joi, 9 aprilie 2015

Tradarea episodul 109 rezumat





Tradarea episodul 109 rezumat
Bărbatul pe care îl vede Arif pe stradă este Halit, tatăl lui Aydîn. În acest timp Cemile este dusă la Mete și revederea este impresionantă, cu atât mai mult cu cât Mete e plin de sânge, de răni și de mizerie. Halit vinde niște jucării, Arif îi spune că Osman este acuzat de crimă, dar el tace. Vine o femeie și ia o jucărie pentru băiatul ei, și atunci Arif vede că Halit nu vorbește deloc, ci face doar semne cu mâinile. Cemile este dusă legată la ochi într-un birou. Acolo Tugrul o dezleagă și o pune să semneze divorțul de Arif în fața unui avocat, ca să-l elibereze pe Mete. Cemile nu acceptă la început, dar după ce ajunge la mașină, se răzgândește și semnează documentul.Mete este mutat la închisoare, iar când într-o zi Osman și Ayca vin să-l viziteze, el pare rupt de realitate.

Bahar și cu Soner sunt puși să se înfrunte la karate, ceea ce amândoi par să accepte cu multă plăcere. Într-o zi Soner, care vine în vizită la Bahar și Seda, o vede îngrijind un băiețel de vreun an cu ochi albaștri. Ea spune că este băiatul unei familii, dar Soner suspectează că e copilul lor. Mergând la familia respectivă, se alege și cu un pumn între ochi.

Tradarea episodul 109 rezumat

La magazinul lui Arif vine o patrulă de militari, Cemile e obligată să deschidă și ei iau niște pachete cu cărți și tiparnița. Osman este foarte nervos pe acest fapt. Arif, plecat să-l convingă pe Halit să vorbească și pentru că știa că militarii îl caută, ține legătura cu Cemile sunând-o de la telefoane publice.

Hakan și Carolin continuă aventura. Hakan se preface tot mai atras de ea. O invită la o discotecă, dar acolo mai dansează și cu alte fete. Carolin se arată geloasă. Patrula militară vine într-o zi și la Cemile acasă, cotrobăind peste tot după Arif, care în acest timp e plecat cu mașina lui Mete după Halit, pe care reușește să-l imobilizeze și să-l ia cu el. Betul merge la cimitir la mormântul lui Mithat, apoi dezlipește cu picioarele monumentul de marmură al lui Aydîn și-l dă jos de pe mormânt.

Tradarea episodul 109 rezumat

Carolin și Hakan se întâlnesc iar la bar apoi cumpără băutură și merg la magazinul de discuri să continue petrecerea. El se arată tot mai interesat de ea și se bucură pe ascuns când își dă seama că-i merge și Carolin îl crede sincer. Un lănțișor de argint îi scapă Carolinei de la gât iar ea nu-i observă încă lipsa.

Tradarea episodul 109 rezumat

Arif, Cemile, Osman și Ayca merg la cimitir unde Halit pune la loc monumentul de marmură. Arif și Cemile, ajunși acasă nu mai știu cum să rezolve situația în care se află, știind că el este căutat de militari. Arif încearcă s-o încurajeze pe Cemile, iar dimineața acceptă să meargă cu patrula care revenise la ei acasă.

sursă foto: capturi video de pe netd.com

 episodul următor: Trădarea ep.110

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.




35 de comentarii:

  1. Multumim pentru rezumate! P.S. Respectele mele... pentru ca,in ciuda problemelor ti-ai gasit timp si pentru asta :) e de admirat...Pare a fi destul de interesant episodul, poate mai dezleaga macar o parte din aceste chestiuni, sa zicem incomprehensibile care au aparut odata cu icluderea lipsita de orice motiv a lui Tugrul in serial.O intrebare care o am ar fi :Acel copil este intr-adevar a lui Sonner?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare drag, Ingrid! :) nu stiu daca e copilul lui Soner. Din ce mai spun cititorii blogului, rezulta ca el se casatoreste cu Bahar pt ca ea afla ca este insarcinata, nu ca ar avea deja copil cu el.

      Ștergere
    2. Acel copil nu este al lor. Spre finalul serialului, in episodul 115 (daca nu ma insel) Bahar afla ca este insarcinata, dar decide sa pastreze pentru ea aceasta bucurie, crezand ca Soner si Deniz nu vor accepta venirea unui nou copil in casa. Chiar in ultimul episod se vor casatori, dar nu neaparat din cauza copilului, ci pentru ca se iubesc :)

      Ștergere
    3. Acel copil nu este al lor. E doar in capul lui Soner. Asta inseamna ca vor avea o alta noapte de ramane ea insarcinata. Daca el a spus ca a fost plecata un an si ceva... Ummm

      Ștergere
  2. Doamne, rau de tot se complica actiunile (ca e...mai multe...). Cred ca si...scenaristii au fost mai multi si...s-au incurcat in subiecte.... in serial! Ai avut dreptate, OANA, cu serialele turcesti, care...seamana cu cele indiene! Am vazut undeva , in rezumat, ca ar fi insarcinata, dar sa aibe si copil...dupa....2 nopti (sau una chiar!!!!) My GOD! Ar justifica doar absenta lui Bahar (plecata in calatorie, cum a spus in ep. 107) si incrincenarea ei fata de Soner (nici asta nu am inteles), dar, posibil fiind un copil la mijloc, ea se fereste, ca el sa afle !! Cred ca si...scernaristii au fost mai multi si...s-au incurcat in subiecte....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca a nascut cat a fost plecata. Ea o sa afle in episoadele viitoare ca e insarcinata, eu asa stiu. Si nu au fost mai multi scenaristi, a fost doar unul, Coşkun Irmak, cel putin doar el este mentionat in intro.

      Va imbratisez!

      Ștergere
    2. Si eu cred ca scenariul este facut de o echipa, nu de un singur om. Asa am vazut la Suleyman, cand au dat despre cum se faceau filmarile. Cand traia Meral Okay. Pe generic doar ea aparea la scenariu, dar au aratat ca erau mai multi acolo.

      Nu cred ca este copilul ei, totusi.

      Ștergere
    3. Atunci asa o fi, or fi mai multi si au luat-o pe aratura :)) Sau s-or fi imbatat :)) glumesc. Dar mi se pare ok sa fie mai multi pentru nu trebuie sa ai o creativitate fantastica sa scrii un scenariu. Asa cu mai multe minti scoti ceva :P Dar uite ca dau si pe afara :))

      Ștergere
  3. ”Arif, Carolin, Osman și Ayca merg la cimitir ..” ce cauta Carolin la cimitir?

    RăspundețiȘtergere
  4. Era Cemile. Orice om mai greşeşte...

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, Cemile. Eram obosita, corectez. Multumesc de atentionare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cum ampromis (nu de dragul ..suspansului, ci sa nu aglomerez comentariile de la rezumatele anteriore, voi reveni: Azi, mi-am dat seama de ce MI-A PLACUT serialul: in primul sezon si, in parte al doilea, era o viata obisnuita, cu rele si cu bune (adultere, divorturi,boli, morti, astea se intimpla in viata oricui). Asadar, dintr-o drama lirica, deja...acum e triller, zau! Adica, sunt introduse personaje si INTRIGI, demne de filme politice, politiste, etc. INSASI CEMILE, blindul Hakan devin ..."rai" , violenti,macinati de revanse...(e si firesc, datorita razbunarii). Se schimba, asadar GENUL filmului, cred ca si la Feriha a fost la fel! De frica sa nu se piarda interesul, realizatorii turci schimba, crezind ca avea mai mult succes cu acest gen??? POATE ca eu exagerez, dar, e ciudat, oricum!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai aproape in toate serialele turcesti au ceva cu razbunarea, asta e. Cemile reactioneaza ca o leoaica sa isi apere puiul, adica pe Mete. Cred ca reactia ei se poate intelege. In plus,sa ne amintim ca ea a injunghiat-o pe Carolin in sezonul 1, poate ca sa ,,isi apere barbatul". In acel moment s-a facut negru, a uitat ca are 4 copii si a luat cutitul si l-a infipt in olandeza. Iar universul copiiilor ei s-a prabusit pentru ca ea era lumea lor si cea care ii sprijinea. Tatal a fost acolo doar cand au fost conceputi, in rest s-a spalat pe maini. Hakan face bine daca ii da o lectie odioasei de Carolin. Dar oricum ea nu plateste cum ar trebui si tot bine o duce. Cum am mai spus, pentru ca au avut succes au mai umplut cu alte episoade si parca e oarecum alt serial. Nu prea se leaga de primele doua sezoane. Cum a inceput si unde a ajuns. Spre politica si tortura.Dar ma repet, este o industrie la mijloc si pe ei ii intereseaza doar audienta(care a scazut in sezonul 3 in Turcia dar nu numai cred) si profitul. Restul pe ei nu ii intereseaza... Poate ar trebui regandit si formatul(cum mentiona si Oana in unul din comentarii), unele seriale sunt foarte lungi (gen peste 160 episoade) iar episoadele sunt mari (uneori ajung la 2 ore si ceva) si de aceea ajung sa oboseasca si sa plictiseasca publicul, pe langa scenariul care se face praf la mijloc iar finalul deseori este stricat. Pacat totusi de actorii si regizorii buni de la ei :)
      Acel Tugrul, frogy face, strica tot serialul. E odios, urit, sorry dar este si joaca si cam prost... Vorba mamei, pe asta cand il omoara :))) Ca deja le face prea multe astora. Va veni si vremea lui...Dar mai sufera o vreme familia Akarsu-Yucel, in timp ce Carolin o duce minunat... Dar la noi in tara nu era asa, nu existau obiceiuri de a inchide oamenii si de a-i tortura in comunism? Eu nu mai in minte ce si cum. Plus ca nu am trait atunci.

      Imbratisari

      Ștergere
    2. Am vazut acest episod in aceasta seara si mi-a placut. Toti mi-au placut, in afara de broscoiul Tugrrul. Am lacrimat la anumite momente. Intalnirea dintre Mete si mama sa a fost emotionanta. Au jucat tare bine. Acest baiat, Aras Bulut mi se pare foarte talentat. De ea nu mai zic, i s-a potrivit foarte bine rolul. Si cand ma gandesc ca rolul i-a fost oferit lui Meltem Cumbul(Sultana Fatma din Suleyman) si l-a refuzat...Cred ca a fost mai bine asa. Aycai ii vine mai bine. Mi-a placut si domnul ce e Arif azi. A inteles-o pe Cemile cand a trebuit sa aleaga intre el si Mete. Inima de mama a ales.Si m-a emotionat cand i-a spus sa nu divorteze orice ar fi ca il distruge. El o iubeste, si ea pe el. Pacat ca nu pot fi linistiti. Soner si Bahar deja sunt enervanti, lungesc prea mult. Cand s-a dus Soner sa ii spuna ca e indragostit cel costumat in urs nu era Bahar, cand a venit sa zica ca nu era pentru acea persoana si ca nu e adevarat ce a spus, ursul era Bahar. Culmea. O lungesc prea mult. Sa ii cupleze si asta basta. Soner e patetic, toata ziua numai cu paharul si cu isteriile. In acest sezon nu imi place deloc.

      Cand l-au luat pe Arif iarasi au iesit toti in strada sa se uite. Ca tot povesteati voi ca cei care ii ajuta ii si barfesc. Nu toti, domnii aceia doi, Muzafaer cel cu mustata si inca unul, pe aceia nu am vazut sa ii vorbeasca de rau. Restul da, toata ziua susotesc. Sa isi mai vada de viata lor. Kemal e un patetic, si un molatic. Broscoiul deja exagereaza cu tortura. De ce nu pot face turcii si ceva mai vesel, cam toate sunt drame :( Imi plac dar sa mai schimbe si ei tonalitatea :))

      Ștergere
    3. Da, ai dreptate in multe, ALE DRAGA! La fel am perceput si eu muuuuulte secvente! Cine a fost sultana Fatma (una din surorile lui Suleyman-frumusica aceea din ultimul sezon? Doamne, nu era potrivita!!!!) Conflictul dintre Bahar si Soner este tare plictisitor, la fel ca si torturile, pur si simplu, parca s-a evaporat inspiratia...scenaristilor!
      In fine,voi savura cele 11 episoade care mai sunt! Sa nu mai fiu, circotasa...!

      Ștergere
    4. Inseamna ca suntem iarasi pe aceeasi lungime de unda :) Da, rolul i s-a oferit celei care a fost sultana Fatma, una din surorile sultanului, si l-a refuzat. Apoi cand o fi vazut ce succes a avut serialul, s-o fi zgariat pe ochi. Poate de aia au si adus-o in Suleyman, pentru ca era si asta o productie de succes, si ca sa isi scoata spinii refuzarii rolului Cemile. Numai ca aici are rol secundar iar Cemile e principal. Imi place cum joaca dar si eu consider ca pe acest rol nu s-ar fi potrivit. La fel si rolul capitanului Ali i-a fost oferit lui Yavuz Bingol si l-a refuzat. Si ma bucur pentru ca nu vad altul mai bun decat Erkan Petekkaya in acest rol. A fost perfect. Iar Aycai Bingol i-a venit ca o manusa acest rol al Cemilei. Ea nu era atat de cunoscuta inainte de acest rol iar acest rol a devenit cel mai important al ei. Ea a facut mai mult teatru decat seriale, fata de Erkan care are multe seriale dar si filme. Serialele au doua mari avantaje: 1) se duc in multe tari si te stie lumea, deci adauga faima 2) se platesc bine, mai ales pe rol principal.

      Cu Bahar si Soner prea o lungesc, devin enervanti. Iar torturile... mie una imi e greu sa le urmaresc. Saracii oameni. Imi e mila de ce il asteapta pe Arif. Zau de o sa imi fie mila cand va muri Tugrul, nu il suport. Aveati dreptate cand spuneati ca e cel mai negativ din serial.

      Acum ma pun sa raspund al mail :)

      Ștergere
    5. Citeam ce scriati voi despre faptul ca rolul a fost propus initial actritei care a jucat-o pe sultana Fatma in Suleyman. Eu nu mai zic nimic, ca s-ar fi potrivit sau nu in rol. De ce asa? Pt ca de cand vad "Legea Pamantului" pe Euforia TV, mi s-a luat prejudecata asta. Tolga Gulec - Ahmet din Tradarea - face un rol foarte bun ca Halil din LP. Adica pur si simplu l-am uitat pe Ahmet, Tolga e si el un actor foarte bun si a intrat mult mai bine in rolul Halil decat in Ahmet - bun, nici acolo n-a fost rau, dimpotriva, dar rolul in sine nu era unul foarte important, pe cand Halil e rol principal.

      Adica voiam sa zic ca scoala lor de actorie e asa de buna incat un actor poate juca foarte bine roluri extrem de diferite, asa cum e Ahmet fata de Halil. Sau asa cum e Fatmagul fata de sultana Kosem (Beren Saat). Intr-adevar, sin Kosem a aparut doar un trailer, dar eu aproape ca n-o recunosc fizic vorbind. Fatmagul pare o alta persoana decat Kosem. Asa ca nu m-as fi mirat daca sultana Fatma facea o Cemile la fel de buna ca si Ayca Bingol. Dar asa a fost sa fie...

      Ștergere
    6. ALE si OANA: va raspund la amindoua: 1. Yavuz Bingol nu e cumva sotul real al Aycei-CEMILE, ca am citit in interviuri ca e casatorita cu un coleg facultate, etc. 2. OAna, da ai dreptate, sunt turicii au actori f, buni. Mie chiar imi place sa vad , macar asa trecator, partial actori in seriale diferite. Uite si Iffet cum era in sultana Sah, etc. DA, cit am zarit in promo pe AHMET, mi-a placut: parca era ALTUL!!!!!!!!!! e clar am face toate 3 o echipa buna: Ale cu mine-entuziaste/inflacarate , tu cu intelepciunea rabdarii si a seriozitatii! O seara faina!

      Ștergere
    7. Eu nu ma uit la acel serial, poate ma uit dupa ce se termina Tradarea, pe net. Mie el ca si Ahmet in sezonul 1 nu prea mi-a placut. Dar mi-a placut la scena mortii lui. Uite nici Arif nu prea mi-a placut, dar recunosc ca actorul a avut si niste scene foarte bune. Poate nu e el ci este personajul care e molatic si mie acest tip nu imi place. Cat despre Meltem, eu nu spun ca nu ar fi facut o treaba buna. Din contra, imi place Meltem si in sultana Fatma a fost fantastica si mai cred ca ea putea bine mersi sa o inlocuiasca pe Meryem ca si Hurrem, parca avea personalitatea cam pe acolo. Desi Vahide s-a descurcat de minune dupa mine. Desi au insultat-o fanaticii lui Frau Meryem peste tot femeia a fost la inaltime. Si nu e vina ei ca Meryem a renuntat de bunavoie sa iasa din serial. Ea a facut tot ce a putut.

      Revenind la topic, eu nu zic ca Meltem ar fi facut o treaba proasta ca Cemile. Eu pur si simplu m-am obisnuit cu toti de acum si parca nu vad altii, in special Ayça-Erkan, dar nu inseamna ca acum daca erau altii nu faceau o treaba buna. Meltem cu siguranta a avut motivele sale sa refuze. Si ca sa accepti un personaj consider ca trebuie sa rezonezi cu el. Daca tu nu rezonezi cu el nu stiu daca merita sa il faci. A stiut ea ce a facut. Ayça a spus ca de cand a citit scenariul s-a simtit atrasa de el. Deci poate asta o fi fost semn ca ea a poate fi Cemile. Cat despre Yavuz Bingöl, nu nu este sotul ei, e doar o coincidenta cred. Ea se semneaza cu numele de fata, Bingöl, pentru ca asa o stie lumea cred. Dar pe ar chema-o Altuğ, pentru ca pe sotul ei il cheama Ali Altuğ. Si doamna Balanescu are dreptate, au fost colegi de facultate si dupa ani asa a fost destinul sa aibe si o relatie si apoi sa se casatoreasca. Yavuz este si dansul talentat si ca si look s-ar fi potrivit pe Ali. In plus canta frumos. Dar eu sunt subiectiva ca imi place Petekkaya, asa l-am cunoscut si l-am indragit. Eu doar sunt subiectiva cand zic ca au fost perfecti ei pe roluri, se stie ca eu ii indragesc pe cei doi Ayça-Erkan, dar acum Doamne fereste nu crucific pe nimeni :)) Sigur si ceilalti ar fi facut o treaba buna si ar fi dat totul din ei sa iasa bine. Si sunt si eu de acord, turcii au niste actori foarte buni. Imi scot palaria. Am o lista lunga din cei care imi plac.

      In ceea ce priveste personajele diferite, am descoperit acum ceva vreme ca Ayça a facut un film in paralel cu Oyle, in 2011, impreuna cu Hazal Kaya(Feriha). Filmul este bizar si nu prea mi-a placut pentru ca nu prea am inteles despre ce e vorba. Insa personajul ei e total diferit de Cemile. Tipa practic cred ca are tulburari de personalitate, are ceva probleme mentale si are fantezii cu un tip care e interpretat de Mustafa din Fatmagul. Nu stiai ce e realitate si ce e doar in mintea ei. Si la un moment dat se duce la un tip ce e doctor, chip ca la consult. Si acela vrea sa ii dea o injectie dar ea ii urca mana pe piciorul ei pe sub fusta. Si acela vrea sa tot urce nenea dar ea se trezeste din nebunie si pleaca ca arsa. Si are o criza de isterie si e furioasa pe ea ca a facut asta asa ca sparge oglinda sa nu se mai vada. Deci e un personaj la polul opus fata de Cemile. Si mi-a placut cum a jucat si aici. Poate dau de film tradus, e ok si netradus ca te prinzi pentru ca ei sunt buni, dar cand ai si traducerea parca intelegi si mai mult. Iarasi ea a jucat intr-un film cu Beren in 2013 si acolo personajul are un strop de Cemile pentru ca e mama si isi apara puii. Acolo au trebuit sa invete limbajul semnelor. Iar Beren a fost foarte buna in rol. In teatru am observat ca are comedii, din astea cu umor. Daca as fi locuit la Istanbul m-as fi dus sa o vad de curiozitate sa o vad. Sau poate ajung candva, numai sa imi perfectionez turca :)) Acum pregateste o noua piesa de teatru cu Hakan(Salih Bademci parca il cheama). Oricum, asa cum am mai zis, un actor bun poate face orice personaj... Iar actorii turci cu scoala si talentul pe care il au, sunt la inaltime. Bravo lor

      Ștergere
    8. Scuzati greselile, sunt obosita. Acolo unde am zis ca are piese de teatru ma refeream la Ayca, nu la Beren.Se pare ca e foarte activa pe partea de teatru. Asadar Beren va fi Kosem? Ma bucur.

      Revenind la Tradarea, da sunt inflacarata si subiectiva. Poate si sentimentala :))) Dar e un serial ce mi-a placut si pe care l-am urmarit cu drag, chiar daca sunt anumite lucruri cu care nu sunt de acord. Ma bucur ca m-am oprit sa ma uit si ca am rezistat, cum am mai spus eu ma plictisesc foarteeeee repede deci ma mir ca am rezistat pana la final. Dar ma bucur ca am facut-o. Am vazut serialul cu atentie, am revazut, am analizat si am ramas cu ceva. Cu tot cu bune si cu rele, a fost un serial care mi-a transmis ceva. Si sincer imi e greu sa ma despart de el. M-am obisnuit cu ei. Vor veni si alte seriale si tot asa si va fi la fel dar momentan ma apuca nostalgia ca se va termina. Torturile lui Arif sunt prea de tot, parca nici in filmul lui Gibson nu sunt atat de duri :(( Mama isi acopera ochii si imi zice sa ii zic cand nu mai arata :)) Asteapta si ea caderea lui Tugrul, dar broasca raioasa tot in picioare e. Asa strica serialul nenea asta!!!! Eu am continuat sa ma uit pentru Cemile si Mete, care tin in continuare stafeta sus. Mi-au placut multi si din cei noi spre exemplu Ayca, Halit, Mitat, si Osman are scene bune, etc.


      Noapte buna!

      Ștergere
  7. precizez: schimba pe parcurs!
    DAR, e Saptamina mare, vienrea neagra, sa fiu pozitia.Asadar, inca odata: Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să vă aducă cele patru taine divine: încredere, lumină, iubire, speranță. Sf, Paști Fericit! XRISTOS A INVIAT!

    RăspundețiȘtergere
  8. Răspunsuri
    1. Păi, în total sunt 120. La Tv s-a difuzat ep 108,deci mai sunt 12.

      Ștergere
  9. Ce episod a fost aseara ?

    RăspundețiȘtergere
  10. Intradevar sunt 120 episoade care ar trebui sa se termine pe 28 aprilie si nu inteleg de ce se anunta ca pe 20 aprilie va incepe alt esrial turcesc in care va juca actorul ALI din TRADAREA ,Oare nu vom vede ultimile 7 episoade ?Asa s-a intamplat si cu Yaman,va multumesc anticipat daca imi veti raspunede si mii de multumiri pentru episoadele traduse

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt 120 de episoade care nu stim cand se vor termina din moment ce se vor difuza in paralel cu Dila :)
      Nu am nici o legatura cu televiziunea Kanal D sau cu oamenii de pe site-ul lor, asa ca un raspuns precis nu va pot da. Insa parerea mea este ca framantarile dv. reprezinta o falsa problema si un amanunt a carui importanta eu, una, n-o vad. Mi-e greu sa cred ca un serial extrem de lung ca Tradarea, care aduce trafic/rating foarte mare ar putea fi intrerupt inainte de final, dar pot crede ca el va fi difuzat in doar 2-3 seri pe saptamana, asa cum a mai fost.

      Nu mi se pare acelasi lucru ca si la Yaman, care a ajuns in Turcia la episodul 68, iar la noi abia au fost difuzate vreo 20 de episoade.

      Nu mai este mult pana pe 20 sau pana cand apare programul TV pe internet si in presa scrisa, si atunci cred ca toate intrebarile dv. isi vor gasi un raspuns pertinent.

      Ștergere
    2. Nu cred ca aveti de ce sa va faceti griji. Nu cred ca il vor scoate acum la final, mai ales ca acest serial le-a adus multa audienta. Ar fi culmea. In plus mai sunt doar cateva episoade. Eu cred ca va rula in paralel cu Dila :)

      Numai bine!

      Ștergere
    3. Tocmai au anuntat pe Kanal D. Dila va rula luni si marti iar Tradarea de miercuri pana vineri. Oricum mai e foarte putin si se termina :(

      Numai bine!

      Ștergere
  11. Saptamana asta va fi zilnic, apoi de saptamana viitoare luni si marti e Dila si in rest Tradarea :-)

    RăspundețiȘtergere
  12. Da, a aparut deja TV satelit, maine il iau/cumpar si pot verifica...
    Hristos A INVIAT! Bucuriesi !armonie in Saptamina Luminata, va doresc tuturor !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat a inviat! O saptamana frumoasa, luminata si tamaduitoare tuturor!

      Ștergere
  13. Nu pot adauga prea multe: IN TV SATELIT anunta doar TRADAREA in cele 2 saptamini, inclusiv pina in 30 aprilie, nu pomenesc de DILA!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.