sâmbătă, 16 mai 2015

Legea Pamantului episodul 15 (37, 38, 39 de la Euforia TV)





Legea Pamantului episodul 15 (37, 38, 39 de la Euforia TV)
Kureyșa se trezește de dimineață și vede camera goală a fiicei ei. I se face rău și plânge crezând că Kadîr a omorât-o deja. Dicle are mustrări de conștiință pentru că din cauza ei a acționat Emin Ali în acest fel. Dar Kadîr nu poate să-și omoare sora și o aduce înapoi acasă. Celil este trimis după Emin și se vor pregăti de nuntă. Dyiar recunoaște doar în fața lui Dicle că Emin Ali a violat-o.

Legea Pamantului episodul 15 (37, 38, 39 de la Euforia TV)
Halil și Leyla se întorc acasă cu un transport de legume și fructe la piața orășelului. Imediat după ce Leyla ajunge la casa ei, apare Selin la poartă cu o valiză mare, venită în vizită. Ceylan se întoarce înapoi cu misiunea încredințată de Hasan să-l atragă pe Kadîr într-o capcană și să-l dea pe mâna oamenilor acestuia. Astfel, proxenetul i-a promis fetei că o lasă pe mama sa în viață. Când se întâlnește cu Kadîr, Ceylan îi spune că a venit înapoi și vrea să-și reia vechea slujbă. Kadîr îi propune chiar să stea la hotel, dar ea refuză. Pe tot parcursul dialogului, ea plânge și uneori își cere iertare, fiindu-i greu să-l trădeze pe omul iubit.

Legea Pamantului episodul 15 (37, 38, 39 de la Euforia TV)
Nasîr le propune celor din consiliul stăpânilor pe care i-a convocat, să declare pacea dintre Bozbey și Pehlivani invalidă, datorită scrisorii lui Mahmut care recunoaște că el face pușcărie pentru Omer Bozbey, care l-a omorât pe Kamil Pehlivan când era mic. Câțiva din acel consiliu nu sunt de acord cu cele propuse de Nasîr și pleacă, dar majoritatea acceptă invalidarea păcii și prima ei consecință, recuperarea lui Dicle. El se duce personal la Fidan și îi citește scrisoarea lui Mahmut, apoi Fidan o vizitează pe Kureyșa întrebând-o dacă e adevărat că Omer l-a ucis pe Kamil. Kureyșa evită răspunsul, apoi Fidan o amenință că va face totul ca fata ei, Dicle, să revină în familia ei.

Legea Pamantului episodul 15 (37, 38, 39 de la Euforia TV)
Imediat ce Halil află despre consiliul convocat de Nasîr vine să-l amenințe cu moartea pentru că a lucrat pe la spatele lui. Sultan, deși Nasîr tocmai era s-o bată pentru că avea haine noi de la croitor, vine să-l roage pe Halil să-i cruțe soțul, pentru ea și copilul ei. Dar înainte de asta, Halil observă că-i lipsește pistolul și îl ia pe al omului său de încredere, neștiind că al lui i-a fost luat cu intenție. Nasîr se întâlnește din nou cu Zilan, la locul știut, și ea îi povestește despre relația dintre Gulbahar și Halil, sugerând că dacă se află, Halil ar fi compromis.

Legea Pamantului episodul 15 (37, 38, 39 de la Euforia TV)
Nasîr se duce la Hasan și uneltesc amândoi să-l omoare pe Kadîr cu pistolul lui Halil - care avea amprentele lui pe el - și apoi să lase arma acolo, ca să fie găsită de poliție și astfel Halil să fie acuzat de crimă. În urma zvonurilor despre Omer care l-a împușcat pe Kamil, Kureyșa se hotărăște să-i spună adevărul lui Kadîr, recunoscând că de aceea l-a însurat pe el cu Zilan, fata lui Mahmut, ca să fie asta o recompensă pentru faptul că tatăl ei este închis pentru fapta lui Omer.

Legea Pamantului episodul 15 (37, 38, 39 de la Euforia TV)
Întâmplător, Leyla și Selin îl văd pe Hasan, care față de doctoriță se dăduse drept cumnatul lui Ceylan, dar Selin îl simte ca fiind un tip dubios. Hasan merge la Ceylan și îi cere să-l cheme pe Kadîr la ea. Fata încearcă să-l taie pe Hasan cu un ciob din sticla unui tablouaș spart, dar nu reușește decât să-l întărâte pe proxenet și mai tare. Acesta ia telefonul fetei și îi trimite un sms lui Kadîr chemându-l de urgență, dar mesajul ajunge mai întâi sub privirile lui Zilan, care se enervează - pentru că tocmai avusese o discuție cu soțul ei care îi atrăsese atenția că el nu se mai atinge de ea și că n-o mai consideră soția lui. Kadîr pleacă spre Ceylan imediat ce citește mesajul, fără să știe că acolo îl așteaptă ascuns după ușă Hasan cu pistolul lui Halil în mâna înmănușată, ca să-l omoare și să facă totul să pară un atac din partea familiei Pehlivan. Kadîr o strigă pe Ceylan, care cu greu întredeschide ușa ...


Note: rezumatele sunt făcute după vizionarea episoadelor originale netraduse. Stop cadrele din rezumate sunt preluate de pe showtv.com.tr. Dimensionarea este aceea a televiziunii turce, de 2 ore pe episod.

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv




Un comentariu:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.