luni, 27 aprilie 2015

Dila episodul 4





Dila episodul 4
Azer strigă la lunetist să-l împuște pe Rîza, dar lunetistul este și el amenințat la rândul lui de omul de încredere a lui Rîza. Așa că Azer rămâne cel bătut. Melike merge la Seyit să se asigure că nu va fi vorba de nici un fel de răzbunare violentă între familiile lor, având în vedere vizita inopinată a Dilei. Seyit o asigură de acest lucru, dar o întreabă dacă are vreo legătură cu moartea lui Hacer. Bineînțeles că Melike neagă, ba chiar se preface ofensată de întrebare. Seyit îi spune că nu înțelege de ce ar fi vrut cineva s-o omoare pe femeia aceea, iar Melike se arată și ea nedumerită. Dila fiind de față la discuție, începe să-și ceară scuze pentru cele întâmplate și îi asigură că nu vrea decât ca acela care este vinovat de moartea soțului său, să plătească după legile justiției.

Dila episodul 4
Dila merge în camera ei și iarăși se uită la lucrurile lui Ihsan, dar acum îi ia pistolul și după aceea încearcă să învețe să tragă cu pistolul, exersând cu niște sticle. Mai târziu, va merge la Rîza/Yavuz, și el o pune să tragă într-un iepure cu o pușcă de vânătoare, dar Dila ezită, până când iepurele fuge. Toate aceste întâlniri cu Rîza sunt oarecum clandestine, Dila pleacă din casa socrului său, este văzută că iese, dar ea nu spune nimănui unde se duce și ce face. Ba mai mult, când Seyit o întreabă ce a făcut și pe unde a fost, ea răspunde cu o minciună, zicând că doar s-a plimbat, la care Seyit o îndeamnă mai bine să aibă grijă de calul dăruit de Ihsan decât să-l lase de izbeliște. Mama Dilei nu este nici ea mulțumită de desele ieșiri ale fiicei sale, iar Seyit, care vede mereu noroi pe copitele calului dar nu înțelege de unde, îl va pune pe Canîp s-o urmărească pe Dila. Ea își dă seama că este urmărită și se îndreaptă către cimitir apoi se răzgândește.

Dila episodul 4
Într-o altă zi Dila, care se simte din ce în ce mai apropiată și mai atrasă de Rîza, se duce la el și absorbită de gânduri, nu observă că este urmărită de data asta chiar de Seyit. Ea intră în cabana lui Rîza, iar Seyit o urmează ...

Dila episodul 4
Azer se poartă din ce în ce mai dur cu Sultan pe care o și bate într-o seară, el fiind preocupat de cum s-o recâștige pe Fatma, care la rândul ei își aduce aminte cum i-a declarat Azer iubire mai demult, venind acasă la ea și scriindu-i pe iarbă, cu flăcări, "Te iubesc, Fatma". Acasă la Rîza, cele două foste neveste ale tatălui lui se ceartă și nu mai au loc una de cealaltă. Hulya vine într-o zi fără mașină, spunând că n-a mai găsit-o acolo unde a lăsat-o, provocând conflicte. Pe fondul acestor tensiuni Hulya se va hotărî să plece, dar Metin vine la aeroport după ea și o va cere de soție de față cu toți călătorii.

episodul precedent: Dila ep. 3                                  urmează: Dila episodul 5

Note: rezumatele sunt făcute după vizionarea episoadelor originale netraduse, sau după rezumatele succinte din limba turcă. Stop cadrele sunt preluate de pe startv.com și de pe youtube


Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv



5 comentarii:

  1. foarte plictisitor si prost serial. ne obisnuisem cu //altceva// de la ora 20. prevad ca nu va avea audienta si mutat la alta ora.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu cred acelasi lucru. Pacat ca ai nostri n-au cumparat un serial mai bine cotat. De fapt, poate nu avem chiar aceleasi gusturi ca si turcii. Daca e bine cotat la ei, nu inseamna ca ar fi si la noi.

      Ștergere
  2. parca imi pare rau de efortul dv de a traduce si face rezumate la acest serial slab si plictisitor. in schimb citesc cu placere comentariile doamnei oana d si a altora asa ca va multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca-i din engleza, nu e nici un efort. Subiectul serialului n-ar fi rau daca n-ar fi atat de subtiata actiunea.
      Va multumesc si eu pentru vizite si interes! :) :-f

      Ștergere
  3. Poti sa pui te rog rezumatele urmatoarelor episoade din dila

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.