luni, 11 mai 2015

Dila episodul 10





Dila episodul 10
Dila rămâne câteva secunde nemișcată privindu-l pe Rîza apoi leșină. Azer și Canîp se grăbesc s-o ia și s-o ducă la mașină, iar Azer ridică și pistolul de pe stânci, ca să nu existe nici un fel de urme ale nesăbuinței Dilei. Rîza rămâne mai mult timp fără cunoștință acolo, pierzând sânge, și în cele din urmă este găsit întâmplător de Haydar și Melike. După ce este dus la spital, e operat și rămâne inconștient, toată lumea își dă seama că Dila este făptașa cu toate că familia Barazoglu ascunde acest amănunt pentru ca ea să nu ajungă la închisoare.

Dila episodul 10
Eren află și ea cine era Yavuz și o compătimește pe fiica sa. Melike ar vrea s-o dea pa mâna jandarmilor, și chiar Dila ar vrea să se predea, deși ea nu se află la spital, dar ei preferă să aștepte să se trezească Rîza. Într-o noapte Dila reușește să pătrundă până la rezerva lui Rîza, dar Haydar o amenință cu arma și n-o lasă să-l vadă până când ea nu-i mărturisește că-l iubește mai presus de ființa ei și că regretă enorm fapta sa.

Dila episodul 10
Ajunsă din nou acasă, stă de vorbă cu Azer și află că într-adevăr moartea lui Ihsan a fost un accident. În același timp și ea îi povestește cumnatului său cum l-a întâlnit pe Rîza, care s-a dat drept Yavuz și s-a îndrăgostit de el. După acest schimb de confidențe, Azer îi spune lui Canp că nu-l mai interesează subiectul Yavuz, lucru care îl face bănuitor pe credinciosul servitor. După ce Rîza se trezește, jandarmii îl anchetează, dar el spune că nu-și amintește cine a tras în el. Melike este supărată pentru acest lucru, deoarece dorea să scape de Dila, în schimb Seyit bey și Sultan încep să se întrebe pentru ce minte Rîza.

Dila episodul 10
Într-o situație critică între oamenii lui Melike și familia Barazoglu, pe când Azer era ținut sub amenințarea unui pistol, Dila se arată foarte curajoasă și se pune la dispoziția mamei lui Rîza ca s-o împuște, dar să-l lase pe Azer în pace. În scurt timp apare Rîza care venea din spital, și el aplanează de tot conflictul scoțând-o pe Dila din mâinile înarmate ale mamei sale.

Eren o sfătuiește pe fiica sa să plece în străinătate, dar Dila nu vrea să audă de așa ceva, însă își liniștește mama spunându-i că e conștientă că relația ei cu Yavuz nu are cum să continue. Ca planuri de viitor Dila se gândește să-și deschidă un cabinet de avocatură în Sarîghiol iar Seyit bey o va susține în acest demers.

Dila episodul 10
După aceea Rîza află de la Haydar că Dila a fost pe la el și a mărturisit cât de mult îl iubește, dar ea îi respinge încercările de a o contacta. În cele din urmă, tot întâlnindu-l, acesta îi va vorbi și îi va spune că a mințit-o atâta vreme de teamă să n-o piardă.

Azer continuă să se poarte foarte distant față de Sultan și să se apropie tot mai mult de Fatma, dar într-o seară ajunge beat acasă și Sultan nu scapă ocazia de a-i arunca hainele afară și de a-l alunga și pe el din casă. Hulya este din nou amenințată cu șantajul de către Tolga. În acest episod este introdus un nou personaj, Murat, prietenul lui Rîza.



episodul precedent: Dila ep. 9                                         urmează: Dila episodul 11

Notă: stop cadrele sunt preluate de pe youtube.

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv




Un comentariu:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.