luni, 8 iunie 2015

Dila episodul 29 - rezumat





Arzu ezită să dea un răspuns concret și atunci Rîza o bruschează crezând că în felul ăsta ea îi va spune dacă Melis este sau nu fiica lui. A doua zi dimineață. Arzu îi și dă raportul lui Melike despre ce s-a petrecut de cu seară. Mai târziu Selciuc îi propune un pact lui Arzu.

Dila episodul 29 - rezumat
La conacul Barazoglu se întâmplă lucruri. Sultan deschide dulapul cu haine să caute ceva de îmbrăcat și găsește tabloul Fatmei după niște bluze. Rămâne perplex, apoi de ciudă sparge tabloul blestemând, iar Azer intră în cameră ca să vadă ce-i gălăgia aia. Se ia la bătaie cu Sultan când vede că iubirea lui e făcută țăndări, și imediat intervine Eren să-o scoată pe nefericită din mâinile nebunului, dar neintenționat cade peste cioburi și se zgârie. Eren pleacă din cameră, iar Azer o aleargă pe Sultan care se încuie în dormitor.

Dila episodul 29 - rezumat
El dă cu piciorul în ușă în încercarea de a o sparge, Rașit și câțiva argați vin la etaj, iar Sultan, de pe terasă, o cheamă pe Dila în ajutor. Între timp, Azer îl ia la pumni pe Rașit apoi trage un glonte în broasca ușii, intrând și amenințând-o pe Sultan care țipă. Cei patru servitori se reped să-l țină pe Azer, îndreptându-i mâna înarmată în sus. Dila reușește să preia controlul situației și ceva mai târziu îi pune în vedere lui Azer să plece de la conac din cauză că este prea violent.


Dila episodul 29 - rezumat
Azer ajunge la hotel. Acolo este sunat de Canip, care împreună cu Hayriye plănuiesc să scoată bani de la fostul lor stăpân furnizându-i informații din casa Selamoglu. Astfel Canip îl informează pe Azer despre Melis, care ar fi fata lui Rîza. Pe de altă parte relația dintre Arzu și Rîza este tot mai tensionată pentru că el nu crede deloc că fata lui Arzu ar fi și a lui. Pe acest fond, Dila își pierde tot mai mult încrederea în Rîza, singura sa prietenă rămânând Canan.

Dila episodul 29 - rezumat
Arzu se vizitează cu Melike și cu una din aceste ocazii o servește cu un pahar de ceai în care a pus o pastilă. Seara târziu, se duce la Rîza care era beat și o întâmpină cu sticla în mână. Deși el protestează, Arzu îl ia și îl duce în pat unde el adoarme aproape imediat, dar ea, profitând de moment, pune telefonul mobil pe înregistrare și se dezbracă, filmând o scenă fierbinte în care nu se observă că Rîza doarme. După aceea predă înregistrarea lui Selciuc.

La firmă se fac alegeri pentru noul șef al producătorilor de citrice iar Rîza are de pus ștampila cu "Da" pe votul lui, iar el, după ce se gândește o clipă, aplică ștampila în dreptul numelui Dilei, nu pe cel propriu. La desfacerea voturilor, înainte de a rămâne unul singur, numărul acestora era la egalitate între Dila și Rîza, iar ultimul vot o scoate învingătoare pe Dila.

Dila episodul 29 - rezumat
Canip îi aduce lui Azer o invitație la nunta Fatmei cu Serdar, iar acesta se supără și rupe bucăți invitația. Seara, se urcă din nou pe terasa cu rufe la locul de observație din seara logodnei și se înfurie când o vede pe Fatma mângâiată tandru de Serdar. După o întrevedere cu Sultan, aceasta scoate banii din seiful casei, știind parola, apoi îi dă lui Azer. El se duce seara la conacul Selamoglu, în grajd și îl mituiește pe Canip cu o sumă mare de bani ca să-l lase înăuntru. Canip acceptă după ce ia jumătate din sumă, restul urmând să-i fie dați la terminarea unei misiuni încredințate de Azer.

Dila episodul 29 - rezumat
În casă, Sultan caută niște acte, iar Eren este de față și vede pe jos o hârtie care atestă că Azer nu poate avea copii, și atunci ea o întreabă pe Sultan cu cine a rămas însărcinată. Tulburată de cele aflate, Eren vrea să se ducă să-i spună Dilei. La mașină ajunge și Sultan cu Rașit. Pentru că Eren este neînduplecată, are loc o mică încăierare, iar Sultan o lovește în cap cu un par. Rașit o pune pe Eren în portbagaj împreună cu parul, deși este foarte tulburat de cele săvârșite de iubita lui, urmând să plece în noapte să scape de cadavru.

Azer pătrunde până în dormitorul Fatmei, iar când ea vine acasă, iese pe geam și așteaptă ca ea să se dezbrace și să se culce. După ce adoarme, Azer intră în cameră și, cu toate că ea se trezește, îi pune pe față o batistă îmbibată într-un somnifer și o adoarme pentru a o răpi.


episodul precedent: Dila ep. 28                                         urmează: Dila episodul 30

Notă: stop cadrele sunt preluate din episodul 29 al serialului, postat pe startv.com.tr

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.