marți, 14 aprilie 2015

Tradarea episodul 112 rezumat





Tradarea episodul 112 rezumat
Planul lui Hakan reușește. Îi spune lui Ekrem totul, îi dovedește că nu minte arătându-i negativele pozelor trimise și îi spune despre felul în care Carolin dorea să-i ia averea și cum îi asculta conversațiile telefonice, astfel că a aflat despre uciderea lui Ahmet. Carolin, înțelegând că a picat cu totul în capcana lui Hakan face o criză de nervi. Ekrem, în fața adevărului la care nu se aștepta, face o nouă criză de inimă și Hakan cheamă salvarea. După aceea Carolin va mai juca o ultimă carte și va merge la Hakan acasă să-i spună că-l iubește, dar el o va da pe ușă afară. Într-o seară când el va fi împreună cu Berrin, îi va povesti totul și ei, pentru a o lămuri cum au stat lucrurile. Mai departe, Carolin își va încerca norocul cu următorul bărbat pe care l-ar putea fraieri: Ibo.

Tradarea episodul 112 rezumat
Mete, care plecase de acasă fără să spună unde merge, ajunge la un bijutier și îi arată diamantul lui Tugrul, dar acesta nu-l acceptă dacă nu i se dau referințe despre proveniența lui. Noaptea, ca de obicei, Mete are coșmaruri și Ayca îl liniștește apoi rămâne în pat lângă el până dimineața. Când Mete o vede acolo, o alungă iar ea, confuză și dezamăgită, va decide că este mai bine să plece din casa lor. Într-o altă zi Mete îl vede pe Tugrul la un bijutier punându-și diamantul lipsă la ceas și îl urmărește când iese de acolo. Pe o stradă lăturalnică îi pune pistolul la spate și îl forțează să se întoarcă spre el cu mâinile sus. Din nefericire, este o altă persoană ...

Tugrul îl torturează din ce în ce mai mult pe Arif care este plin de hematoame în special în jurul ochilor. Cum oamenii lui Tugrul îl țin cu capul sub apă, el este aproape să se înece și se vede împreună cu Cemile îmbrăcați în alb pe o pajiște nefiresc luminată. O vreme, Cemile nu mai primește vești despre Arif. Soner încearcă și el să dea de Tugrul dar firele se opresc înainte de a-l putea găsi.

Tradarea episodul 112 rezumat
Soner, după ce discutase îndelung cu Cemile despre viața lui și avusese acceptul ei de a o lua de la capăt alături de Bahar, îi pregătește o frumoasă surpriză acesteia cumpărându-i o rochie de seară și invitând-o la un restaurant. Apoi Soner rămâne împreună cu Bahar într-o cameră a hotelului unde a avut loc cina. Dimineața Soner îi aduce micul dejun iubitei sale. În aceeași dimineață Cemile descoperă că lipsește pistolul din cutia lui și găsește un glonte căzut pe parchet. Speriată se duce și-l găsește pe Mete care stătea în stradă lângă magazinul bijutierului. Când tocmai Cemile încerca să-l ia pe Mete acasă, îl văd amândoi pe Tugrul printre oamenii care vin din fața lor ...

Tradarea episodul 112 rezumat Tradarea episodul 112 rezumat


sursă foto: capturi video de pe netd.com

 episodul următor: Trădarea ep.113

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








26 de comentarii:

  1. N-ati putea povesti mai coerent si cu mai putine greseli de exprimare? Am impresia ca persoana care face rezumatele (sau le traduce) nu este roman(ca). Putin mai mult respect pentru limba romana!!! Si un pic de atentie la logica!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. As avea rugamintea sa-mi semnalati exprimarile ilogice. Eu nu le prea vad... in afara, poate, de aceea cu "Mete ii arata [bijutierului] diamantul [care apartine] lui Tugrul" - dar asta se poate datora faptului ca stiu la ce ma refer, ceea ce evident ca nu e valabil pt cei care n-au vizionat inca episodul.

      Sunt posibile greseli de exeprimare sau de logica din moment ce fac rezumatul in timp ce vad episodul in turceste. Rezumatele mele nu sunt traduse de nicaieri, ma ajut doar, de rezumatele in turceste (foarte scurte, de cateva randuri), ca sa inteleg actiunile principale ale episodului. Dar mi se pare ca tot sunt mai bune rezumatele mele, decat altele pe aceeasi tema, pline de greseli de gramatica, de ortografie si de expresii arhaice sau de regionalisme.

      Intr-adevar, genetic vorbind, nu sunt romanca 100% dar nu asta este motivul pentru care rasucesc expresiile. Imi stiu defectul, l-am avut dintotdeauna si mi-e foarte greu sa-mi dau seama cand cineva intelege altceva decat am vrut sa spun. De aceea prefer sa fiu atentionata unde anume este greseala, pt ca eu n-o vad, mie mi se pare ca e ok ce-am scris.

      Ștergere
    2. Nu sunteţi româncă 100%?

      Ștergere
    3. Foarte utile au devenit rezumatele astea,apropo.În general nu am timp să mă uit,deci e binevenit să citesc din urmă,să văd ce am ratat.Mulţumesc!

      Ștergere
    4. Nu, Daria, nu sunt romanca pur-sange :) sunt o corcitura, un amestec de rase, o metisa, in sens larg.

      Ma bucur ca te ajuta cu ceva. Pe majoritatea ii ajuta sa afle ce se intampla inainte de a fi difuzate episoadele la tv. Dar uite ca mai sunt telespectatori, ca tine, care prefera mai curand sa citeasca un rezumat decat sa vada episodul pe net :) in cazul in care l-au ratat la tv.

      Ștergere
  2. Dle CURAJOS anonim, acest blog nu e lectura obligatorie! Nu sunteti constrans sa il cititi/ frecventati.Si nici sa ne imparasiti parerile Dv.
    Oana face o treaba foarte buna si nu o puteti suspecta de necunoasterea limbii romane.Daca sunteti atat de brav si de doct, de ce nu traduceti Dv?!Nu vreau sa intru in niciun dialog cu asemenea rataciti anonimi, dar ar fi de dorit sa ii respectati munca si pasiunea.Ca sa nu va suspectez de prostie, pentru ca e clar ca nu intelegeti dificultatea acestui demers, spun ca sunteti (doar) rau intentionat.Asa ca ... lasati-ne! / Lara

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) Ei bine, afla ca nu esti singura Oana, nici eu nu observ greselile si din acest motiv citesc blogul.Fata de multe altele este chiar foarte clar redactat si precis! Daca domnul anonim de mai sus se uita cu lupa la fiecare caracter si virgulita e problema lui :)) dar cred ca este singurul comentariu la care chiar nu ma asteptam nici in ruptul capului!
    Mi se pare interesant la acest serial felul in care este amestecat umorul cu tragismul,mai bine ca in orice alt film am urmarit...Inteligent Hakan! I-a dat cu firma in cap lui Caroline:)) :)) Sper sa se intoarca roata si pentru Tugrul in curand, o merita din plin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. As fi preferat sa fie doar umor si drama, dar nu tragism in serial. Parca e prea multa cruzime, totusi ...

      Ștergere
    2. Complet de acord cu tine, Oana. Daca e ceva ce nu suport in acest sezon e cruzimea. Deja e prea mult. Imi e mila de Arif de nu mai pot :( Nu prea ma pot uita. Mama ori pleaca ori isi acopera ochii. E exagerat deja. Cum am zis intr-un comentariu precedent, parca controversatul film al lui Gibson e mic copil pe langa ce vad aici. Pe Arif doar iubirea pentru Cemile il mai tine in viata, altfel ar fi renuntat demult. Acel Tugrul, broasca raioasa, hiena fara suflet, strica serialul intr-un fel fara precedent... Si parca vad ca o sa aibe un sfarsit nedureros si gata. Ala merita sa pui fierul incins pe el de bestie ce e! Se crede mare si tare si savureaza sa tortureze lumea. In episodul de azi mi s-a confirmat banuiala. E dupa Cemile pentru ca e sotia lui Arif, si cum stie ca e importanta pentru el vrea sa o termine si pe ea. Si daca ea se marita cu el, Arif va suferi. In episodul de azi i-a spus lui Arif ca nici macar nu e genul lui, ca ce nu e mare frumusete dar simplul fapt ca e a lui Arif, il determina sa faca ce face. Sa o aibe si pe ea cum a avut tot ce a apartinut odinioara lui Arif. Asta se crede Frumos rau. Cemile si asa imbatranita si cu peruca aia ciudata si toate fotele alea e mai nice decat el... Si ieri i-a spus cum indrazneste ea cu mintea aia mica sa il sfideze pe el, ca el a avut multe femei ca ea. Nu pe bune? Cand? In vis? Trebuie sa fi proasta sau de-a dreptul urita sa umbli cu asemenea specimen. Nenea asta ma dispera maxim :))) Unde e Ali sa ii sparga moaca astuia :))) Ii invoc spiritul :))

      P.S. Ingrid, si mie imi place cum au imbinat momentele dramatice cu cele comice. Uneori imi vine sa lacrimez, alteori rad de nu mai pot... Dar ultimele episoade au prea multa cruzime :(

      Ștergere
    3. =)) Ale, nu invoca spiritele ca nu se stie cati de Ali n-o fi roind prin jurul tau dupa aceea :D

      Ștergere
    4. Haha, eu il vreau pe Ali care il stiu eu :))) Pe Petekkaya. Daca era el in serial broscoiul ramanea fara dinti demult :)))) Stiu si eu un Ali, dar e arab, nu turc.

      Ștergere
    5. Da... :P pe Petekkaya il vor multe domnisoare plus nevasta-sa :))) =)) cre'ca ar pune de-un harem zdravan domnu' Petekkaya Erkan hihi!

      Ștergere
  4. Nici eu nu am sezizat greşelile. Nu stăm să analizăm fiecare virgulă sau dacă un cuvânt e pus în plus. Eu nu am văzut asta în rezumatele Oanei. Mă bucur pentru pasiunea să de a scrie rezumate. Mă străduiam să găsesc un rezumat al unui serial mai vechi care să fie coerent. Găseam doar un site cu rezumatele serialului , şi nu înţelegeam nimic . Era scris mult, prost şi fără rost. Nu vreau să fiu rea dar parcă era scris de un copil de clasa 1. Sau de cineva care nu prea a trecut pe la şcoală. Aproape fiecare cuvânt era greşit şi nu înţelegeam. Deci , acum când mă uit la acest serial mă bucur că există Oana . Mulţumesc pentru rezumate încă o dată.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc si eu, Alexandra. Fiecare cu stilul lui si cu cititorii lui :) nici eu nu gasesc interesant sau coerent un asa zis rezumat in care mi se povestesc toate scenele si replicile, in ordinea lor de la tv - adica haotic. Sincer, nici nu am rabdarea de a-l citi. Din acest punct de vedere mi-a fost greu la un moment dat in "Suleyman", cand pe pagina de FB de pe care adaptam rezumatele in engleza, nu mai erau decat niste linkuri catre rezumate in lb. greaca. Trebuia sa le prelucrez de pe o pagina care exact asa facea: povestea totul amanuntit intr-o engleza aproximativa. Acolo erau cca 6-7 pagini in format word, iar eu trebuia sa fluidizez totul si sa fac un rezumat inteligibil si neplictisitor. Dura peste doua-trei ore sa-l fac. Mi-ar fi luat mai putin daca ma uitam la episoade in turceste :D

      Dar daca sunt internauti care cauta articole lungi si povestiri detaliate pana la extrem, e bine ca exista si asa ceva pe net. Cum ziceam la inceput, pt fiecare cititor exista un stil aparte de blog. Eu, una, nici n-as avea rabdare sa scriu un asa fel de rezumat.

      Ștergere
    2. Eu cred ca e ok asa cum sunt facute rezumatele. Redau esenta. Mot a mot din serial si totul in detaliu nu ar fi ok. Pana la urma nu se mai uita nimeni la serial si doar citeste scenariul si gata. Asa ca felul cum le faci tu mi se pare foarte ok, adica iti trezesc interesul, vezi cam ce se intampla si apoi te uiti la episod sa vezi ce te mai asteapta. Si pe alta parte pentru unii sunt utile in caz ca nu prind un episod, se uita aici si stie ce a rulat in episodul urmator.


      Pupici

      Ștergere
    3. *Citesc, *Stiu. Ma duc la somn, deja scriu aiurea. Pupici

      Ștergere
  5. Fiecare persoana care citeste anumite rezumate ale unor filme ar trebuie sa observe interiorul(continutul), ci nu exteriorul(greselile care sunt facute din neatentie,fara a fi voite). Aceasta persoana care isi pierde timpul propriu pentru a ne face fericiti pe noi postand rezumatele dorite ,merita toate laudele si aprecierile noastre!! Cine suntem noi sa judecam un blog foarte renumit!!Dar na sunt unii invidiosi care vor sa para superiori ,cautand tot felul de pretexte!! Dupa cum se vede, Oana, suntem alaturi de tine!!! :) <3 :) Andreea :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Andreea, e bine ca mi se atrage atentia asupra unor greseli. As fi vrut s-o faca mai precis, sa indice unde anume nu este ok exprimarea, si s-o spuna cu mai putina pasiune - la urma urmei n-am jignit pe nimeni pe aici si nu inteleg de ce primesc palme.

      Sau... poate o fi fost cineva care copiaza rezumatele mele si doar le schimba niste cuvinte? Ca daca da, e de inteles, cand nu vezi episodul, se poate ca unele fraze sa ti se para ca au mai multe intelesuri ...! Si te enervezi, nu? Ce naiba, doar e si asta o munca, sa dai doua clickuri, nu-i asa?

      Ștergere
  6. Bravo LARA, ANDREEA, ALE! Iar m-a indurerat jignirea primului anonim (am impresia ca este acelasi cu "taci din gura", a decis sa treaca la...critici....lingvistice). Am fost vreme de 20 de ani in redactia unei reviste stiintifice, am "boala" sa observ orice greseala. Ei bine, zau, daca am gasit vreo greseala in rezumatele OANEI! Chiar am admirat cit de coerent este stilul. Si, intr-adevar, un rezumat este prezentat in asa fel, incit totusi, urmaresti cu placere episodul. Si Oana face o munca efectiva pentru placerea noastra, a celorlalti! Si DA, din nou, am mai citit alte rezumate pe alte blog-uri, Doamne, ...primitive sunt! VA DORESC o zi LUMINOASa, fara ginduri negative, sa nu mai...vina nimeni rau intentionat pe acet site, care INDEAMNA mai degraba la comunicare, prietenie!
    PS. Oana: si eu sunt...o corcitura (un mare muzeolog IULIAN ANTONESCU mi.a spus.....o corcitura ..europeana. Alt istoric, Al. Vulpe imi spunea ca, cele mai reusite sunt...corciturile (exact ca la..plante ori...animale, deh, natura). Strabunicii materni (o ramura au venit din Alsacia si s-au asezat in Banat, iar o alta ramura, ca si aceia paterni au venit din Macedonia, apoi in Oltenia si in fine in Banat, in sec. XVIII). Eu am remarcat de la bun inceput ca ai un nume mai rar! Scuze pt. detalii personale, ar fi trebuit sa le pun in mesajul pe email, dar deja il trimisesem!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dana Antoaneta Balanescu, va felicit pentru inteligenta dvs. Desi nu aveti nici un drept sa..... Va multumesc si pentru critici!

      Ștergere
    2. D-na Dana Antoaneta Balanescu, cu acordul dvs. doresc sa va intreb ceva si din respect sper sa acceptati. Astept un raspuns la comentariu. Multumesc anticipat!

      Ștergere
    3. Eu zic ca discutiile asupra acelui comentariu pe care l-am si sters nu-si au rostul.
      Ceea ce fac este in primul rand un hobby, Dana, scriu pe bloguri de cca 10 ani. Da, blogul asta e pentru voi, dar fac asta pt ca-mi place. Cand n-o sa-mi mai placa o sa incetez sa scriu - asa cum am incetat la blogul culinar - si o sa ma apuc de alt hobby.

      Flory (si Dana): fara suparare, daca incepe vreo neintelegere prin comentarii aici la mine pe blog, pun pe moderat si nu mai apare nimic din ceea ce nu consider eu ca nu e cazul sa apara. Site-uri cu rezumate la seriale sunt multe, fiecare serial are cel putin un blog pe blogspot si o gramada de alte site-uri cu fisiere video care mai posteaza si bucati de rezumate preluate de la altii. Daca cineva are chef de ciondaneala, ringul va fi in oricare alta parte decat pe blogul meu. Va rog foarte mult!

      Ștergere
    4. ceea ce consider ca nu e cazul...

      Ștergere
    5. D-na Oana, cred ca a-ti observat si dvs. ca nu am jignit pe nimeni si nici nu am intentionat sa fac asta. Eu nu cred ca imi lipsesc cei sapte ani de-acasa si nu sunt nici rautacioasa ca sa-mi permit sa aduc insulte la adresa altor persoane. Stiu sa apreciez munca cuiva si niciodata nu voi critica s-au jigni in mod voit pe nimeni. Daca cineva a facut rezumate la anumite seriale turcesti, inseamna ca a depus un efort ca acel rezumat sa apara pe un blog/site (nu conteaza cum este scris, deoarece daca cuiva nu-i place nimeni nu obliga pe nimeni sa-l acceseze). Si tocmai din acest motiv, din respect pentru acea persoana nu ar trebui ca blogul/site-ul sa fie criticat de la A la Z.
      Nu este cazul ca din cauza mea sa setati comentarile pe modul moderat.
      Dumnezeu ne priveste de sus si cu sinceritate va spun ca nu am nimic personal cu nici un cititor al blogului dvs. si nu sunt genul de persoana care sa ma cert prin comentarii.
      Va doresc tuturor o zi plina de iubire cu pace in suflete!

      Ștergere
    6. Eu nu am criticat pe nimeni, concret, nici nu am dat exemple! Da, ai dreptate OANA! Ma opresc cu comentariile...critice! ma voi referi doar la TRADAREA!

      Ștergere
    7. Asa m-am gandit si eu, desi nu pun căluș la gura nimanui si nu cenzurez decat ceea ce contine insulte, calomnii si/sau limbaj licentios la adresa mea sau a celor care comenteaza aici, in mod EXPLICIT. Dar nu voi tolera postarile gen flame, cum se spune pe forumuri. Era un asemenea comentariu mai sus, pe care nu l-am vazut decat azi-noapte si in care e foarte transparent la ce/cine se refera. Pe viitor asemenea comentarii foarte aluzive vor fi moderate de mine si monitorizate.

      Raspunzand la ceea ce ai spus anterior pe pagina, nu, cele doua mesaje jignitoare nu erau trimise de la acelasi IP si nici din aceeasi localitate si nu aveau acelasi provider de internet, dar nu este exclus sa fie doua persoane care se cunosc intre ele, de pe facebook, de exemplu.

      Vezi daca ma uit la seriale, devin extrem de suspicioasa si incep sa adun dovezi :D nu e rau, la urma urmei, asa vad si eu cat din ceea ce-mi trece prin minte este adevarat!

      si acestea fiind zise, pe acest articol comentariile sunt inchise. d-)

      Ștergere