duminică, 7 iunie 2015

Dila episodul 28 - rezumat





Dila episodul 28 - rezumat
Melike îi lasă Dilei poza lui Melis, fiica lui Arzu, și pleacă acasă. Dila, profund afectată, se hotărăște să-și încarce pistolul și pleacă de la conac pe plajă unde trage în sticle strigând că-i omoară pe Rîza și pe mama lui.
Melike se bucură pentru decizia Fatmei de a accepta cererea în căsătorie a lui Serdar, cu toate că Fatma nu vrea să se afle despre acest lucru și dorește o logodnă în familie. Azer stă de vorbă cu Canip și Hayriye care au fost alungați și acum stau într-o casă dărăpănată și vrea să afle totul de la ei, văzând câți bani aveau întâmplător pe masă. Selciuc îl cheamă pe Rîza pe baraj să discute afaceri.

După ce Rîza află de la sora lui că urmează să se căsătorească, încearcă s-o facă să se mai gândească pentru că nu-l cunoaște îndeajuns pe Serdar, totuși se arată bucuros de veste. Când ajunge acasă, găsește pe pat niște poze cu el și cu Dila, rupte, și poza lui Melis, pe care el n-o cunoaște. Se duce la Dila acasă și află că ar fi fata lui cu Arzu, după care merge la Melike să-i ceară explicații, înțelegând că ea este cauza acestei noi intrigi.

Dila episodul 28 - rezumat

Hayriye și Canip, alungați de la casa Barazoglu, se duc la Melike să ceară ajutor, iar ea îi primește în slujba ei. Într-o seară Canip îl găsește la un restaurant pe Azer care este beat și care, în urma discuției cu fostul său servitor face scandal până când intervine personalul localului. Selciuc, care observă distanțarea dintre Rîza de Dila, face o altă mutare: o cheamă la el pe Arzu să discute despre cum să-i depărteze și mai mult pe cei doi îndrăgostiți, profitând în același timp de faptul că Arzu încă îl mai iubește pe Rîza.

Sultan, deranjată că Rașit lucrează la ferma lor, stă de vorbă cu el pe ascuns, crezând că nu îi vede și nu-i aude nimeni, dar Eren era întâmplător în preajmă și îi află secretul, după care o abordează pe Sultan care încearcă să-i spună o minciună. Ulterior acestei neplăcute întorsături, ea va încerca să se apropie de Eren și să-i facă unele confidențe, dar pentru că mama Dilei nu are încredere în Sultan, aceasta va plănui să scape de Eren.

Dila episodul 28 - rezumat

La conacul Selamoglu are loc logodna Fatmei cu Serdar. Toată lumea este pregătită de festivitate, masa e pusă afară, într-un decor deosebit. Azer, care o urmărise pe Fatma până în cabina de probă a magazinului de haine de unde și-a luat rochia și știa de la ea că se logodește, parchează camioneta lângă zidul casei, ia o pușcă și urcă o scară de serviciu de unde vede tot ce se petrece în curte. Ajunge pe terasă și urmărește atent mișcările invitaților. Fatma servește cafea mesenilor, iar Azer parcă vede totul în ceață, de gelozie apoi ochește. Selciuc scoate inelele legate cu panglică roșie și Azer îl scapă din lunetă pe Rîza. Înainte să poată acționa, începe să tune și să fulgere, imediat începe și o ploaie iar invitații intră în casă, spre ghinionul lui Azer.

Dila episodul 28 - rezumat
După ce se săvârșește logodna, Arzu îl sună pe Rîza și vorbește cu el, conform planului făcut de ea împreună cu Selciuc. Rîza pleacă acasă și o găsește pe Arzu acolo, apoi el îi arată poza lui Melis, fiica ei și îi cere socoteală pentru ce i s-a spus că este fata lui.




episodul precedent: Dila ep. 27                                         urmează: Dila episodul 29

Notă: stop cadrele sunt preluate din episodul 27 al serialului, postat pe youtube și pe startv.com.tr

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.