miercuri, 10 iunie 2015

Dila episodul 30 - rezumat





Dila episodul 30 - rezumat
Azer mai stă în dormitorul Fatmei și apoi o răpește ajutat de Canip, deși pare conștient că nu face bine ceea ce face. Dila plecase cu un taxi care pe drum se defectează și este culeasă de Rîza, acceptându-i invitația la o cină în oraș. Sultan și cu Rașit ajung în afara orașului pe malul abrupt al apei și când deschid portbagajul, constată că Eren era vie și sare de acolo încercând să țipe și să se bată cu ei. Atunci Sultan ia din nou parul, pe care îl băgase în mașină ca să scape și de el, și o lovește din nou pe Eren la ceafă. Ea cade, cei doi o pun pe scaunul de la volan și împing mașina în rîpă. Rașit este uimit de ușurința cu care Sultan face toate acestea, dar din cauza situației în care se află, nu are încotro și o ajută. Cei doi criminali fac apoi autostopul și ajung la conac. Dila e cât pe ce s-o descopere pe Sultan în cameră la Eren, când vrea să discute cu ea și îi bate în ușă, dar se răzgândește crezând că mama sa doarme.

Dila episodul 30 - rezumat
Azer o pune pe Fatma în mașină, pe bancheta din spate și pleacă în noapte. Către dimineață, obosit, se străduiește să nu adoarmă la volan, apoi oprește într-o zonă foarte frumoasă de munte, pe o pajiște plină de flori. Fatma se trezește și se uită nedumerită în jur, iar după ce înțelege ce s-a întâmplat îl face pe Azer maniac. În timp ce ea își face griji ce-o să se întâmple cu Melike și familia ei când vor vedea că lipsește, Azer insistă cu iubirea lui.

Dila episodul 30 - rezumat
La conacul Barazoglu se observă lipsa lui Eren, iar Dila începe s-o caute. În același timp, Melike constată că Fatma lipsește, deși pare să se fi ridicat din pat și să fie în apropiere, pentru că așternutul e răvășit. Serdar este bulversat, Rîza se îngrijorează și el iar Selciuc se înfurie de-a binelea când află pentru că în acest fel planurile sale sunt date peste cap. Încep căutările în ambele tabere, iar mai târziu Selciuc va fi informat de către Arzu că Azer a răpit-o pe Fatma. Cei doi sunt încă pe pajiște, iar Fatma încearcă să fugă punându-l pe Azer să meargă la râu să-și spele ciorapii, dar ea nu găsește nici cheia de contact nici vreun telefon, nimic care s-o poată ajuta.

Dila episodul 30 - rezumat
Vine seara și Azer o duce pe iubita lui la o construcție părăsită unde face un foc și omoară un șarpe de care Fatma se sperie. La casa Barazoglu, Sultan urmărește toate mișcările Dilei, după care trebui să facă ceva să-l liniștească pe Rașit care este copleșit de cele făptuite și e gata să cedeze și să-și recunoască oribila crimă. Canan vine la conac și începe să interogheze pe cei rămași acasă după plecarea Dilei la cina festivă a Uniunii producătorilor de citrice.

Rîza și Haydar cu toți oamenii lor, au organizat o căutare în toată zona din jur, cu câini, dar este în zadar pentru că Azer e la mare distanță de casă. Cu toate acestea, ei merg toată noaptea și ajung aproape de zona montană unde se află cei doi. Canan și oamenii ei găsesc mașina cu Eren răsturnată în râpa de lângă apă. Dila e șocată și devastată când află de la Canan că mama ei este moartă.

Dila episodul 30 - rezumat
Rîza se întoarce la înmormântare, iar Haydar cu câinii și căutătorii merg bucăți de drum cu mașinile apoi o mai caută pe Fatma și pe jos. Mai trece o noapte în care Azer și Fatma stau lângă zidurile părăsite. Dila află după înmormântarea mamei ei că Fatma a fost răpită de Azer și se duce după Rîza. Haydar și ceilalți găsesc urmele primului foc făcut de Azer, acolo unde oprise prima dată, în poiană. Deja se aud lătrăturile câinilor, Azer scoate pistolul bănuind că după ei vin, iar Fatma îl convinge să plece de acolo, să se ascundă. Căutătorii ajung imediat la ea, care încearcă să-l oprească pe Rîza să-l mai caute pe Azer, dar acesta fuge pe urmele lui. Dila și ea aleargă prin zonă, strigând după Rîza. Azer e luat prin surprindere de către Selamoglu. Amândoi se amenință cu pistoalele și trag, însă în timp ce Azer nimerește doar în brațul lui Rîza, acesta din urmă îl ciuruie pe răpitorul Fatmei până când se termină toate gloanțele. Azer cade răpus ...

Dila episodul 30 - rezumat


episodul precedent: Dila ep. 29                                         urmează: Dila episodul 31

Notă: stop cadrele sunt preluate din episodul 30 al serialului, postat pe startv.com.tr

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv






4 comentarii:

  1. Devine destul de palpitanta actiunea...si, inca, in peisaje salbatice...Ma cam irita mofturile DILEI (in fond, ea ar venit cu un copil, daca nu pierdea sarcina, in posibila casnicie cu Riza)...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Peisajele sunt foarte frumoase in episoadele astea si in cele care urmeaza... Si ce daca avea copil? :D adica nu inteleg care-i vina si cine o poarta si de ce un barbat n-are voie sa iubeasca o femeie care are un copil? Vreau sa zic ca am intalnit mentalitatea asta si in viata reala si mi se pare foarte nedreapta, pentru toti cei 3 .... nu-i inteleg dedesubturile. E ceva de condamnat sa dai viata unui copil?

      Ștergere
    2. Tocmai, asa cum Dila ar fi adus un copil, Riza putea sa aibe si el o fiica....Nu am inteles inversunarea ei, mai ales ca era o relatie veche, nu a inselat-o pe ea....Cam artificiala situatie...posibil sa nu mai insiste in ep. urmatoare, au intervenit altele, mai dramatice....Adevarul ca m-am obisnuit cu personajele, decorul, sunt foarte primitoare conacele lor - arata a "camine" si nu a hoteluri de lux orbitor (ca in alte seriale), ori infricosatoare- ca niste fortarete (ca in Puterea destinului de exemplu). Un sfirsit de saptamina armonios va doresc!

      Ștergere
    3. Aaa, acuma pricep, dar contextul e mai larg. Arzu e vie, si ea si Riza sunt liberi sa se casatoreasca, pe cand Dila era vaduva, deci nu se mai putea casatori cu tatal copilului. Dila face fite de teama sa nu-l piarda, nu ca ar fi vreo problema ca ar avea un copil.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.