luni, 6 aprilie 2015

Legea Pamantului episodul 3





- episoadele 6 și 7 de la Euforia TV -



Legea Pamantului episodul 3
Omer este la spital în stare critică, toată familia fiind alături de el. Leyla, neștiind cu ce se confruntă logodnicul ei, ia o decizie grea, să înceapă o viață nouă și să ia totul de la capăt, sfătuită și de mama sa în acest sens. Ea acceptă repartiția la Mardin și pentru că Omer nu răspunde la telefon (el fiind în comă) ea crede că a abandonat-o. Cu toate acestea, cei doi nu sunt conștienți că jocul sorții le va modifica planurile inițiale. După ce într-un târziu Omer își revine din accidentul suferit, o va căuta pe Leyla acasă, dar mama ei îl va respinge.

Legea Pamantului episodul 3 Legea Pamantului episodul 3















Dicle va lupta pentru iubirea ei în ciuda a tot ceea ce se întâmplă, mai ales după ce află de atacul asupra lui Omer. Tot ea este aceea care află prima cine a pus la cale atacul: Emin Ali, prietenul ei, care a jurat că n-o s-o lase să fie nevasta altuia. Din păcate nimeni nu se gândește la el ca la un posibil organizator al atacului mașinii lui Omer pentru că legătura lui cu Dicle este secretă.  Când Dicle își va da seama că el iubește pe altcineva și că șansele ei sunt nule din cauză că el nu dorește căsătoria cu ea (la sfârșitul episodului), nu poate suporta ideea și încearcă să se sinucidă tăindu-și venele. Halil este principalul suspect al atacului împotriva lui Omer și este luat la poliție, cu toate că el protestează vehement și nu-și recunoaște vina, crezând că de fapt, fratele lui Omer, Kadîr, ar fi organizat atacul pentru că nu era de acord cu înțelegerea dintre ei doi asupra pământului. Pe fondul acestei arestări și a zvonurilor care circulă în Mardin, Halil pierde teren ca șef al clanului și oamenii încep să se revolte împotriva felului său de a conduce comunitatea. În scurt timp familia Bozbey va profita de ocazie și oamenii vor începe să asculte tot mai mult de Omer și de fratele acestuia Kadîr. Emin Ali este băgat la închisoare iar Halil este eliberat.

urmează: Legea Pământului episodul 4 turcesc

Note: stop cadrele din rezumate sunt preluate de pe showtv.com.tr. Dimensionarea episoadelor este aceea originală, a televiziunii turce, de 2 ore pe episod.

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv




2 comentarii:

  1. Eu sper ca vei continua cu acest serial insa nu depinde de mine ci de timpul tau liber de care sunt sigura ca in mare parte ti-l dedici blogului. Nu conteza daca mai faci rezumatele inca unui serial pentru ca esti minunata la celelalte seriale si nimeni nu are dreptul de ati cere mai mult . Sper sa iti satisfaci cititorii in continuare si in felul asta sa obtii cat mai multi vizitatori. Esti un om de luat drept exemplu . Iti MULTUMESC!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu zic ca la serialul asta o sa pun rezumatele, nu foarte lungi, dar le pun, atat cat inteleg din cele in limba turca traduse cu google. Multumesc de cuvintele frumoase! :-f

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.