duminică, 26 aprilie 2015

Legea Pamantului episodul 9 (22, 23, 24 de la Euforia TV)





Legea Pamantului episodul 9 (22, 23, 24 de la Euforia TV)
La conacul Pehlivan se adună lumea: Omer, Dicle, Halil, Leyla, Kureyșa, Fidan, Fazîla. Cu toții se uită nedumeriți unii la ceilalți pentru că Leyla apare la brațul lui Halil. Bineînțeles că Omer este bulversat de această schimbare de direcție a iubitei lui. La rândul ei, Leyla este uluită să vadă că Omer este soțul lui Dicle, și abia își poate stăpâni nervii și lacrimile când pleacă. Dicle, naivă, o mai poftește pe Leyla pe la ei, dar comportamentul lui Omer o intrigă atât de tare încât începe să bănuiască faptul că el iubește pe altcineva și plănuiește ca pe viitor să-l urmărească, mai ales că după ce musafirii pleacă, aude o conversație dintre Kureyșa și Omer. El se duce în aceeași seară la Leyla și se ceartă agresiv până când intervine Fazîla să-i despartă.

Legea Pamantului episodul 9 (22, 23, 24 de la Euforia TV)
Ceylan este găsită de răpitori pentru că îi sună telefonul și astfel este răpită, dar cei doi nu reușesc s-o bage în mașină și fata le scapă, dar nu prea are unde să se ascundă și este găsită din nou. Kadîr o sună dar la telefonul ei nu răspunde nimeni. Hasan, fostul patron al lui Gulbahar, vorbește cu cei doi care urmează să i-o aducă pe Ceylan, dar Gulbahar intervine și el o îndepărtează violent dând-o cu tâmpla de perete. Halil se duce acasă la Gulbahar și vede dezordinea lăsată de răpitori. Când o găsește pe Gulbahar, aceasta îl roagă să vadă ce-i cu fiica ei despre care bănuiește că a fost răpită de Hasan. Acesta vrea să profite de pe urma ei și îi va aduce o rochie din paiete violet, de seară, să o îmbrace.

Legea Pamantului episodul 9 (22, 23, 24 de la Euforia TV)
Dicle este sunată de Emin Ali care tocmai urma să se întâlnească cu Diyar, iar scurta lor conversație este ascultată de Zilan din camera alăturată. Ea aude că Dicle va merge să se întâlnească cu cineva, dar ea nu-și poate da seama cu cine vorbește Dicle. De data asta Diyar trebuie să se ducă și la ore, așa că întrevederea cu Emin Ali este scurtă. Kureyșa se teme că vor exista noi confruntări între Omer și Halil din cauza Leylei, așa că se duce la ea la dispensar și o amenință să părăsească orașul dacă ține la viața ei.

Legea Pamantului episodul 9 (22, 23, 24 de la Euforia TV)
Kadîr organizează oamenii ca să-i poată prinde pe Abdul din Siria și ai lui (cei care l-au lăsat cu piciorul pe mină). Când totul este gata, se alătură și Omer și merg cu toții aproape de o casă părăsită unde se ascund doi dintre oamenii lui Abdul. Bozbeii se ascund într-un fel de tranșee de pământ și zăpadă și par să controleze situația, pentru că numeric sunt mult mai mulți. Dar după un moment de pauză de gloanțe, timp în care Omer le vorbește celor doi din casă, aceștia îl rănesc în umărul drept. Omer este adus la Leyla, inconștient, chiar când Kureyșa încerca s-o alunge din oraș.

Legea Pamantului episodul 9 (22, 23, 24 de la Euforia TV)
În speranța că va reuși să pună capăt hărțuielii lui Emin Ali, Dicle se duce la el acasă la ora la care o chemase, dar tot atunci Diyar iese de la ore și îi trimite un mesaj că vine pe la el. Când sună la ușă, Emin ALi o pune pe Dicle să se uite pe vizor să vadă cine este.
La dispensar Omer se trezește, dar Leyla încă mai are câte ceva de făcut cu rana lui. El îi vorbește și apoi o prinde de mână spunându-i să nu-l părăsească pentru că o iubește. Din ușă, Halil care tocmai venea pe la Leyla, rămâne uluit de ceea ce vede și aude....



Note: rezumatele sunt făcute după vizionarea episoadelor originale netraduse. Stop cadrele din rezumate sunt preluate de pe showtv.com.tr. Dimensionarea este aceea a televiziunii turce, de 2 ore pe episod.

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv





2 comentarii:

  1. Când postezi episoadele 4 și 5 din Dila? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincera sa fiu, n-as mai posta la Dila. Sunt multe site-uri care fac rezumate la acest serial.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.