marți, 7 aprilie 2015

Tradarea episodul 108





Tradarea episodul 108
Tugrul pune să-l tortureze pe Mete în fiecare zi tot mai mult, ca și cum i-ar testa capacitatea de rezistență. Ba chiar cere să-i fie adus să-l schingiuiască personal. Cemile este disperată când își dă seama ce se întâmplă și că fiul ei ar putea fi omorât. Face o criză de nervi, aruncă și sparge totul prin bucătărie, în timp ce Arif este sus, în pat, bătut. Fiind regim militarizat, populația civilă nu are voie să iasă pe stradă după o anumită oră, seara. Osman iese din casă și este prins de o patrulă, iar Hasefe și Berrin îl scapă de arest.

Tugrul o tot sună pe Cemile ca s-o determine să accepte târgul propus de el: libertatea lui Mete contra o întâlnire cu ea, și chiar îi dă adresa unui hotel unde o așteaptă, asta ca un ultimatum. Cemile se pregătește să meargă la hotel, dar ia și un cuțit de bucătărie cu ea. Arif, în urma ei, face și el propriile cercetări. Cemile intră în camera în care Tugrul o așteaptă cu mâncare și șampanie. Când se apropie de ea, Cemile scoate cuțitul și îl amenință, dar el reușește să se răsucească și e cât pe ce s-o strângă de gât. Tugrul îi dă drumul din strânsoare apoi Cemile iese pe ușă. Într-una din zilele în care Mete este bătut de Tugrul personal, acestuia îi sare ceasul de la mână și Mete reușește să prindă cu buzele un diamant din montură, care sărise la impactul cu podeaua dură. Tugrul îi propune lui Cemile să meargă să-l vadă pe Mete, poate-și schimbă poziția. O aduce legată la ochi la vila unde-și ține ostaticii și o lasă în biroul lui, singură. În acest timp Arif, care era pe stradă lângă un zarzavagiu, vede un personaj care-i pare cunoscut...

Tradarea episodul 108

Deniz se supără pe Bahar și aproape că nu vrea să vorbească cu ea la petrecerea colegei ei. Suleyman le face să schimbe două vorbe, dar apariția lui Soner o determină pe Bahar să se ascundă după o canapea. După aceea, acasă, ea plânge cu poza lui Deniz în mână, lăsându-se consolată și încurajată de Seda. A doua zi merge s-o vadă pe Deniz când se plimba prin pădurea din spatele vilei cu Suleyman și acolo se vor împăca. În acest timp Soner își îneacă amarul în băutură, la bar, seară de seară, alături de femei de o noapte. Bahar îl vede într-una din seri dar încearcă să nu se lase văzută de el, totuși din cauză că Soner este foarte beat și cade lângă mașină, Bahar îl ajută să intre și conduce ea până acasă. Foarte curând urmează ca toți cinci - Soner, Suleyman, Deniz, Bahar și Seda, să fie colegi la grupa de judo karate.

Tradarea episodul 108

Ibo și Mesude nu mai prididesc cu lucrul la bancă. Într-o zi apare Carolin prin cartier și intră la ei. Vecinii se îmbulzesc care mai de care să privească pe geam să vadă ce caută Carolin acolo. După ce schimbă câteva amabilități pigmentate cu priviri pline de subînțeles la adresa lui Ibo, spre disperarea lui Mesude, Carolin îi spune că Ekrem vrea să depună niște bani la banca lor și scoate câteva teancuri de bancnote din geantă, după care ochii celor care privesc de afară se măresc la maximum. Carolin iese de acolo cu alaiul de curioși după ea. În curând începe să se întâlnească cu Hakan și să accepte o propunere care vine din partea lui.

sursă foto: capturi video de pe netd.com

 episodul următor: Trădarea ep.109

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.




10 comentarii:

  1. Cand o sa puneti rezumatul episodului 109 ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand o sa am chef sa-l vad. Dv. nu v-asti plictisit de acest serial aiuritor? Eu DAAAAAAAAAAAAAAAA!

      Ștergere
  2. :) De parcă am mânca rezumate pe pâine... Aveţi şi voi răbdare . Oana are şi alte lucruri de făcut , nu doar să posteze rezumate toată ziua . Îl vă publica şi pe acela când are timp. Vă apărea în curând . Aveţi răbdare.Nu am spus nimic cu răutate , dar am vrut să vă aduc aminte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu mai dau importanta respectivei intrebari. Cine vine constant pe blog, stie cand le pun. Iar cine nu, invata :)

      Ștergere
  3. Cum adica LA GRUPA DE JUDO???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adica la grupa de judo. La o sala de sport unde un judoka, centura neagra, sapte dani preda judo altora care vor sa invete.

      Daca ce fac ei acolo se cheama karate, scuze, nu ma pricep la arte martiale.

      Ștergere
    2. Stiu si eu asta dar ma refeream la... eu credeam ca e sensul metaforic... adica chiar fac cursuri de judo? Si Deniz?

      Ștergere
    3. da, sunt cu totii in aceeasi grupa, inclusiv Deniz (!!) iar unul din cei care stiu deja judo, il tot rastoarna pe sarmanul Suleyman de-i trosnesc coastele... mi-e mila de el.

      Ștergere
  4. Sincer,nu mai suport scenele de teroare....Pur si simplu schimb canalul cand aud tipetele de durere...Urasc f. mult o parte din personaje,nu-mi place violenta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Voi mentiona la rezumat 109-comentarii de ce mi-a placut serialul si de ce nu NU acum! Pe linga argumentele mentionate anterior de altii si chiar de mine...

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.