miercuri, 15 aprilie 2015

Tradarea episodul 113 rezumat





Tradarea episodul 113 rezumat
Mete găsește o altă cale de a se răzbuna pe Tugrul. Când îl vede în mulțime, scoate pistolul, îi sperie pe toți trăgând un glonte în aer și amenințând, apoi îi aliniază pe el și pe cei de lângă el, și pe fiecare îl controlează la ceas, apoi îi dă drumul să plece. Înainte de a ajunge la Tugrul, vine o mașină cu o patrulă de militari și Mete e nevoit să fugă. După aceea toată familia îl caută și nu-l găsește nicăieri. El se află la casa din cartier, cu Ayca, loc în care Cemile și Osman se gândesc într-un sfârșit să-l caute. Ulterior, pentru că Mete se poartă la fel de rece cu ea, Ayca îl va urmări și va vedea că se întâlnește cu Gozde, fata care trebuia să fie prietena lui Aydîn și care fusese și ea torturată de Tugrul (acesta o punea mereu să cânte). Mai târziu, pentru a afla cât mai multe informații despre Tugrul și anturajul său, Mete se va angaja ca ospătar la un restaurant frecventat de torționar.

Tradarea episodul 113 rezumat
Ekrem este adus acasă la Hakan unde vine Berrin și îi cere explicații privind moartea lui Ahmet. Ekrem recunoaște că i-a urât pe amândoi pentru că din cauza lui Ahmet ea l-a părăsit pe Hakan, cu care era căsătorită și avea un copil. Berrin se enervează și sare la gâtul lui Ekrem care se afla în pat și căruia i se face din nou rău. Hakan abia reușește s-o scoată din dormitor și s-o potolească.

Bahar și Soner petrec o zi împreună, vorbind și plimbându-se. El îi povestește despre Aylin când pe malul mării fiind, găsește pe nisip o stea de mare. Apoi o roagă pe Bahar să revină în casa lor pentru că o iubește. Soner o cere de soție pe Bahar și îi dăruiește inelul de logodnă.

Tradarea episodul 113 rezumat

Carolin și Ibo se întâlnesc într-o altă ambianță decât în sediul băncii lui, iar el îi oferă o sumă de bani. Cei doi ciocnesc în cinstea înțelegerii asupra căreia cad de acord, apoi se despart. Ibo, ajuns la bancă, este mirosit la propriu de către Mesude și de Neriman ca să vadă ele dacă nu cumva hainele lui miros a parfum de femeie. Ibo și Kemal își fac semne din priviri, dar încetează acest dialog mut când cele două, mamă și fiică, le observă jocul.

Tradarea episodul 113 rezumat

Arif reușește la un moment dat să anihileze un paznic și să-i ia hainele, după care iese din celulă prefăcându-se că îl duce pe acela afară din casa de tortură, dar în același timp un alt ostatic este dus de doi torționari, iar ostaticul îl vede pe Arif care, deși e îmbrăcat la costum, este plin de sânge pe față, și îl pârăște celor doi. Astfel, Arif nu mai poate evada și este dus la Tugrul în birou. Acesta vrea să-l pună să-i dea un telefon lui Cemile. Arif se preface că ridică receptorul, dar din buzunar scoate cu cealaltă mână un box metalic și îl lovește puternic pe Tugrul în moalele capului ... 


sursă foto: capturi video de pe netd.com

 episodul următor: Trădarea ep.114

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.




32 de comentarii:

  1. De ce este torturata Gozde?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pentru ca era "anarhista" Oricum in ultimu episod il va impusca pe tugrul in ceafa...

      Ștergere
    2. Nu stiam de unde imi e cunoscuta fata asta pe care o torturau....Era Gozde. Nu am realizat pe moment, multumesc

      Ștergere
  2. Mete o sa isi revina?va continua relatia cu ayca?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din cate stiu eu da o sa isi revina si va ramane impreuna cu Ayca

      Ștergere
    2. Isi revine, si ramane cu Ayca ... se termina cu bine.

      Ștergere
  3. Ciudat, imi scapa mie, DE CE ESTE asa important diamantul de la ceasul lui TUGRUL!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate o fi vreo dovada ceva, nu stiu... Oricum tipul este un monstru... Mete sarmanul si-a pierdut mintile dupa atata suferinta :(

      Ștergere
    2. Cred ca vom afla pana la urma. Eu la inceput am crezut ca s-a gandit sa taie ceva cu el si sa evadeze, desi ce putea sa taie si in cat timp cu asa un diamantel?, de aceea am crezut ca l-a luat in gura de pe jos. Dar in ep. 113 incepe sa mearga pe la bijutieri sa intrebe de el. Am impresia ca vrea sa-i afle provenienta, sau asa ceva.. nu ma duce mintea de ce l-a luat...

      Ștergere
    3. E important pentru ca se va folosi de acel diamant ca sa afle cine este Tugrul! Mete nu stie cum arata Tugrul dar isi va da seama in momentul in care va vedea ca are o piatra lipsa la ceas! De aceea le controla ceasul tuturor celor din strada la inceputul acestui episod! Daca ar fi apucat sa il controleze si pe Tugrul si'ar fi dat seama ca el este cel care l'a torturat!

      Ștergere
  4. ..De Tugrul nu se scapa.din pacate pana in ultimul episod , nu....dar e de bine...Soner si Bahar se casatoresc, Mete si Aica isi revin , Arif si Cemille sunt bine merci, pe Tugrul il ia politia ...il scapa din mainile lui Mete...si cam atat....aaaaa. Berin se impaca cu Hankan iar Carolin fuge in Olanda unde se distreaza cu barbatii,...se termina cu nunta lui Soner unde pana si Betul e invitata Iar la sfirsit intra si echipa de filmare in film si pling cu totii...

    RăspundețiȘtergere
  5. Acel diamant pe care Tugrul l-a pierdut de la ceas este un diamant cu valoare. Dar pe Mete nu valoarea diamantului il intereseaza, ci sa afle unde este acea casa in care sunt torturati acei oameni. El a cautat sa gaseasca acel magazin de unde provine ceasul lui Tugrul pentru a reusi sa localizeze locatia unde se afla Arif. Motivul pentru care Mete a controlat ceasurile acelor oameni a fost ca sa identifice ceasul lui Tugrul si asa ar fi putut sa forteze acea persoana sa-i spuna informatiile de care el are nevoie pentru a-l salva pe Arif. Mete supraveghea acel magazin de bijuterii pentru a vedea daca Tugrul merge acolo sau daca trimite pe cineva cu ceasul la bijutier.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai stai putin, Tugrul era si el printre cei care urmau sa fie controlati... dar apare masina cu militari si Mete fuge.

      Ștergere
    2. Adica de ce i-a controlat pe ceilalti cand Tugrul era si el acolo? De ce n-a inceput cu el, sau sa-l fi luat la control printre primii... umplutura de-a scenaristilor?

      Ștergere
    3. D-na Oana eu din ceea ce am inteles este ca doar Cemile l-a vazut pe Tugrul si Mete banuia ca mama lui il vede. Poate ma insel, oricine poate intelege gresit mai ales ca episodul este in limba turca. Doar urmarind acel episod la tv o sa stim cu exactitate.

      Ștergere
  6. Oana ...... de cand am inceput sa urmaresc acest blog....mereu am avut curiozitatea sa te intreb ,de unde provine aceasta pasiune pentru scris si vizionat filme!!Sper sa nu fie o intrebare prosteasca sau care sa te jigneasca ,in mod nevoit.Oricum pentru a scrie niste rezumate reusite iti trebuie mult talent,pe care tu il ai!! :) :)

    RăspundețiȘtergere
  7. N-am de ce sa ma simt jignita, Andreea. Nu stiu de unde am aceasta pasiune. Ambele le-am avut de copil. Asa sunt eu construita, imi plac filmele si serialele, am avut la un moment dat in casa colectia revistei Cinema din anul in care m-am nascut pana in 1989 (si-mi pare rau si azi ca am renuntat prea usor la ea). Iar de scris scriam si in adolescenta si am fost multi ani de zile, inclusiv dupa ce am avut serviciu, membra a unui cenaclu literar din orasul meu natal (dar mi-a trecut dupa o vreme).

    Daca am sau nu talent... unii zic ca da, altii zic ca nu... :)

    RăspundețiȘtergere
  8. ieri, ep. 112, m-am dumirit: METE stia de TUGRUL (inclusiv de la mama lui, DAR si de la torturi: NU-l VAZUSE, insa , la chip, era mereu legat la ochi)! SI voia sa-l identifice fizic! Asa cred, apoi desigur sa-l urmareasca, etc. Apropo de final fericit, am mai scris, parca: am reusit sa citesc nitel si am inteles ca pina si bunicuta isi gaseste perechea (cred ca e bunicul lui ARIF)!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar cand o lasa pe Cemile sa-l vada, la el in birou, nu cumva il dezleaga la ochi? Nu mai tin minte exact... dar parca asa as zice.... Ori inainte de a fi inchis, niciodata nu a fost Mete de fata cand Arif si/sau Cemile au stat de vb cu el? Intreb, pt ca eu nu vad episoadele nici intregi (deh! mai salvez timp mutand cursorul de pe fisierul video mai incolo, vad cam jumatate dintr-un episod) si nici la tv.

      Da, Hasefe se va lua cu bunicul lui Arif in ultimul episod. Nu ca n-ar putea fi ceva real, dar asa, intr-un serial mi se pare cam aiurea faza. Lasa dom'ne mosnegii in pace! =)) e grotesc, din punctul meu de vedere. Dar neah! :P poate altora le place.

      Ștergere
    2. Da, ii da jos aia de la ochi dar din cate imi amintesc ii spune ca daca se intoarce (adica sa se uite la el) mama lui nu va mai vedea lumina zilei. Asa ca Mete nu l-a vazut atunci. Despre bunicuta nu stiu ce sa zic....

      Ștergere
  9. Si am uitat sa spun despre ep. 112: emotionanta secventa cu discutia dintre Soner si Cemille, la inceputul episodului. Se confirma, inca odata taria de caracter a Cemilei si relatia ei speciala cu familia! De fapt, una din motivele pentru care mi-a placut acest serial a fost ocmai legaturile strinsee in ac. familie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am observat mediul de familie - cu exceptia primelor episoade cand Ali era Zeul care taia si spanzura dupa cum dorea el - foarte calm, vesel si foarte multa sustinere intre ei. Dar tocmai asta mi se pare cam... nu stiu daca in anii '60 relatiile de familie erau asa de calde. Mai curand erau ca la inceputul serialului, zic eu.

      Ștergere
    2. NU, tocmai, cred ca in acei ani- '60 erau CALDE! Cum bine, Oana, ai precizat, in rpezentarea serialului: era alta lume! Si nu fiindca ne gindim cu nostalgie la ei (copilaria, adolescenta ori tineretea noastra), ci asa era..:Fiind alte erau timpurile

      Ștergere
    3. Da... stiu si eu ce sa zic? :) poate fiecare vorbeste dupa cum a perceput relatiile sale si ale apropiatilor. Eu tin minte ca taica-meu ne obliga sa le vorbim cu dumneata, nu la per tu, ca nu aveam voie sa stam cu ei impreuna decat la masa, nu ne luau si pe noi cand mergeau la vreo aniversare sau in vizita (rareori faceau asta), etc. Nu-si exprimau iubirea in nici un fel, parintii mei considerau ca nu este bine sa-i arati copilului ca-l iubesti. Si nu doar parintii mei erau asa, asa erau mai toti pe vremea aceea.... Cel putin in cercul nostru de rude si prieteni de familie.

      Ștergere
    4. Hmmm, e adevarat ca parintii nostri cind mergeau la filme, la unele vizite (prieteni) ne lasau cu bunica, dar la vizitele la rude, ne luau si pe noi. IAR ...relatiile erau f. calde! De asemenea, ne tutuiam (cred ca luau modelul germanilor, ei se tutuiesc, indiferent de virsta). Mai severa era bunica (era germana), dar si ea ne arata/isi manifesta iubirea deseori. In casa se vorbea romana, germana, maghiara, uneori si franceza (tatalului meu ii placea). Am copilarit tare frumos cu nemti, maghiari, sirbi, de-a lungul timpului s-a nascut chiar un dialect resitean tipic, in care erau cuvinte amestecate din limbile etniilor mentionate.

      Ștergere
  10. Am aflat ca pana la urma se termina frumos!Tugrul moare...nu-i pacat :)))))
    Asta chiar s-a intamplat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. As fi vrut sa moara mai devreme, Tugrul asta... strica tot fasonul serialului.

      Ștergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este o intrebare de tip spam, adica apare de foarte multe ori in cadrul paginilor blogului si eu sunt nevoita sa sterg aceste comentarii ca sa nu am probleme cu indexarea google.
      Dar ai pus intrebarea pe o alta pagina, nu te supara. 120.

      Ștergere
  12. Ce episodu a fost vinerea trecuta?

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.