. Apoi Bahar revine în camera lui Deniz cu un iepuraș de teatru de păpuși cu care face același joc ca și ea, apoi rupe o pernă și o determină pe Deniz să iasă din pat și să se joace printre fulgii de gâscă răspândiți în toată camera. Când Soner și Suleyman însoțiți de fata în casă apar la ușă intrigați de râsetele pe care le aud din camera fetiței, e deja târziu: toate pernele sunt desfăcute și podeaua, la fel ca și camera, sunt pline de fulgi...Noaptea, Soner nu poate dormi pentru că nu are pernă, și se duce la Bahar în cameră să-i ia perna ei.

Tradarea episodul 88 rezumat

Mithat n-o mai lasă pe Ayca la școală dar odată cu îmbolnăvirea tatălui prietenei lui (?) ea va reveni la cursuri. Mithat are un coșmar că încearcă să-l împuște pe Aydîn și fiecare glonte tras, de fapt îl străpunge pe el în piept. Neriman și Kemal fac presiuni asupra iubitului lui Mesude să grăbească nunta. Deniz provoacă o entorsă lui Bahar pentru că îi pune o sfoară în cale și ea se împiedică. În cartier are loc o razie pentru aflarea persoanelor care publică și distribuie ziarul interzis. Osman se apucă de scris un jurnal al vieții sale.

Tradarea episodul 88 rezumat
Episodul se termină cum Mithat își pune serios problema dacă e bine să poarte și să folosească pistolul. De când îl are, dorește să-l împuște pe Aydîn, și într-o zi îl vede pe acesta cu Osman venind de la școală. Imediat apare și Ayca iar Mithat o ceartă că n-a stat în cameră așa cum i-a spus. Osman încearcă să intervină ca să n-o bată, dar Ayca le spune la amândoi (lui Osman și Aydîn) să plece de acolo. Până la urmă Mithat crede că este mai bine să renunțe la pistol...


sursă foto: capturi video de pe netd.com

 episodul următor: Trădarea ep. 89

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.





this article is tagged under: Tradarea episodul 88 rezumat, Tradarea 88 pulbere de stele, Tradarea online ep. 88 pulbere de stele

9 comentarii:

  1. oare Aydîn moare pana la sfarsit?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ceea ce am mai remarcat la TRADAREA, fata de alte seriale (sau nu am fost asa de atenta, nu am savurat ca pe acesta). atmosfera: cit de animata e strada, cartierul, locatiile, f. veridic! Au folosit, cred, multi figuranti, dar spre beneficiul filmului (al nostru, al privitorilor).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am impresia ca stradutele alea din serial sunt aceleasi in mai multe seriale, cred ca si la Iffet a fost folosit acelasi studio de filmare.

      Mie nu-mi place cand se intampla ceva pe strada si ies toti de prin pravalii si din case ca la urs ...adica asta nu mi se pare veridic. Chiar asa inapoiati or fi cei mai saraci din Turcia? Adica vorba aceea, nu poti sa "dai un vânt" ca te stie tot satul???

      Ștergere
  3. Da, cam asa, se spalau...rufele in..strada! Insa mie imi place solidaritatea unora, vecinii se ajuta etc. Nu cred insa ca s-a folosit la IFFET, acolo erau tare urite strazile si casele (ca la strada lui Ayca de pilda)...aici, in zona Casei lui Ali, sunt colorate, vesele, cred ca au un statutsocial nitel mai ridicat.
    Cred ca se anunta secvente sensibile, cu relatia Arif-Cemile...imi plac cum sunt acum doar conturate...Cum nu am vazut toate episoadele de la inceput, nu prea am inteles/placut atunci, relatia ei cu Pescarul-Karci (mi s-a parut tare fortata). In fine..
    Sa termin...cu "analiza mea": tot mai amuzant (era necesar comicul), chiar satiric este cuplul Neriman-Kemal...
    O zi cit mai buna, OANA draga si tuturor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O fi la ei, acolo, mie nu mi se pare normal ca aceeasi oameni care te barfesc la greu sa-ti sara in ajutor mai incolo si sa mai si accepti ! Mda... am alt profil psihologic, eu nu am relatii de amicitie cu vecinii de scara si nu ma intereseaza sa-mi intre in viata cu de-a sila. Ne salutam si atat.

      Neriman mi se pare destul de schematica uneori, cand trebuie sa se prefaca mirata si deschide gura aia de parca i-ar intra acus-acus un roi de muste. Kemal imi place, e ok ca personaj. Dar Neriman si Mesude ma calca pe bombeu :)))

      Ștergere
  4. Daca tot am...insirat ceea ce imi place mai mult si mai mult la serial, nu pot uita pe Suleyman. E adevarat ca nu stiu practic ce/cine este concret -valet?, secretar, prieten (asa am inteles odata, ca au copilarit impreuna el cu SONER, asta e, daca nu am vazut primele episoade, o sa le reiau rezumatele, cindva). Uneori el, Suleyman pare cam nefiresc, nereal (e...ca o zina buna din povesti, salvind multe), insa este f. SIMPATIC (desi...cam uritel, tocmai asta e, contrastul intre figura sa uriasa si delicatetea sa.)! E un personaj - consolare pt. unele scene dure (mai ales cele sociale, ori cu.."baietii rai"-vezi Ekrem, Kenan, etc.). Am refuzat primele episoade sa le vad, ma.... enerva Ali, care a renuntat la o asa familie frumoasa !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am impresia ca Suleyman e un fel de bodyguard, ca este mereu langa Soner noapte si zi. Un fel de cel-care-asigura-spatele. E simpatic intr-adevar, e un personaj placut si duios, asa-i, in ciuda aspectului fizic.

      Ștergere
  5. "M-ai prins" Oana draga, bine, eu am stat la casa de la nastere si pina acum (la curte) cum spun bucurestenii, poate de aceea nostalgia unor vecini buni si vechi...(Slava Domnului, ii am). Da, ai dreptate cu Neriman, e schematica rau, pe mine-.........m-a luat valul acum, in urma scenelor de-a dreptul de parodie cu petitul...
    O saptamina buna va doresc, cu soare mereu!
    (sa ne ocoleasca vremea rea anuntata)

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.