duminică, 19 aprilie 2015

Dila episodul 3





Dila episodul 3
Hacer moare iar Rîza se simte vinovat că n-a putut să intervină în nici un fel. Dila are acum o problemă în plus. Merge la poliție și spune ce s-a petrecut sub ochii ei, dar recunoaște că nu l-a văzut pe făptaș, deși este sigură că Rîza a fost. Pentru că nu are dovezi, nu se poate face înțeleasă și ascultată, mai ales că anchetatorul îi spune că-l cunoaște foarte bine pe Rîza și acesta nu este în stare să facă rău nici unei muște, dară-mite să omoare pe cineva cu sânge rece, iar dacă ea așa crede, n-are decât să meargă la el să-l întrebe.

Dila episodul 3
După o nouă discuție aprinsă cu Șeyit aga, în sfârșit, Dila înțelege că legea așa cum o știe ea nu se aplică în aceste locuri și că aici tradiția și legea pământului este respectată mai mult decât orice. Șeiyt o acuză că din cauza ei a murit Hacer. Punând cap la cap informațiile pe care le are, Dila crede că Selamoglu va face totul să evite închisoarea și crede că ea are de ales între a încerca să-l aducă pe ucigaș în fața instanței, sau a-și face singură dreptate, luând asupra sa misiunea de a-l ucide pe Rîza.

Dila episodul 3
La înmormântarea sărmanei Hacer este adus și Mehmet de o mașină a poliției să dea o lopată de pământ peste sicriul mamei sale. Dila se apropie într-un gest de compasiune, dar Mehmet îi vorbește și îi spune să tacă, pentru că e vinovată de moartea mamei sale. Mai târziu merge la Rîza să-i spună ce are pe suflet și ce crede despre cine a omorât-o pe Hacer. El ar vrea s-o facă să-l înțeleagă pe acel Rîza pe care nici nu-l cunoaște, dar Dila se supără și pleacă. După aceea el vorbește cu Haydar și o acuză pe propria lui mamă că ar fi organizat omorul femeii nevinovate.

Dila episodul 3
În scurt timp este și el chemat de anchetatorul Murat să fie investigat, deși acesta îl liniștește spunându-i că e doar o conversație prietenească, apoi îi detaliază tot ce știe de la Dila despre Hacer și amenințările cu moartea primite de ea, ca și de faptul că acvocata crede că el, Rîza, este în spatele ambelor omoruri. După ce îi prezintă totul îi spune că de fapt, toate indiciile îl scot pe el vinovat și îl roagă, prietenește, să spună ce știe despre cele petrecute. Rîza se află într-o poziție dificilă și nu știe ce să spună și ce nu.

Dila episodul 3
În acest timp Dila ia calul și se duce să întrebe de casa lui Rîza. Ajunge la conacul acestuia, dar nu știe exact cine locuiește acolo, pentru că ea crede că Yavuz (numele cu care s-a prezentat Rîza) stă la cabana din pădure. Îl strigă pe Rîza și agită o pușcă cu țeava dublă, apoi ies din casă Melike și mai multe femei. Când Melike o întreabă cine este și ce vrea, spre amuzamentul tuturor, Dila spune că a venit să-l omoare pe Rîza. Când Melike pocnește din degete, apar patru bărbați cu armele țintind către Dila. Văzând că nu are nici un spor, pleacă, dar nu înainte de a amenința că-l va căuta în continuare pe Rîza și-l va omorî.

Metin crede că fratele lui sau Melike ar fi implicați în moartea lui Hacer, dar Rîza neagă. Seyit aga o ceartă pe Dila că s-a dus acasă la Melike și Rîza, pentru că nimeni n-are nevoie de un nou război sângeros. Ca să nu fie de acord cui tatăl său, Azer o laudă pe Dila pentru fapta sa de "vitejie". Omul de bază al lui Seyit, care a fost martor la moartea lui Ihsan, sătul de felul în care se poartă Azer, vrea să-i spună stăpânului său adevărul, dar soția sa se împotrivește. 

Dila episodul 3
Azer își dă iar întâlnire cu Fatma sub pretextul că are să-i spună ceva important despre fratele ei, Rîza. Ea își dă seama că Azer doar vrea s-o vadă. El îi propune să fugă amândoi și să înceapă o viață nouă și astfel îl va ierta pe Rîza de crima comisă, adugând că s-a însurat cu forța, din cauza familiei, care l-a legat de o femeie pe care n-o iubește. Azer spune că renunță la tot ceea ce are dacă ea vine cu el și îl acceptă de bărbat. Fatma nu vrea să audă de așa ceva și atunci Azer in spune că dacă ăsta e ultimul ei cuvânt, atunci tot ceea ce i se va întâmpla lui Rîza de acum înainte va fi din cauza ei. 

Dila merge din nou la cabana lui Rîza și îi cere să o sfătuiască, cerându-și iertare că nu l-a ascultat în cazul lui Hacer. Rîza o îndeamnă să-și pecetluiască durerea doliului adânc în inima ei pentru că dacă încearcă să se răzbune s-ar putea să facă o greșeală pe care o s-o regrete toată viața. Dila bineînțeles că nu este de acord, și îl roagă să o învețe să tragă cu arma. Ajuns din nou acasă, Rîza vorbește cu Melike care îi spune că va trebui s-o omoare pe Dila. Atunci el reacționează agresiv și o amenință că dacă Dilei i se va întâmpla ceva rău, el n-o va mai apăra pe maică-sa în fața justiției așa cum a făcut-o în cazul lui Hacer. 

Dila episodul 3
Azer face un plan să-l omoare pe Rîza fără să atragă atenția. Cei doi se întâlnesc din nou în zona unde a murit Ihsan. Azer aruncă pistolul jos, la fel face și Rââza și se iau la bătaie. Rîza este superior lui Azer și îl bate destul de rău... dar nu știe că undeva la distanță un lunetist îl are în bătaia puștii în timp ce el se liniștește și stă deasupra lui Azer care se află la pământ ...


episodul precedent: Dila ep. 2                                  urmează: Dila episodul 4

Note: rezumatele sunt făcute după vizionarea episoadelor originale netraduse, sau după rezumatele succinte din limba turcă. Stop cadrele sunt preluate de pe startv.com

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv






3 comentarii:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.