luni, 15 iunie 2015

Dila episodul 37 - rezumat





În care Melike îi cere iertare Dilei și în care Dila se va hotărî să părăsească ferma și pe Rîza.

Dila episodul 37 - rezumat
Rîza și Serdar sunt gata să se ia la bătaie în parloarul închisorii. Dila, și așa tulburată de cele auzite de la Serdar, fuge imediat la un taxi și pleacă. Rîza o ia pe urmele ei dar din cauza unui transport de baloți de paie care se răstoarnă în drum, este nevoit să oprească. Dila ajunge la casa lui Rîza, sparge ușa și ia așternuturile din dormitor împreună cu un pandantiv cu pozele lor și le dă foc pe cerdac.


Melike încearcă să se apropie de Melis și s-o cunoască mai bine. Azer și Fatma îi fac cadou lui Melike o oglindă, pe care au scris cu ruj roz un mesaj pentru ea. Azer are probleme la fermă pentru că muncitorii nu-l ascultă ci sunt de partea Dilei. Atunci el îi pedepsește pe doi dintre ei și-i leagă cu mâinile de un copac bătrân apoi îi și bate. Zilnic ceilalți muncitori lucrează pe lângă cei doi pedepsiți iar Azer vine să vadă ce mai este cu ei.

Dila episodul 37 - rezumat

Canan, Dila și Suat se văd, ca prieteni ce sunt. Rîza o urmărește pe Dila din mașină să vadă ce se întâmplă, dar este sunat de Melike, în legătură cu Melis și va fi nevoit să plece. Melis se mai obișnuiește cu situația sa și nu mai face probleme familiei Selamoglu, în schimb soarta lui Arzu este tot incertă. Kadîr îi dă telefonul și o pune să-l sune pe Rîza, care neștiind în ce context se află, se ceartă cu ea apoi îi închide telefonul. Melis mai întreabă de mama ei, dar Rîza îi dă răspunsuri evazive.

Dila episodul 37 - rezumat
Canan îl vizitează pe Rîza și îi spune despre Dila că ar vrea să plece înapoi în Istanbul. În același timp Melike merge în vizită la casa Barazoglu ca să-și ceară iertare de la Dila pentru felul în care s-a comportat cu ea în trecut. Însă Dila îi spune că ea și cu Rîza nu mai formează un cuplu și că vrea să plece înapoi la Istanbul. Dila pleacă apoi în camera ei, se încuie, și mai târziu începe să-și facă bagajele și se pregătește să plece lăsându-i pe servitori întristați.

Rîza, după ce află despre intenția Dilei de a părăsi ferma vine acasă la Azer, dar Dila era pe picior de plecare. Au o ultimă conversație, apoi Dila iese în curte. În câteva minute apare un camion cu oamenii de la fermă, revoltați, care nu vor ca Azer să le fie stăpân, ci Dila. Ea nu știe ce să facă ...

episodul precedent: Dila ep. 36                                         urmează: Dila episodul 38

Notă: stop cadrele sunt preluate din episodul 37 al serialului, postat pe youtube

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv






3 comentarii:

  1. Am si eu o intrebare (cam..naiva): cabana in peisajul acela montan superb este doar o cabana de refugiu (cind Riza era cautat/acuzat de asasinatul lui Azer), la care ei revin acum in amintirea vremurilor 8asa au spus odata) sau este casa cumparata de Riza, mai demult, pentru ei doi? Imi place foarte mult! Si mi se pare diferita de acea casa initiala. Scuze, pare un detaliu neimportanr , dar am si aceasta obsesie/manie a detaliilor. Pe linga cea cu actorii, care cum au jucat....

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca m-am lamurit singura, din cele spuse de Riza lui Melis- refugiu, asadar nu este casa lor din oras,

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.