luni, 23 martie 2015

Tradarea episodul 95 rezumat





Tradarea episodul 95 rezumat
Ayca se interpune între cele două pistoale, apoi apare Cemile care le dă mâinile înarmate în jos. Conflictul se aplanează, dar Osman dispare într-un moment de neatenție a lui Cemile și Mithat. Când oamenii lui Șamil vor să-l caute, nu mai au pe cine. Peste câteva zile, Osman va veni din nou seara să pândească locuința lui Ayca, sperând să-l vadă pe Mithat. Într-un târziu Mithat vine acasă, apoi pleacă din nou, dar de data asta Osman se ia după el și îl amenință cu pistolul arătându-i în același timp pandantivul căzut la locul de unde a tras Mithat în Aydîn.


Tradarea episodul 95 rezumat Tradarea episodul 95 rezumat













Dar Osman nu poate să tragă și fuge, însă Halit, care este și el în preajmă, desăvârșește ceea ce Osman n-a putut face și îl împușcă pe criminal. Osman auzind focul de armă vine înapoi lângă cadavrul lui Mithat și Ayca îl găsește acolo, crezând că el i-a împușcat fratele. Ea face o criză și strigă s-o audă toată lumea că Osman i-a omorât fratele.

Ekrem află vestea prostă de la medici, precum că nici un membru al familiei Zehrăi nu este un potențial donator compatibil cu fata. Carolin își dă seama că Ekrem nu are de gând să oficializeze relația cu ea, așa că începe să-l asalteze și mai intens pe Hakan. După ce face și ea un test de compatibilitate cu Zehra, și acesta iese pozitiv, va încerca să-i forțeze mâna lui Hakan și-i va cere să se căsătorească cu ea în schimbul donării unui rinichi.

Tradarea episodul 95 rezumat Tradarea episodul 95 rezumat Tradarea episodul 95 rezumat


Deniz, Suleyman și Bahar fac spectacol în living, dansează și joacă teatru, în timp ce Bahar primește din nou un telefon de la arhitectul care îi spune că o iubește. În viața lui Soner pare să intre cu forța Filiz, o arhitectă care vine la el în legătură cu proiectul în memoria lui Aylin. Urmează inaugurarea proiectului, la care Filiz vrea să-l cucerească pe Soner, dar planurile ei nu ies așa cum sperase, pentru că la o vreme după ce evenimentul începe, Suleyman o aduce pe Bahar ca pe o amfitrioană a serii, toate privirile îndreptându-se către ea. Astfel umilită, Filiz se răzbună reușind s-o pună în inferioritate pe Bahar printr-o conversație. Bahar se supără, bea mult deodată și Soner e nevoit s-o ducă acasă cărând-o în spate.

Tradarea episodul 95 rezumat Tradarea episodul 95 rezumat
sursă foto: capturi video de pe kanald.com.tr

 episodul următor: Trădarea ep.96

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.





this article is tagged under: Tradarea episodul 95 rezumat pulbere de stele

17 comentarii:

  1. Pare...o boala "molipsitoare" la scenaristii turci: spre sfirsitul serialelor, introduc (fara rost, zic eu), personaje noi, in "viteza", fara sa le contureze personalitatea, etc (aici FIRIZ...). Pare fortat, in fine... Oricum, destinul personajelor "vechi" este interesant si ii urmarim cu sufletul la gura...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, la fel a fost si in Suleyman... Introduc personaje noi pentru ca sa bage in serialele mai bune pe cate o protejata a nu-stiu-cui - as baga mana-foc ca si la ei functioneaza pilele! - mie Filiz/Tuba cum-o mai-fi-chemand-o nu-mi place dloc, joaca bine, dar personajul ei e greu de digerat.

      Ștergere
    2. Oh! Fii fara grija ca functioneaza foarte bine pilele, si nu doar la ei ci peste tot! Nici eu nu sufar personajul si nu ii vad rostul dar fie. Acum ceva luni am vazut un interviu cu fratele lui Alfonso Cuaron care e si el regizor si zicea ca cei de la casting incearca sa ii bage preferatii lor pe gat :)) Pai na, pe pile functioneaza in viata ce sa ii faci

      Ștergere
    3. Nici mie nu imi place Filiz dar cu siguranta scenariul e facut in asa fel incat in povestea dintre Bahar si Soner sa existe si intriga! Imi place foarte mult cum evolueaza povestea de iubire dintre ei..totul este facut astfel incat noi, telespectatorii sa nu fim deranjati de faptul ca Soner ajunge sa iubeasca pe altcineva dupa moartea lu Aylin

      Ștergere
    4. Da, chiar asa,o evolutie fireasca (pe Soner il atrage cred, in primul rind, faptul ca Barah se intelege bine cu eniz...La fel, relatia dintre Arif si Cemile...lin! Oana si ALE: avetii dreptate cu pilele! Cred ca, in Romania, de la ei...ni se trage sistemul!!! Din vremea fanariotilor...Numai ca noi, romanii (asa imi place sa spun, mereu) am devenit mai...bizantini decit bizantinii si...mai fanarioti decit..fanariotii!!! .. Personajul FILIZ este f. schematic tratat! In fine...sa nu mai fiu circotasa...!

      Ștergere
    5. Ale - pacat! Mie sistemul asta total incorect nu-mi place si nu mi-a placut niciodata. Ok, nu-s cazuta din Luna, inteleg ca e un rau necesar, dar mi se pare normal sa existe si alternativa la el. Ca am impresia ca-n Romanica nu prea exista, de aia zic. Daca vrei sa faci ceva, ori faci cu pile, ori renunti...

      Dana - vezi raspunsul de mai sus. Da, subscriu cu fanariotii si restul :) offff! Balcanismul asta ! d(

      Anonim - o fi vreun motiv pt care Filiz exista in scenariu, doar ca eu n-o plac... ce sa-i fac? :D m-ai pierdut aici: nu vad nimic anormal in a-ti reveni dupa pierderea celei dragi si a iubi din nou. Anormal mi se pare sa tii doliu o viata intreaga dupa cineva. Adica, parerea mea e ca o persoana care se inchide in sine o viata, dupa decesul perechii sale, e prea labila psihic si ar trebui sa se caute. Aia e depresie, e boala psihica, nu-i viata normala. Nu vreau sa ranesc pe nimeni, sigur ca sunt rani care nu se mai inchid niciodata, dar trebuie sa mergi mai departe si sa faci loc in inima ta si pentru alte persoane. Normal e sa poti trece peste durere, nu sa stagnezi o viata intreaga in ea. Repet, parerea mea.

      Ștergere
    6. Vai ce ma enerveaza! Am scris aici reply si nu stiu pe ce am apasat si m-am dus in alta parte. Am pierdut tot si trebuie sa scriu din nou :)) Numai mie mi se poate intampla =)). Bun deci sa o luam de la capat :))

      Din pacate asta e sistemul, si nu doar la noi. Cat despre protejatele din aceasta industrie, uneori sunt doar protejate, alteori aceste protejate trebuie sa se culce cu Mr Director/Producer ca sa obtina roluri. Mai bine nu intru in acest subiect pentru ca mi s-a intamplat sa fiu acuzata ca de ce zic si pe dincolo. Dar nu putem acoperi soarele cu un deget, se intampla. E trist. Consider ca nu ai respect fata de tine daca te ,,vinzi" pentru un rol sau pentru orice altceva. Dar fiecare face ce vrea cu corpul si viata sa, desigur. Si nu stim noi motivele care ii imping la asta. Nu toti se preteaza la asa ceva, exista si persoane cinstite care aleg calea cu spini si strang din dinti si merg mai departe cu fiecare usa care li se inchide. Si pe de alta parte sunt cei care vor succesul repede, fie cum o fi. Dar poate e usor sa ajungi acolo, dar e greu sa te mentii. Viata e grea si lumea asta a artei la fel. Trebuie sa ai un psihic tare, nu e o lume usoara.

      Cat despre pierderi, fiecare se reface intr-un mod diferit. Pe toti ne afecteaza dar cred ca undeva trebuie sa gasim o resursa si sa mergem mai departe, desi una e teoria si alta e practica. Multi nu sunt de acord ca Soner trece peste pierderea lui Aylin cum multi nu sunt de acord ca Cemile sa isi refaca viata. Soner o lua razna daca nu erau Cemile, Suleyman si Bahar sa ii deschida ochii. Si nu e ok. Aylin sigur vrea sa il vada fericit. Si asa o sa fie. Cred ca in inimile noastre e loc pentru fiecare si chiar daca persoane dragi noua mor, dorul o sa ne apese mereu, dar ele raman vii in inimile noastre. Acolo nu mor niciodata. Si cred ca exista diferite moduri de a iubi. Cat despre Cemile a indurat destul singura, poate merita si ea pe cineva care sa o aline si sa o respecte. Desi NU imi place Arif si vroiam pe altcineva dar asta e. Recunosc ca o ajuta si se poarta frumos si cu ea si cu copiii ei, culmea mai mult decat Ali.

      Exista mai multi ingeri pazitori dar noua ne e drag acest locsor al tau Oana :D Si implicit si tu. Vorba aceea, te intorci unde iti place. Da, am vazut ca si copilele de pe facebook iti iau de pe site si pun pe pagini, de cele mai multe ori fara sa mentioneze sursa. Eu prima oara am crezut ca fac ele rezumatele, apoi am dat de site si zic Aha!

      Pupici

      Ștergere
    7. Scrie ce crezi. Ne dam cu parerea, ce Dumnezeu, nu trebuie probe si argumente, si nici inregistrari video drept marturie pentru parerile noastre, ca doar nu suntem la tribunal.

      I-as intreba pe aceia nemultumiti cand altul isi reface viata dupa decesul perechii sale, ei ce-ar face? Ar jeli 100 de ani???!!?!? Dar ipocrizia e la ea acasa la unii comentatori..!

      Arif nici mie nu mi se pare potrivit in rol, cu tot trecutul lui misterios.

      Cat despre handicapatele de pe facebook - scuza-ma ca spun asa, dar numai o persoana care nu poate sa faca singura un text, il ia de la altul si il semneaza ca si cum ar fi al ei (neputinta, micimea de creier, astea-s handicapuri, nu?) - din pacate nu sunt prea multe de facut impotriva lor. Le-am raportat la Facebook acum un an, cand copiau rezumatele de la Suleyman, si pana la urma cei de la FB tot mie mi-au blocat accesul la formularul de report. Pana la urma nu-i inteleg: ei - FB, Google - tzipa sus si tare ca sunt impotriva copierii de continut, ca aia, ca ailalta, dar cand e la o adica, tot cel care munceste si e copiat de altii e blocat !!!! In fine, Google nu face asa, google nu pune in primele locuri la cautari continutul copiat, ci pe cel original, mai intai.

      Ac de cojocul lor am, dar mi-e lene sa-mi verific bine de tot articolele mai vechi si sa dau 100 de euro sa ma inscriu undeva de unde dupa aceea pot sa raportez toate duplicatele facute dupa blogul meu si vor fi eliminate din cautarile google. Dar pana la urma o fac eu si pe asta!

      Pupici si o seara frumoasa!
      Ma da peste cap ora asta de vara, mi-e un somn de nu mai vad nici ce scriu aici ...!

      Ștergere
    8. Da, am scris ce am crezut dar zic ca in general (nu aici) am fost mustrata ca de ce spun asa si pe dincolo.Dar lucrurile astea se intampla. Asta e.

      Da, sunt aiurea si cei de la FB Si Google. Pe aceste site-uri facute pentru serial tot vad rezumatele tale si putini pun sursa, si pozele pe care le faci tu de asemenea. Unora le place sa ia totul de-a gata si sa se puna doar cu numele. Eh.

      Si eu cred ca puteau gasi pe altcineva pentru Arif sau macar sa il fi conturat altfel, e asa static.

      Si eu ma simt mereu obosita, si cum adorm tarziu ma trezesc obosita tot timpul. Si cu ora asta noua e si mai rau.

      Te pup

      Ștergere
    9. Ma rog.. fiecare cu regulile lui, dar ce sa mai zici de site-urile alea pe care vezi numai comentarii cu insulte si injuraturi? Ai dreptate, am observat si eu, pe forumul port.ro, o chestie care mi se pare deplasata: n-ai voie sa zici nimic de rau de personaje sau de actori (la modul de bun simt, fara obscenitati, ori sa reiei ce ai citit prin reviste), ca imediat iti sar in cap nspe useri (care or fi de fapt conturile clona ale uneia si aceleiasi persoane). Da' de copiat de pe blogul meu si sa afirme ca sunt rezumatele lor, asta stiu sa faca!

      Ștergere
  2. Mult suspans in acest serial! Am ratat episodul asta si am zis sa intru repede sa caut pe internet poate am norocul sa gasesc vrun rezumat. Spre marea mea surprindere cineva are grija si de noi cei care mai sarim cate un episod! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sau mai bine zis cineva are grija sa stie doritorii ce se petrece in episoadele care inca nu au fost date la tv :)

      Ștergere
    2. Asa e! Oana e ingerul nostru pazitor :D Chapeau! Multumim pentru efort si pasiune!

      Ștergere
    3. Mare admiratie si multumire, OANA draga!

      Ștergere
    4. Ale+Dana - multumesc si eu, dar haideti, ca mai suntem ingeri pazitori, ca doar nu sunt singura care face rezumate in avans la serialele turcesti ;) unii le fac singuri, altii le mai copiaza si ajusteaza, altii copiaza un paragraf si pun linkul sursa, dar oricum, I am not alone! =))

      Ștergere
    5. Noi pe tine te....vrem, Oana! TU esti...PILA/Zina noastra! BUNA!

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.