miercuri, 1 aprilie 2015

Tradarea episodul 103 rezumat





Tradarea episodul 103 rezumat
Dimineața Soner se trezește în patul lui Bahar. Cuprins de niște remușcări, se ridică încet, se îmbracă și pleacă la cimitir să mai pună niște flori pe mormântul lui Aylin și să se reculeagă. La micul dejun apare târziu și pare posomorât, întristându-i oarecum pe toți cei ai casei. Dincolo, Arif și Cemile sunt fericiți după prima lor noapte de proaspăt căsătoriți. Cineva le bate la ușă și le aduce niște chei pierdute de Soner de cu seară.
Tradarea episodul 103 rezumat

Carolin îl urmărește pe Ekrem în tot ceea ce face și asultă la ușa biroului său ce vorbește acesta la telefon. Mesude și Neriman încearcă să se arate împăciuitoare cu Cemile și Arif după ce i-au bârfit cât au putut. Relația lui Bahar cu Soner se complică din cauza remușcărilor lui în privința lui Aylin, însă asta îi dă ocazia lui Filiz să încerce să-l câștige pe Soner și merg aproape seară de seară la bar. Atunci Bahar împreună cu Seda face un plan de bătaie și organizează un grup de prieteni, inclusiv bărbați cu care ies și ele într-o seară când Soner și Filiz sunt acolo. Lui Soner îi trece brusc pileala, și se enervează când vede că Bahar chiar se distrează și apoi dansează cu unul din cei doi însoțitori ai fetelor.

Tradarea episodul 103 rezumat

Carolin îl sună pe Hakan și apoi merge la el acasă, dar nu este primită înăuntru. Cei doi se ceartă în stradă și aruncă cu pietre și diverse obiecte unul în celălalt spre deliciul vecinilor bârfitori. Tugrul o caută pe Cemile la telefon, acasă (unde ea închide telefonul), apoi la atelier, căutând s-o neliniștească.

Tradarea episodul 103 rezumat

Fără veste, pe stradă apare o mașină verde din care toți ocupanții trag la întâmplare spre oamenii de pe trotuar. Berrin vine de urgență crezând că Ahmet este una dintre victime. Osman este pregătit să plece de la Ayca și îi dă pandantivul lui Mithat. În acel moment Betul bate la ușă.

Tradarea episodul 103 rezumat

Osman se ascunde iar Ayca lasă pandantivul pe canapea și se duce să deschidă. După ce discută puțin, Ayca merge în dormitor, iar Betul vede pandantivul și își aduce aminte că era la Osman. Apoi sună telefonul. Betul, uluită, ridică receptorul și îl aude pe Mete care venea să-l ia pe Osman. Când Betul începe s-o bată pe Ayca (n-am să înțeleg niciodată cu ce drept! ...) Osman iese din dormitor și o oprește, după care o leagă de un scaun și-i lipește la gură o bandă adezivă. Osman este adus acasă la Hasefe, unde își ia rămas bun de la toată familia, apoi pleacă spre o altă destinație, în străinătate. În acest timp Mete și Ayca se întorc acasă și un telefon le spulberă toate speranțele. Tugrul pusese microfoane și înregistrase niște convorbiri din familia lui Cemile. În scurt timp o mașină a poliției îl aduce pe Osman înapoi, arestându-l.

Tradarea episodul 103 rezumat
Mete merge la Arif dar nu le spune nimic și din ascunzătoarea de după dulap scoate pistolul lui Osman și îl ia cu el, apoi îl șterge de orice amprente, îl încearcă nefiind încărcat și merge la secția de poliție unde Ayca deja era anchetată, împreună cu Osman, pentru moartea lui Mithat. Kemal, Neriman și niște vecini care văzuseră mașina poliției vin la Arif și Cemile și le spun despre arestarea băiatului. Mete, la poliție, se autodenunță, predă pistolul și spune că el l-a împușcat pe Mithat.

sursă foto: capturi video de pe netd.com

 episodul următor: Trădarea ep.104

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.




19 comentarii:

  1. multumim........ne omoram curiozitatea!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmmm, da, pare un episod echilibrat cu situatii si personaje vechi, cunoscute, firesti...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa o fi Dana. Cand vezi cam 3-4 seriale pe saptamana ca sa le rezumi si inca 4-5 seriale preferate :P nu mai conteaza cine si cum joaca, daca episodul este echilibrat au ba, si alte amanunte. Dar contez pe voi, care ma ajutati cu comentariile sa descrieti aceste diferente pentru cititori. La mine e ca la orice meserie - te obisnuiesti cu toate si ceea ce faci devine o rutina care nu te mai impresioneaza prin nimic.

      Ștergere
  3. cate episoade sunt in total in acest serial?

    RăspundețiȘtergere
  4. Soner ma enerveaza maxim!!!!! Bahar nu trebuia sa ii cedeze. Iar el era atat de beat. Vorba ta, au ucis posibilul romantism pe care il putea avea aceasta scena. Si apoi l-au apucat remuscarile si a luat-o la sanatoasa. Saraca Bahar era asa fericita iar el i-a taiat aripile... Nu o merita! Si va mai avea si consecinte aceasta noaptea a lor. In acest sezon nu il sufar pe Soner.

    Cat despre acel Tugrul, doamna Balanescu avea dreptate, cred ca e cel mai negativ personaj de pana acum. E insuportabil si psihopat. Nu inteleg ce tot are cu Cemile. Ce vina are ea, ce vina au copiii ei? Inteleg ca o vaneaza pentru ca acum e sotia lui Arif dar tot nu inteleg. E inutil acest personaj si strica povestea. O place pe Cemile sau ce? Nu prea cred, o face pentru a il enerva si mai tare pe Arif. E un dobitoc. Nu stiu de ce strica scenariul cu aceste umpluturi inutile. Deh

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu zic la fel. Poate pt ca nu suport betivii. Ca sa pare Soner in acest sezon, cel putin pana acum. Ce i-o fi trebuit lui Bahar sa-l bage la dus? In pat trebuia pus, sa doarma, dreaq pana dimineata neintors. Si vorba ta, au pus-o si de un copil facut la betie. (pe vremuri asa se spunea despre copiii nedezvoltati psihic, cu probleme sau despre adultii betivi, ca erau facuti la betie - adica tampiti din nastere.)

      Tugrul o vrea pe Cemile. Dar inca nu-mi dau seama daca pe bune sau la misto. Se crede si macho, bautorul asta de vodka. =))

      Ștergere
    2. Corect, il lasa in pat si acolo sa stea. El s-a folosit de ea si ea moaca a cedat. Da, speram sa nu iasa asa acel copilas :))) Asa betiv ca taica-sau. Mai nou s-a culcat si cu Filiz, nu pierde vremea deloc Don Soner :))

      Mi-ai luat vorba din gura despre fata de broasca, bautorul de vodka sau ce mai e. E insuportabil si joaca si prost. Eu cred ca vrea ce a fost al lui Arif, si acum Cemile s-a adaugat pe lista. In episodul de azi, 104, i-a spus pe fata ca il poate ajuta pe Mete, daca se culca cu el... Ca nu trebuie sa stie nimeni. Nu pe naiba, cu siguranta afla tot satul, si Arif trebuia sa fie primul. Asta tremura toata cu telefonul in mana. O intreba daca s-a aranjat si parfumat pentru barbatul ei, daca e bun... Dar ce il intereseaza pe el ce fac oamenii in dormitor? :)) Si ii mai spune ca e egoista, ca ea doarme in bratele lui barbat-sau, fac dragoste si saracul Mete indura acolo. Mai indruga ca el e singur si ca ea e frumoasa si bla bla. Stie ea ce vrea el. Asta zau ca se crede don Juan, e patetic. Nu as iesi cu asa specimen nici pana la colt, nu degeaba e singur cum spune el. Saraca Cemile, numai de ciudati da, dar asta ii intrece pe toti. Ewww! Vorba mamei, nu stiu de ce ii mai raspunde la telefon, probabil ii e teama de ce ar putea face... =D> b-(

      Ștergere
    3. Parerea mea e ca personajul asta, Tugrul, e un !mpot3nt. De aia schingiue barbati pana ii omoara... Chiar? Oare vom afla din serial de ce face atatea chestii fara sens?

      Ștergere
    4. Poate o fi saracul. Vrea si el sa il ia in seama o femeie si s-a gasit sa o terorizeze pe Cemile care are numai necazuri. Poate sa insiste cat vrea, nu e ea genul de femeie sa se vanda. Trebuia sa o sune pe Carolin, aia pentru bani statea si in cap =))) Nu stiu daca vom afla dar e psihopat si oricum va muri ca un prostanac ce e =))

      Ștergere
    5. Nu e genul ala, dar pana la urma o face sa creada ca Arif e mort si sa accepte sa se marite cu el... parca asa era in rezumatul sezonului 3.

      Ștergere
    6. Da, asa scria in rezumatul sezonului. Vai de ea daca se marita cu asta. Ce era Ali si ce e asta :)) O lua pe sus daily :)) Ewww :P

      Ștergere
    7. O psihopatie ce duce la sociopatie! Da' cine sa se marite cu broscoiu' ala duhnind a vodka si a liru' liru' mereu? Nici chiar Cemile, cu tot spiritul ei de sacrificiu.

      Ștergere
  5. Pai de aia o terorizeaza pe ea ca stie ca nu il ia nimeni in seama. Vai de capul ei daca ajungea sa se marita cu asta :)) In ultimele episoade Arif mi se pare uritel. Iar peruca Cemilei e ciudata rau! Si fotele alea nu mai zic. :P

    A vazut mama reclama de la Dila si face asta nu e care aparea si aici (in Tradarea) ? :)) Si zic eu da, e acelasi. Pai face uita-te la asta si ce uriti sunt ceilalti (de prin serial) :)) Si de mama nu trece oricine :) M-am amuzat ;))

    RăspundețiȘtergere
  6. Are dreptate mama ta, Ale. Turcii, ca natie, ca sub-rasă, cum vrei tu, sunt urâți cu draci. Degeaba ii pospăiesc pe la filme si le dau cu pudră, că tot îs tuciurii la față și nașpa rău. Da' așa-s ei, ce să le faci? Sunt dizarmonios construiti, un fel de corcituri nereusite intre asiatici get-beget, arabi (care-s tot neam de asiatici) si europeni-estici. De la mama-natura au o buza groasa-una subtire, un ochi mai sus decat celalalt, nasul borcanat uneori, maxilarele iesite in afara, pometii infundati.

    Apropo, si eu am destul ADN asiatic in mine, de la jumatatea paterna care provine din Podisul Iranului. Si nu am fost niciodata prietena cu oglinda, exact din acest motiv. Iar jumatatea greceasca din partea mamei e la fel de naspa, doar se stie ca grecoaicele sunt femei urate - desi maica-mea si surorile ei au fost deosebit de frumoase, dar cred ca la ele a existat o mutatie genetica ce nu s-a mai repetat la urmasii lor feminini niciodata - nu am nici o verisoara de pe linia materna cu acea amprenta de frumusete ca mamele lor.

    Asa ca nu spun asta decat ca o constatare, un adevar pe care-l poate observa oricine, ce rost are sa-l negi? Da, turcii sunt urati ca naiba. Unii sunt mai telegenici, de aceea se disting de ceilalti. Sigur ca Erkan da bine pe ecran si restul par niste tarani si ei, pe-acolo ... :D sa-l vezi pe ăla din rolul lui Azer ce nașpa e, are o mutra de cere numai pumni :)))) Iar Hatice - Dila parca impunge mereu, si cand zambeste, nush ce e asa de apriga individa.

    woww! Ce critica sunt! :P b-(

    hihi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta e, daca asa sunt oamenii, nu ai ce face. Nu e vina lor pana la urma, daca ca si popor sunt asa. Doar nu ne-om apuca si noi ca Hitler. Nu stiu exact la ce se referea mama ca uita-te la asta si ce la la restul, daca doar la Tradarea (ca l-a vazut pe Tugrul, Arif, etc) sau si la alte seriale. Ei ii place protagonistul din Sila. Acolo e frumusel tipul. Si acuma o sa se adauge pe lista ei Erkan. Ca se va uita si ea la serial cu mine :D Si de aia spun, de ea nu trece oricine. Daca a trecut Erkan, e lucru :D Cat despre tipe ii place Mine, ii place si Ayca. Si Cansu.

      Nici la noi nu e toata populatia mega frumoasa, mai sunt si mai putin frumosi. Si cred ca in toata lumea e asa. Macar unul sau doi sa nu fie Liz Taylor sau vreun tip wow, si tot se gasesc care sa fie exceptie. Asa ca si la ei mai sunt oameni ok si placuti, acuma de ce sa zicem ca toti, toti sunt asa. Mai sunt si exceptii ca in toate partile. Insa ca si actori, jos palaria pentru multi. Nu am ce comenta. Vahide Percin cica ar fi avut parintii greci, deci ea ar fi grecoaica cu cetatenie turca daca e adevarat.

      Chiar am raspuns la un comentariu al doamnei Balanescu in care spunea ca tipa i se pare inexpresiva. Si mie mi se pare la fel, de Hatice spun. O fi frumoasa dar chiar mi se pare inexpresiva la fata, parca e asa distanta, s-ar incrunta mereu, mi se pare cam "cold", si asta doar din secventa ce au dat-o la Kanal D mi-am dat seama. Vad mai incolo ce parere o sa am.

      Ma duc la somnic. Noapte buna. Iti mai raspund si maine, adica azi :)

      Ștergere
    2. Ehheii, :D stai, stai, ca n-a zis nimeni ca treb'e omorati =)) era o constatare, atat, fara alt impact, o observatie fara impact emotional asupra mea sau a altora (sper). Asa cum vezi ca laptele e alb si spui asta. Mie nu mi-au placut nici cand am fost acolo intr-o vacanta. Si mai sunt si extrem de necinstiti ca negustori. Daca as mai merge vreodata sa mai vizitez ceva, in afara de mancare, apa si biletele de la obiectivele turistice nu as mai cumpara absolut nimic de la ei nici daca mi-ar aduce nsppe certificate de garantie ca produsul respectiv este ceea ce spun ei ca este.

      Mie grecoiaca tipica mi se pare Irene Papas. Sigur, si Nana Mouskouri, desi cea din urma este o exceptie - parerea mea.

      Ca aspect fizic imi plac italienii, francezii, nordicii. La spanioli se remarca mai ales ei, si femeile sunt frumoase, dar barbatii parca se remarca mai rapid pe strada prin expresivitate si temperament.

      Somn usor si take your time, nu este obligatoriu sa raspunzi azi, iar daca mai sari cate un fir de discutie nu se supara nimeni, stai linistita :)

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.