joi, 18 iunie 2015

Dila episodul 40 - rezumat





În care Melis fuge de acasă, Canan și Suat își pun planurile în aplicare iar Sultan vrea să-l omoare pe bătrânul care a scris mesajul de sinucigaș al lui Rașit.


Dila episodul 40 - rezumat
Melike este disperată că Melis a dispărut. O roagă pe Dila să-i ajute în căutările lor. Rîza și Haydar o caută pe fată prin pădure, iar Rîza plânge și este derutat, neștiind ce să facă și încotro s-o apuce. La judecătorie, Suat adună probe noi împotriva lui Rîza și i le împărtășește lui Canan, pe care pas cu pas o aduce de partea lui.

Arzu încearcă să-l determine pe Kadîr să renunțe la ideea de a-l stoarce de bani pe Rîza, dar el nu vrea să audă. A venit până aici să-și încaseze banii. Canan vine la conac spunând că o caută pe Dila (care era plecată de acasă, iar ea știa acest lucru). Yasemin vrea să-i țină companie, dar Canan se preface că vorbește la telefon cu Dila și îi spune fetei să plece. Apoi procuroarea închide ușa camerei și începe să caute ceva prin sertare, răsfoind un anumit album foto, dar când încearcă să scoată una dintre pozele cu Rîza, aude pașii Dilei pe scări și se repliază imediat fiind cât pe ce să fie prinsă cotrobăind.

Se lasă noaptea. Melis este prin pădure, dar și căutătorii săi se află acolo. Rîza găsește eșarfa ei roz. Azer se alătură și el echipei lui Rîza. Dimineața o prinde pe Melis mergând, dar de oboseală, îi alunecă piciorul și cade într-o râpă. Azer o vede, apoi Rîza coboară la ea și o ia în brațe pentru că o doare o mână.

După ce ajunge acasă, Azer are o discuție ușor tensionată cu Fatma, în timp ce Melis este dusă la spital și i se pune mâna în ghips. Fatma merge acasă la conacul Selamoglu și îi aude pe Haydar și Melike stând de vorbă din nou despre ei doi, dar îi și surprinde atingându-se pe mâini (gest care semnifică iubire). Văzând așa ceva ea își ceartă mama și vechilul pentru intimitatea dintre ei doi, nefirească datorită rangurilor sociale diferite din care fac parte.

Serdar este bătut de doi colegi de celulă din partea lui Azer. Fatma se gândește să-i  spună lui Rîza despre relația mamei lor cu Haydar. Rîza încearcă să aibă o discuție ca de la bărbat la bărbat cu vechilul său. În acest timp Fatma continuă să-și judece mama pentru nesăbuința ei. Seara, Melike și Haydar se revăd, în curte, la o șuetă. Rîza va afla acest adevăr despre mama sa de la Fatma la sfârșitul episodului.

Dila episodul 40 - rezumat
Sultan își face planuri cum să-l omoare pe bătrânul care a scris mesajul de sinucigaș al lui Rașit. Însă Azer aranjează cu tânărul lor vechil o cursă pentru Sultan. Azer se urcă în camionetă și vorbește tare cu vechilul, prefăcându-se că pleacă departe cu treburi. Imediat coboară și Sultan urcând în altă mașină cu vechilul șofer. Azer așteaptă undeva pe drum, ascuns, apoi îi urmărește. Sultan oprește aproape de locuința bătrânului și iese din mașină. Azer se duce după ea. Înainte de a ajunge la casa cu pricina, Azer îi iese în cale lui Sultan și o ia de mână și o aduce la spital unde bătrânul, din păcate pentru Azer care voia o confruntare între cei doi, își dăduse deja ultima suflare.

Dila îi spune lui Rîza că a văzut-o pe Arzu în Adana. Rîza se enervează auzind că Arzu este aproape de el. Un om de-al lui Suat merge în biroul lui Rîza din Adana și subtilizează câteva poze dintr-un album foto aflat într-unul din sertarele mesei. După aceea pozele ajung în posesia lui Suat.

episodul precedent: Dila ep. 39                                         urmează: Dila episodul 41

Notă: stop cadrele sunt preluate din episodul 39 al serialului, postat pe youtube

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv







16 comentarii:

  1. Va doresc, Oana draga si tuturor, un sfirsit de saptamina frumos, luminos, armonios!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ieri, simbata, 20 iunie, la antena 1 reclama pt. un nou serial turcesc, pe EUFORIA: Curajul iubirii (din 30 iunie, parca), am zarit, fugitiv, pe actorul din METE-TRADAREA (Aras Bulut İynemli). Am cautat despre serial, nu am gasit, fiind, titlul romanesc (nu stiu de ce schimba pe cel original). Am incercat si prin actor, nu am gaist...DEOCAMDATA..mai caut! O duminica faina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am auzit ca pe A1, chiar pe A1 va fi difuzat un serial turcesc, dar persoana de la care am auzit asta nu e de incredere in privinta serialelor, ca nu e fana seriale de nici o culoare.

      Ștergere
    2. Da, draga Oana, eu pe Antena 1 am vazut reclama, dar scria clar ca pe EUFORIA (stiu ca ambele canale au ceva legaturi). Si din 30 iunie si, da, l-am vazut bine pe METE!!!!!

      Ștergere
  3. Ne cam duci cu zaharelul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, nu cu zaharelul, cu parastasul de un an al lui taica-meu. Poate va ia la el, pe voi astia care-mi purtati sambetele.

      Ștergere
    2. Si-apoi stai sa ma vezi saptamana viitoare cu cât muntele de zahăr va duc. Din cauza de competente la limbi moderne, 4 zile-lumina de examinari si de corectat de teze. O sa mai postez pe blog cand o sa termin zah=ărul cât Ceahlaul. :D DDD

      Ștergere
    3. Esti c-am rea..........

      Ștergere
  4. Iar tu esti cam agramat-a. Cam se scrie legat. Mai invata daca vrei sa mai public comentariile tale in casa mea (adica blogul meu). Si vorbeste frumos ca n-am nici un contract cu tine sau cu altii sa postez la comanda.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta am vrut sa comentez : ce obligatie are OANA sa posteze cind dorim, noi cititorii blog-ului!???? Revenind la serialul DILA: cam fortata /artifiiala atitudinea/reactia Fatmei. Se spune doar ca este asa de buna, asa ni s-a dezvaluit de fapt. Si totusi este neinduratoare cu mama ei, nu o intelege deloc! Mai ales, ca, nici tatal ei nu a fost usa de ...moschee! (probabil nu a fost un sot si tata bun). In fine....multumim pentru rezumat si asteptam sa episodul diseara. Ca si la TRADAREA, DESI CUNOSC ( uneori) SUBIECTUL de la rezumatele OANEI, totusi urmaresc cu placere. IN COCNLUZIE: REZUMATELE OANEI AU ROSTUL LOR, dar SI SERIALUL este destul DE ATRACTIV!.

      Ștergere
    2. Dana, ia-o usor cu comentariul de mai sus :) ma obliga bunul simt, dar mai erau doua comentarii provocatoare si pe un ton superior, din care unul iar ma facea intr-un fel..., de la persoane care intra pe blogul meu de parca ar fi tarlaua lor si ma someaza pe mine sa muncesc, ei fiind sefii... cam asa sunau acele comentarii.

      Acei pustani de facebook (ca oameni cu scaun la cap nu pot fi, adultii pun altfel problema si stiu ce-i aia timp liber, cand il ai si daca il ai si ce prioritati ai in viata de zi cu zi), sau adulti infantili in gandire, n-au alta treaba decat sa comenteze pe internet, ce stiu ei? Acelora asa le raspund, cu tupeu si lipsa de bun simt, EXACT asa cum comenteaza si ei. Nu le datorez nimic lor.

      Da, nu stiu ce sa zic de Fatma. Iar am ratat episoadele in romaneste, asa ca nu ma pricep sa zic ceva sau nu. Probabil ca reactia ei este normala la turci. N-o fi permisa o relatie intre o femeie, casatorita ori vaduva si un vechil. Ori poate ca-si plateste si Fatma niste polite? :)

      Ștergere
    3. Scuze pentru greseli de tastare si o completare: adica rezumatele Oanei sunt in asa fel redate/bine intocmite, incit nu spulbera suspansul si nici dorinta de-a vedea (daca se poate) episodul. iar, daca il pierzi la TV, rezumatul suplineste foarte bine. Asadar, sa-i multumim Oanei nu numai pentru bunavoinata, dar si pentru calitatea acestor rezumate!

      Ștergere
    4. Apropo de Melike si Fatma: da, Fatma a auzit (pe ascuns) cum Haydar isi exprima regretul ca fiind sarac, nu a reusit sa se casatoreasca cu Melike (deci se iubeau in tinerete). Apoi, cind Fatma ii cere socoteala mamei sale, aceasta ii spune ca s-a apropiat din nou (ca prietena) de Haydar, exact cind trecea prin perioada grea (parasita de tatal ei pt. alta femeie). Adica suficiente argumente pentru oricine, cu atit mai mult pt. Fatma, cea buna si. care a iubit si ea un barbat...casatorit!!!!!

      Ștergere
    5. Scena asta am vazut-o :) ba da, Dana, si pe Antena 1 insusi va fi un serial turcesc... a innebunit lupu'!

      Ștergere
    6. Ma bucur, sper sa fie unul bun!

      Ștergere
    7. Da, am vazut si eu genericul acum recent: IVIT, un nume, urmat de un generic-poveste, etc, atunci am retinut, acum am uitat...off! SI nu spune deloc ce productie este, parca li-e teama sa spuna TURCIA!O sa ma uit acum pe site-uri Euforia si Antena, poate-poate. Un sfirsit de saptamina armonios! SI CALDUROS!

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.